2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Su serptın içime, mutlu ettın hep mutlu ol sende :)

Cok tatlısın cok guldum :) tamam yemın etmedım :)) ne guzel ısımlerı de sorarız bırbırımıze :) hersey cok guzel olacak Allahın ıznıyle

Hepimiz hep mutlu olalim insallah canim, evet isim konusunda da yardimci oluruz her konuda destegiz artik birbirimize:KK19::KK19:

A
Anne ismi :) - Sat - Terminbaşlangıç kilobebiş cinsiyeti doğum kilosu
Sekizhaziran26 ocak 1 kasım---
allbaby28 ocak4 kasım67--
Simay ada 28 ocak4 kasım52--
adanamerkez30 ocak 7 kasım92--

mariapdr
30 ocak 7 kasım---
Pearl970330 ocak 7 kasım---
handete31 ocak8 kasım---
Ssilan
31 ocak8 kasım---
hatice196930 ocak9 kasım---
Berenimbo3 şubat10 kasım64,5--
sempatico13 şubat10 kasım55--
moon28873 şubat10 kasım---
Serinse4 şubat11 kasım---
hazal875 şubat12 kasım62--
Akasya9 şubat16 kasım---
DoraNora9 şubat16 kasım---
parkbyull9 şubat17 kasım84--
------
------
------
------
------
------
------

kızlar tamammıııııııııı :)
Ay canım eline sağlık. Ben de 50 kiloyla başladım kusura bakma zahmet veriyorum böyle taksit taksit yazıp.

Kızlar sorum genel. Hıc kanama yasayan var mı reglı gununde ? Ben gorursem panık yapıım mı napımm . Ay valla kasıyorum bısey cıkmasın dıye ıcımden :) kuku kaslarım gelıstı :) gülmeyin cok cahıl cok caresızım :)))

Evet iki gündür idrar testim silik cıkıyodu bugun kan tahlili ile ögrendim 3 - 4 haftalık gibi dediler en kısa zamanda kendi doktorumdan randevu alıp gitmem lazım

Kızlar sorum genel. Hıc kanama yasayan var mı reglı gununde ? Ben gorursem panık yapıım mı napımm . Ay valla kasıyorum bısey cıkmasın dıye ıcımden :) kuku kaslarım gelıstı :) gülmeyin cok cahıl cok caresızım :)))
bende olmadı kanama cok yoğun olmazsa sıkıntı olmazmış ama yine doktora gitmek lazım korkmamak lazım :)

3 gündür acık kahve akıntım var sorun deyil dir diyil mi kızlar
Pedın uzerınde bellı belırsız olan akıntı mı o ? Yanı kahve bıle denılmez koyu bej gibi ? Bence bısey değildir. Icını rahat tut.
Ben de ınanılmaz beyaz akıntı var ama . Losyon gıbı

kızlar deli gibi alışveriş yapmak bebiş cicileri almak istiyorum var mı sizde böyle bastırılması zor duygular:anneadayı:
Pedın uzerınde bellı belırsız olan akıntı mı o ? Yanı kahve bıle denılmez koyu bej gibi ? Bence bısey değildir. Icını rahat tut.
Ben de ınanılmaz beyaz akıntı var ama . Losyon gıbı
o akıntı bende de var beyaz şekilde şıkır şıkır yani.ama diğer türlü pembe yada kahve rengi akıntım olmadı

X