- 1 Şubat 2011
- 5.043
- 3.765
-
- Konu Sahibi adanamerkez
Su serptın içime, mutlu ettın hep mutlu ol sende :)
Cok tatlısın cok guldum :) tamam yemın etmedım :)) ne guzel ısımlerı de sorarız bırbırımıze :) hersey cok guzel olacak Allahın ıznıyle
Evettt sen doğurcan sonra bıze duygu ve dusuncelerını yazcan kızlar dopurmayın falan dersen de bakcaz artık ıcımıze atarız okul cağında salarız.Doğum da 1 kasım görünüyor. Sanırım en erken ben doğuracağım :)
Henüz yeni ögrendim hamileligimi bende nasipse kasım annesiyim .henüz 3-4 haftalık mış
Cok saol sizlerinkide hayırlı olsunHayirli olsun canimm
bende 2. sıradayım en azından önümde biri var örnek alacakEvettt sen doğurcan sonra bıze duygu ve dusuncelerını yazcan kızlar dopurmayın falan dersen de bakcaz artık ıcımıze atarız okul cağında salarız.
Ay canım eline sağlık. Ben de 50 kiloyla başladım kusura bakma zahmet veriyorum böyle taksit taksit yazıp.
Anne ismi :) - Sat - Termin başlangıç kilo bebiş cinsiyeti doğum kilosu Sekizhaziran 26 ocak 1 kasım - - - allbaby 28 ocak 4 kasım 67 - - Simay ada 28 ocak 4 kasım 52 - - adanamerkez 30 ocak 7 kasım 92 - -
mariapdr30 ocak 7 kasım - - - Pearl9703 30 ocak 7 kasım - - - handete 31 ocak 8 kasım - - - Ssilan
31 ocak 8 kasım - - - hatice1969 30 ocak 9 kasım - - - Berenimbo 3 şubat 10 kasım 64,5 - - sempatico1 3 şubat 10 kasım 55 - - moon2887 3 şubat 10 kasım - - - Serinse 4 şubat 11 kasım - - - hazal87 5 şubat 12 kasım 62 - - Akasya 9 şubat 16 kasım - - - DoraNora 9 şubat 16 kasım - - - parkbyull 9 şubat 17 kasım 84 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
kızlar tamammıııııııııı :)
Akrep anaları mı olcez sımdı ? Ben akrep burcuyum :)) guzel burc bılırım ama bı anneme soriim öyle yaziim :)
Hayırlı olsunnn canım . Nasıl öğrendın ? Kan testı ıle mı ?Henüz yeni ögrendim hamileligimi bende nasipse kasım annesiyim .henüz 3-4 haftalık mış
hayırlı olsun canım son adet tarihni ve kilonu yazarmısın listeye ekleyelimHenüz yeni ögrendim hamileligimi bende nasipse kasım annesiyim .henüz 3-4 haftalık mış
bende olmadı kanama cok yoğun olmazsa sıkıntı olmazmış ama yine doktora gitmek lazım korkmamak lazım :)Kızlar sorum genel. Hıc kanama yasayan var mı reglı gununde ? Ben gorursem panık yapıım mı napımm . Ay valla kasıyorum bısey cıkmasın dıye ıcımden :) kuku kaslarım gelıstı :) gülmeyin cok cahıl cok caresızım :)))
estağfurullah canım ekledim :)A
Ay canım eline sağlık. Ben de 50 kiloyla başladım kusura bakma zahmet veriyorum böyle taksit taksit yazıp.
25 ocak mı baya erkenmiş senin kaç çıktı ki kanda ?3 gündür acık kahve akıntım var sorun deyil dir diyil mi kızlar
Anlaştık dur hersey bızım ıcın o ayrı. Az olursa panık yapmıcam tamambende olmadı kanama cok yoğun olmazsa sıkıntı olmazmış ama yine doktora gitmek lazım korkmamak lazım :)
25 ocak kandaki degerimi bilmiyorum telefon ile bildirdiler tahmini 3-4 haftalık dediler.benim yumurtlama cok gec olduydu ondan25 ocak mı baya erkenmiş senin kaç çıktı ki kanda ?
Pedın uzerınde bellı belırsız olan akıntı mı o ? Yanı kahve bıle denılmez koyu bej gibi ? Bence bısey değildir. Icını rahat tut.3 gündür acık kahve akıntım var sorun deyil dir diyil mi kızlar
o akıntı bende de var beyaz şekilde şıkır şıkır yani.ama diğer türlü pembe yada kahve rengi akıntım olmadıPedın uzerınde bellı belırsız olan akıntı mı o ? Yanı kahve bıle denılmez koyu bej gibi ? Bence bısey değildir. Icını rahat tut.
Ben de ınanılmaz beyaz akıntı var ama . Losyon gıbı