- 19 Nisan 2009
- 1.071
- 705
-
- Konu Sahibi adanamerkez
- #86.961
ben bebegim dogdugundan beri mama takviyesi yaptim.sutum cok azdi bebegim doymuyordu. dr. browns chicco ve avent kullandim ancak hepsi 1 ay olan bebekler icindi yani ucu tek delikli.buna cok dikkat ettik doktor tek delikli olsun yoksa memeyi birakir dedi.oglum simdi 1 yasinda ve hala emiyor memeyi birakmadi.bence siz de tek delikli biberon kullanabilirsiniz.tabii benim sutum cok az tek gogusten 20-30cc ancak geliyor.bebeginiz hayirli olsun anali babali buyusunAllaj aşkına yardım edin medela calma biberon kullanan varmi
Bebegim 2 aylik.alisirsa memeyi reddeder mi?
Meme reddi sorunumuz var zaten,zar zor emdiriyorum ama hepsini ememiyor.kalan sütümu sagip biberonla vermek istiyorum.acaba tamamen birakir mi bilmiyorum.bu biberon digerlerinden farkliymis bilemedimKullanmadım ama kullanandan biliyorum
Her ne kadar anne memesi hissi verse de sonuçta anne memesi değil
O yüzden çok mecbur kalmadıkça kullanmayın bence,bol bol sizi emsin kokunuzla büyüsün
İlk bir ay biberona alışma olmuyor ama sonra algıları daha gelişiyor
Anne sütüne ilaveten mama mı kullanıyorsunuz o yüzden mi
Amin canım amin inşallah. Şükür iyi geldi demek o da rahatlamıştırCanım aslında bebekliğinden beri cildi aşırı hassas, hala pişik oluyor örneğin, bunlar alerji riskini artırıyor dedi. Dün bir sefer içti ilaç gece boyu öksürmedi, Allah dermansız dert vermesin ne yapalım. Zaten dikkat ediyorduk biraz daha ederiz
Biz battaniyeyi nevresimledik onunla yatıyor.Kızlar Ceyda Düvenci takip eden var mı bugün bi yorgan tanıttı uyku problemi olan ve hiperaktivite olan çocuk için ağırlığın belli bi oranda ağır yorganla yatması gerekmiş tabi yorgan fiyatı çok ama ben hep elyaf yorgan kullandım acaba anam babam usulü yün yorgan mı kullansam DİE aklımdan geçiyor ne varsa eskilerde var gerçekten
Yorgan ortmuyo ki bizim kizne var ne yok tepikliyor. Hala bebeklik yorganini kullaniyorum yeni almadim. Cunku 2 4 saat yataginda yatiyo gerisi benim yanimda. Daha hic kesintisiz yataginda yattigi gorulmedi hanfendinin.. soruyorum niye yataginda yatmiyosun diye "cunku sizi ozluyoruuum" diyo..
Nerelerdesin canım hamilelik nasıl gidiyor?Merhaba sevgili anneler. Kızıma diş macunu almak istiyorum. 1 ayda bozulmayan, içeriği iyi ve fiyatı da iyi olan tavsiye edeceğiniz bir ürün var mı?
Geçmiş olsun canımMerhaba kızlar, kandilimiz mübarek olsun.
Miranın yün yorganı var ama o hiç örtmüyor, gece beni çağırdığı için bana iyi oldu valla :)
Bu ara babaya gıcık, dün eşim uyuttu ama önce itiraz etti epey, gün içinde iyiler ama uykuda beni istiyor.
Öksürük hala geçmedi bugün tekrar Dr ye gittik kontrole, alerjik olabilir bide alerji şurubu verelim bir hafta gözlemleyelim geçmezse film çekelim dedi. Bende biraz endişeliyim açıkçası inşallah geçer bu sefer
Maşallah LisayaUc Yas kontrolumuzu yaptik.kilomuz 15 ,boyumuzda 98cm civariydi.verdiginiz uc komutun hepsini yerine getiriyormu. Merdivenleri Tek inip cikiyormu,rol yapabiliyormu gibi sorularimiz vardi.:)
Maşallah Mira'ya daGeçmiş olsun dileğin için teşekkür ederim canım. Mira da 98 cm 14.5 kg, doktor gelişimini gayet iyi buldu. Yalnız sizdeki gibi sorular olmuyor ona gıcık oluyorum valla dünya para veriyoruz bide
Meme reddi sorunu varsa farklı pozisyonlarda emzirmeyi deneyebilirsinMeme reddi sorunumuz var zaten,zar zor emdiriyorum ama hepsini ememiyor.kalan sütümu sagip biberonla vermek istiyorum.acaba tamamen birakir mi bilmiyorum.bu biberon digerlerinden farkliymis bilemedim
G GCA gecmis olsun canim
bizde oksurukle antibiyotige basladik.
o mu, tereyag pekmezmi bilmem iyi geldi gecti sayilir cok sukur ama yuzunu,kulaklarini cok kasiyor oyuna odaklanamiyordu resmen kasinmaktan bir suredir boyle.
Bizede dun alerjik olabilir diye damla verdi bakalim
bu grip oksurukten ibaret sanirim..cogu cocuklar hep oksurukle, uzun suruyor ustelik..
Mira nasil daha iyimi biraz bari
Geçmiş olsun canım
Geçer inşaallah geçer kalbini ferah tut.
Babaya gıcık olma durumu bizde de var malesef.
Hatta dün gece adamı yataktan atti kendi yattı
Geçmiş olsun canım size de inşallah toparlamıştır Ayaz.
Miranın gece öksürmesi hiç kalmadı da gün içinde hafif devam ediyor. İştahı çok kötü bu ara ya. Kendi yesin istiyorum ama 2-3 kaşık alıp doydum diyor bir daha da açmıyor ağzını
Geçmiş olsun canım
Geçer inşaallah geçer kalbini ferah tut.
Babaya gıcık olma durumu bizde de var malesef.
Hatta dün gece adamı yataktan atti kendi yattı
Teşekkür ederiz teyzesi amin..haha
sen nasilsin canim
gecmis dogum gununuz kutlu olsun bu arada.. nicee saglikli huzurlu senelere insaAllah
Çok çok amin canım :)))Serseri seni :) iki gün sonra sağında bebeğin solunda Mehmet oooh maşallah işte mutluluğun resmi, eşin de fotoğrafınızı çeksin bu arada
Dr.tansiyonunu bile olctuGeçmiş olsun dileğin için teşekkür ederim canım. Mira da 98 cm 14.5 kg, doktor gelişimini gayet iyi buldu. Yalnız sizdeki gibi sorular olmuyor ona gıcık oluyorum valla dünya para veriyoruz bide