- 20 Temmuz 2014
- 332
- 257
- 34
- Konu Sahibi adanamerkez
25 ocak canım amin inşallah :)tebrik ederim sağlıkla kucağına al inşlh sat in ne zmn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
25 ocak canım amin inşallah :)tebrik ederim sağlıkla kucağına al inşlh sat in ne zmn
kendimi tutamadım yazmak istedim.benimde sat 3o ocaktı.6 kasım 2014 doğum yaptım .Allah tamamına erdirsin inşallah evladınızı hayırlısı ile saglıkla kucagınıza alırsınız inş.tebrik ederim.duygulandım birdenkızlar sanırım bende hamileyim..30 ocak benim son adet tarihim
Bende öyle çok duygulandım doğumdaşımkendimi tutamadım yazmak istedim.benimde sat 3o ocaktı.6 kasım 2014 doğum yaptım .Allah tamamına erdirsin inşallah evladınızı hayırlısı ile saglıkla kucagınıza alırsınız inş.tebrik ederim.duygulandım birden
Mrb ne zaman öğrendinizbende kasım annesi oluyorum inşallah sat 26 ocak doğum tarihi 2 kasım gözüküyor.keseyi görmek için ne zaman gidiyosunuz kızlar benim doktor haftaya çağırdı erken değil mi acaba?
büyük ihtimalle hamilesin canım benimde aynı belirtiler vardı :)kızlar benim sat 25 ocak,bat 24 şubattı.dün miratech erken gebelik testi ile baktım.negatif çıktı.test baktığım idrardan 15 dk önce de idrarımı yapmıştım.acaba ondan olabilir mi? az beklemiş idrar diye.bu test çok erken gebeliği gösteriyor diyorlar ama bilemedim.gögüslerim çok şiş.alt karın kısmında da dolgunluk var.çok sık idrara çıkıyorum ve ağzımın içinde çok tuhaf bi tat var.neredeyse bütün günü uyuyarak geçiyorum.
inşallah canım acaba testi ne zaman tekrarlasam.korkuyorum da negatif görmektenbüyük ihtimalle hamilesin canım benimde aynı belirtiler vardı :)
büyük ihtimalle hamilesin canım benimde aynı belirtiler vardı :)
normalde gecikmen oluyo muydu hepinşallah canım acaba testi ne zaman tekrarlasam.korkuyorum da negatif görmekten
amin sağol canım.sen de beklediğin haberi alırsın inşallah bir an öncebu arada önceki yorumları okudum hamileymişsin Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. :)
yok olmaz.30 günde bir oluyorumnormalde gecikmen oluyo muydu hep
pazartesiye kadar bekleyeyim en iyisi.Allah hayırlısını nasip etsin bakalım.teşekkür ederim ilgin için :)kan testi yaptır kesin olarak öğrenirsin.idrar testlerine çok güvenme bence