- 26 Ağustos 2013
- 3.225
- 2.142
-
- Konu Sahibi adanamerkez
- #1.021
adanamerkez 4 şubat sat 11 kası eklenen doğum başlangıç kilo 56:)
heheheh ben zayıf değilim gönül rahatlığıyla yazın boyum kısa :)1 kiloyla listeye yazilmaya hak kazandin
heheheh ben zayıf değilim gönül rahatlığıyla yazın boyum kısa :)
Bu boyla bir de doğum kilosunu sağlam alırsam Adile Naşit benzeri olurum sanırımSimdi oldu ahaha
Bu boyla bir de doğum kilosunu sağlam alırsam Adile Naşit benzeri olurum sanırım
Kızllaarrr kilo kontrolünü nasıl yapıcaz. Aman bebek için demeyin bebekler için alınan besinler pek kilo yapmıyor :)
Iyi aksamlar guzel anneler bende geldim sat 25 ocak dogum 1ksim kilom 71
Alalım ama az alalım yavEkmek pilav tursu tuza sekere dikkat ettik mi cok sismeyiz ve de bol su icmemiz lazim. Ne yaparsak yapalim o kilolar alinacak emzirdikcede verilecek baska yolu yok:)
Tesekkur ederim hosbuldum hepimiz saglikla kavusuruz ins.kuzularaHosgeldin canim hayirli olsun.
Alalım ama az alalım yav
Bulantilari baslayan varmi kizlar bikac gundur agzim midem berbat
Bu arada ilk muaynede alttanmı bakıldı herkese acaba?
Benim ilk hamileliğimde hiçalttan bakılmamıştı doğum yaklaşana kadar
Profilinde kişisel bilgiler kısmına git orada bebeğimin doğacağı muhtemel tarih kısmını doldur değişiklikleri kaydet.Hamilelik takvimine ekleyemedim kendimi.Nasil olacak kizlar bilen var mi?
Bu arada ilk muaynede alttanmı bakıldı herkese acaba?
Benim ilk hamileliğimde hiçalttan bakılmamıştı doğum yaklaşana kadar
bugün ilk muaynemi oldum alttan bakmadı bakar diye hazırlıklı gittiydim ama göbekten takip edelim artık dedi...devamlı açmaya alıştıydık garipsedim
Offf insallah fazla ilerlemez hic bisey yiyemiyorum agzimin tadi gittiHenuz baslamadi haftaya baslar kanimca :)
Offf insallah fazla ilerlemez hic bisey yiyemiyorum agzimin tadi gitti