-
- Konu Sahibi adanamerkez
Her ay kı husrandan sonra , ınanıpta heyecanla amıyor kı canım az beklemedık, cok cektık yahuolmuş mu da laf mı baya baya büyümüş bu bebiş maşallah
yanlışsa diye düşünme ben de aynı marka erken gebelik testiyle yaptım yanlışlıkla bu kadar kırmızı çizgi çıkaramaz rahat ol canım
6+2'yim ben, burda 7 hafta görünüyor ama anlamadım.7 hafta kaç günlükken duydunuz acaba doktorum bana da 2 hafta sonra gel demişti , eğer o şekilde gidersem 7 hafta 1 günlük olacak duyabilirmiyim diye tereddüt ediyorum.
Cok tatlısın cok guldum :) tamam yemın etmedım :)) ne guzel ısımlerı de sorarız bırbırımıze :) hersey cok guzel olacak Allahın ıznıyleKiz yemin vermedin ya bisey olmaz koyma cocuka o ismi:))
Her ay kı husrandan sonra , ınanıpta heyecanla amıyor kı canım az beklemedık, cok cektık yahu
Birde kilom 52Ben varım arkadaşım sat 28 ocak
ben de 5+5 im 6 görünüyo canım6+2'yim ben, burda 7 hafta görünüyor ama anlamadım.
Laaaaaayn kendinide yaz:)))))))
Anne ismi :) - Sat - Termin başlangıç kilo bebiş cinsiyeti doğum kilosu adanamerkez 30 ocak 7 kasım - - - mariapdr 30 ocak 7 kasım - - - Pearl9703 30 ocak 7 kasım - - - handete 31 ocak 8 kasım - - - Ssilan
31 ocak 10 kasım - - - hatice1969 30 ocak 9 kasım - - - Berenimbo 3 şubat 10 kasım 64,5 - - sempatico1 3 şubat 10 kasım - - - moon2887 3 şubat 10 kasım - - - Serinse 4 şubat 11 kasım - - - hazal87 5 şubat 12 kasım 62 - - parkbyull 9 şubat 17 kasım 84 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
oldumu hanımlar :) bu arada topic işini görüştüm devredilmesi için cevap gelir yakında :)
Hayırlı olsun cnm sen kalp atışlarını duymuştun değil mi6+2'yim ben, burda 7 hafta görünüyor ama anlamadım.
Bende cumartesi doktora gidicem 6+3 olucam kalp atışlarını duyarmıyım acabaHayırlı olsun cnm sen kalp atışlarını duymuştun değil mi
tamam teşekkürler :)Hanımlar tablonuzu Kazen in mesajına ekledim.Güncellemeyi Kazen değil ben yapacağım.Konu aranızdan birine devredilene kadar güncellemeler bende...adanamerkez siz bana özel mesajla tabloya dahil olacakları gün sonunda toplu olarak bildirirsiniz ben güncellerim...Hepinize sağlıklı,keyifli gebelikler diliyorum
26 ocak son regl tarihim canım
Anne ismi :) - Sat - bebiş cinsiyeti isim düşünceleri adanamerkez 30 ocak - - mariapdr 30 ocak - - Berenimbo 3 şubat - - hatice1969 30 ocak - - korkusuzkorkak 4 şubat - - YAKAMAZZZZZ 26 ocak - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
kızlar çok uğraşamadım bulduğum isimleri yazdım söyledikçe ekleyelim son halinide söyleriz eklerler ilk sayfamıza :)
Doğum da 1 kasım görünüyor. Sanırım en erken ben doğuracağım :)tamam teşekkürler :)
Anne ismi :) | - Sat - | Termin | başlangıç kilo | bebiş cinsiyeti | doğum kilosu |
---|---|---|---|---|---|
Sekizhaziran | 26 ocak | 1 kasım | - | - | - |
allbaby | 28 ocak | 4 kasım | 67 | - | - |
Simay ada | 28 ocak | 4 kasım | 52 | - | - |
adanamerkez | 30 ocak | 7 kasım | 92 | - | - |
mariapdr | 30 ocak | 7 kasım | - | - | - |
Pearl9703 | 30 ocak | 7 kasım | - | - | - |
handete | 31 ocak | 8 kasım | - | - | - |
Ssilan | 31 ocak | 8 kasım | - | - | - |
hatice1969 | 30 ocak | 9 kasım | - | - | - |
Berenimbo | 3 şubat | 10 kasım | 64,5 | - | - |
sempatico1 | 3 şubat | 10 kasım | 55 | - | - |
moon2887 | 3 şubat | 10 kasım | - | - | - |
Serinse | 4 şubat | 11 kasım | - | - | - |
hazal87 | 5 şubat | 12 kasım | 62 | - | - |
Akasya | 9 şubat | 16 kasım | - | - | - |
DoraNora | 9 şubat | 16 kasım | - | - | - |
parkbyull | 9 şubat | 17 kasım | 84 | - | - |
- | - | - | - | - | - |
- | - | - | - | - | - |
- | - | - | - | - | - |
- | - | - | - | - | - |
- | - | - | - | - | - |
- | - | - | - | - | - |
- | - | - | - | - | - |
Tamam merkez :)))
Anne ismi :) - Sat - Termin başlangıç kilo bebiş cinsiyeti doğum kilosu Sekizhaziran 26 ocak 1 kasım - - - allbaby 28 ocak 4 kasım 67 - - Simay ada 28 ocak 4 kasım 52 - - adanamerkez 30 ocak 7 kasım 92 - -
mariapdr30 ocak 7 kasım - - - Pearl9703 30 ocak 7 kasım - - - handete 31 ocak 8 kasım - - Ssilan
31 ocak 8 kasım - - hatice1969 30 ocak 9 kasım - - - Berenimbo 3 şubat 10 kasım 64,5 - - sempatico1 3 şubat 10 kasım 55 - - moon2887 3 şubat 10 kasım - - - Serinse 4 şubat 11 kasım - - hazal87 5 şubat 12 kasım 62 - - Akasya 9 şubat 16 kasım - - - DoraNora 9 şubat 16 kasım - - - parkbyull 9 şubat 17 kasım 84 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
kızlar tamammıııııııııı :)
adana merkez rahat olsun herkessTamam merkez :)))
yazdımLay
Laaaaaayn kendinide yaz:)))))))
[th][th]
Anne ismi :) - Sat - bebiş cinsiyeti[/th
[th] isim düşünceleriadanamerkez 30 ocak - - mariapdr 30 ocak - - Berenimbo 3 şubat - - hatice1969 30 ocak - - korkusuzkorkak 4 şubat - - YAKAMAZZZZZ 26 ocak - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
[/th] [th]
[/th]
kızlar çok uğraşamadım bulduğum isimleri yazdım söyledikçe ekleyelim son halinide söyleriz eklerler ilk sayfamıza :)[/th]