- 1 Şubat 2011
- 5.043
- 3.765
-
- Konu Sahibi adanamerkez
Kızlar sorum genel. Hıc kanama yasayan var mı reglı gununde ? Ben gorursem panık yapıım mı napımm . Ay valla kasıyorum bısey cıkmasın dıye ıcımden :) kuku kaslarım gelıstı :) gülmeyin cok cahıl cok caresızım :)))
3 gündür acık kahve akıntım var sorun deyil dir diyil mi kızlar
Aynen o şekilde cok az acık kahve bej gibiPedın uzerınde bellı belırsız olan akıntı mı o ? Yanı kahve bıle denılmez koyu bej gibi ? Bence bısey değildir. Icını rahat tut.
Ben de ınanılmaz beyaz akıntı var ama . Losyon gıbı
canım senin son regliye göre 3 kasım cıkıyor sitede eminmisin çünkü takvimde 26 yazdıysan 1 çıkamaz S:26 ocak son regl tarihim canım
Sat 25 ocaksa en az 6 haftalıksın.Sat 25 ocak Kilo 48
kızlar deli gibi alışveriş yapmak bebiş cicileri almak istiyorum var mı sizde böyle bastırılması zor duygular
ben bu ay bılmeden aldım bıseyler bılıyo musun :) alınmaz derler ama bılmıyodum olursa bırgun saklayayım dıye aldım. Al bı body nefsımız körelsin :)) cınsıyet bellı olunca renklı alırsın hehehehkızlar deli gibi alışveriş yapmak bebiş cicileri almak istiyorum var mı sizde böyle bastırılması zor duygular
o akıntı bende de var beyaz şekilde şıkır şıkır yani.ama diğer türlü pembe yada kahve rengi akıntım olmadı
Yumurtlama gec oldu canım birde benim adet 37 günde bir oluyo düzensiz.Sat 25 ocaksa en az 6 haftalıksın.
Bende hic o istek yok evde bir tane oldugu icin hevesim gelince gidip aliyorum
imom omega bugün yazdı drHanımlar drye gidersenız balık yağı hapını sorar mısınız ? Bana da yazın olur mu dr ımkanım yok gozuken. Cok sevınırım. Ne zaman baslanır ılk aylarda alınır mı ? Falan fılan.
gözünaydın canım senin bilgiler nedir sat ve muhtemel doğum tarihi bire kiloKızlar Merhaba. Gittim Dr ye. Degerime iyi dedi. Ultrasonla goremeyiz dedi haftaya çarşamba gitcem. Yrn testi yenile dedi. Bakicak artışına. Pembe akıntıya olabilir dedi. Folik asit ve b vitamini bide progesteron iğne verdi
kızlar deli gibi alışveriş yapmak bebiş cicileri almak istiyorum var mı sizde böyle bastırılması zor duygular
o akıntı bende de var beyaz şekilde şıkır şıkır yani.ama diğer türlü pembe yada kahve rengi akıntım olmadı
Kızlar Merhaba. Gittim Dr ye. Degerime iyi dedi. Ultrasonla goremeyiz dedi haftaya çarşamba gitcem. Yrn testi yenile dedi. Bakicak artışına. Pembe akıntıya olabilir dedi. Folik asit ve b vitamini bide progesteron iğne verdi
o frenden bende kendime taktırcam yoksa alışveriş sitelerinden gözümü alamıyorum kocişim pek dertli şimdidengözünaydın canım senin bilgiler nedir sat ve muhtemel doğum tarihi bire kilo
ben cinsiyeti belli olsun diyorum kendimi frenlemek için
gözünaydın canım senin bilgiler nedir sat ve muhtemel doğum tarihi bire kilo
ben cinsiyeti belli olsun diyorum kendimi frenlemek için
Hadi hayirlisi olsun canim bende ne olur ne olmaz diye test yaptiktan sonra progestan hapa basladim.
heee tabi senin vardır zaten kıyıda köşede büyükten kalanlarilk olunca o heves hep içimde duruyo hahahahah
Amin cnm bana iğnesini verdi 5 er gün arayla yapilcam
Anne ismi :) | - Sat - | Termin | başlangıç kilo | bebiş cinsiyeti | doğum kilosu |
---|---|---|---|---|---|
Sekizhaziran | 26 ocak | 1 Kasım | 50 | - | - |
simayus | 25 ocak | 3 Kasım | 48 | - | - |
allbaby | 28 ocak | 4 kasım | 67 | - | - |
Simay ada | 28 ocak | 4 kasım | 52 | - | - |
adanamerkez | 30 ocak | 7 kasım | 92 | - | - |
mariapdr | 30 ocak | 7 kasım | - | - | - |
Pearl9703 | 30 ocak | 7 kasım | - | - | - |
handete | 31 ocak | 8 kasım | - | - | - |
Ssilan | 31 ocak | 8 kasım | - | - | - |
hatice1969 | 30 ocak | 9 kasım | - | - | - |
GCA | 1 şubat | 9 kasım | - | - | - |
Berenimbo | 3 şubat | 10 kasım | 64,5 | - | - |
sempatico1 | 3 şubat | 10 kasım | 55 | - | - |
moon2887 | 3 şubat | 10 kasım | - | - | - |
Serinse | 4 şubat | 11 kasım | - | - | - |
hazal87 | 5 şubat | 12 kasım | 62 | - | - |
Akasya | 9 şubat | 16 kasım | - | - | - |
DoraNora | 9 şubat | 16 kasım | - | - | - |
parkbyull | 9 şubat | 17 kasım | 84 | - | - |
melekyuzlumm | 9 şubat | 17 kasım | - | - | - |
- | - | - | - | - | - |
- | - | - | - | - | - |
- | - | - | - | - | - |
- | - | - | - | - | - |
Benim kilo 55 canim zahmet oluyor sana biz de yardim edelim
Anne ismi :) - Sat - Termin başlangıç kilo bebiş cinsiyeti doğum kilosu Sekizhaziran
26 ocak 1 Kasım 50 - - simayus 25 ocak 3 Kasım 48 - - allbaby 28 ocak 4 kasım 67 - - Simay ada 28 ocak 4 kasım 52 - -
adanamerkez
30 ocak 7 kasım 92 - - mariapdr 30 ocak 7 kasım - - - Pearl9703 30 ocak 7 kasım - - - handete 31 ocak 8 kasım - - - Ssilan 31 ocak 8 kasım - - - hatice1969 30 ocak 9 kasım - - - GCA 1 şubat 9 kasım - - - Berenimbo 3 şubat 10 kasım 64,5 - - sempatico1 3 şubat 10 kasım 55 - - moon2887 3 şubat 10 kasım - - - Serinse 4 şubat 11 kasım - - - hazal87 5 şubat 12 kasım 62 - - Akasya 9 şubat 16 kasım - - - DoraNora 9 şubat 16 kasım - - - parkbyull 9 şubat 17 kasım 84 - - melekyuzlumm 9 şubat 17 kasım - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
tablo son durum var mı sıkıntı göndericem hanımlar ?
birde kiminin satı farklı doğum tarihi aynı ben anlamadım :S