2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Su serptın içime, mutlu ettın hep mutlu ol sende :)

Cok tatlısın cok guldum :) tamam yemın etmedım :)) ne guzel ısımlerı de sorarız bırbırımıze :) hersey cok guzel olacak Allahın ıznıyle

Hepimiz hep mutlu olalim insallah canim, evet isim konusunda da yardimci oluruz her konuda destegiz artik birbirimize

A
Ay canım eline sağlık. Ben de 50 kiloyla başladım kusura bakma zahmet veriyorum böyle taksit taksit yazıp.

Kızlar sorum genel. Hıc kanama yasayan var mı reglı gununde ? Ben gorursem panık yapıım mı napımm . Ay valla kasıyorum bısey cıkmasın dıye ıcımden :) kuku kaslarım gelıstı :) gülmeyin cok cahıl cok caresızım :)))

Evet iki gündür idrar testim silik cıkıyodu bugun kan tahlili ile ögrendim 3 - 4 haftalık gibi dediler en kısa zamanda kendi doktorumdan randevu alıp gitmem lazım

bende olmadı kanama cok yoğun olmazsa sıkıntı olmazmış ama yine doktora gitmek lazım korkmamak lazım :)

3 gündür acık kahve akıntım var sorun deyil dir diyil mi kızlar
Pedın uzerınde bellı belırsız olan akıntı mı o ? Yanı kahve bıle denılmez koyu bej gibi ? Bence bısey değildir. Icını rahat tut.
Ben de ınanılmaz beyaz akıntı var ama . Losyon gıbı

kızlar deli gibi alışveriş yapmak bebiş cicileri almak istiyorum var mı sizde böyle bastırılması zor duygular
Pedın uzerınde bellı belırsız olan akıntı mı o ? Yanı kahve bıle denılmez koyu bej gibi ? Bence bısey değildir. Icını rahat tut.
Ben de ınanılmaz beyaz akıntı var ama . Losyon gıbı
o akıntı bende de var beyaz şekilde şıkır şıkır yani.ama diğer türlü pembe yada kahve rengi akıntım olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…