2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Allaj aşkına yardım edin medela calma biberon kullanan varmi
Bebegim 2 aylik.alisirsa memeyi reddeder mi?
ben bebegim dogdugundan beri mama takviyesi yaptim.sutum cok azdi bebegim doymuyordu. dr. browns chicco ve avent kullandim ancak hepsi 1 ay olan bebekler icindi yani ucu tek delikli.buna cok dikkat ettik doktor tek delikli olsun yoksa memeyi birakir dedi.oglum simdi 1 yasinda ve hala emiyor memeyi birakmadi.bence siz de tek delikli biberon kullanabilirsiniz.tabii benim sutum cok az tek gogusten 20-30cc ancak geliyor.bebeginiz hayirli olsun anali babali buyusun

Son düzenleme:
Meme reddi sorunumuz var zaten,zar zor emdiriyorum ama hepsini ememiyor.kalan sütümu sagip biberonla vermek istiyorum.acaba tamamen birakir mi bilmiyorum.bu biberon digerlerinden farkliymis bilemedim

Amin canım amin inşallah. Şükür iyi geldi demek o da rahatlamıştır

Reactions: GCA
G GCA gecmis olsun canim
bizde oksurukle antibiyotige basladik.
o mu, tereyag pekmezmi bilmem iyi geldi gecti sayilir cok sukur ama yuzunu,kulaklarini cok kasiyor oyuna odaklanamiyordu resmen kasinmaktan bir suredir boyle.
Bizede dun alerjik olabilir diye damla verdi bakalim

bu grip oksurukten ibaret sanirim..cogu cocuklar hep oksurukle, uzun suruyor ustelik..

Mira nasil daha iyimi biraz bari

Biz battaniyeyi nevresimledik onunla yatıyor.
Yün de var elyaf da. Ama hiç kullanmadık.
Bence yorganla alakası yok canım.
Hem ağır yorgan çocuğu yorar yorgun kalkar bence.
Ben memlekete gidince öyle oluyor mesela.

Cok aşk annecim

Geçmiş olsun canım
Geçer inşaallah geçer kalbini ferah tut.
Babaya gıcık olma durumu bizde de var malesef.
Hatta dün gece adamı yataktan atti kendi yattı

Sağolasın teyzesi

Geçmiş olsun dileğin için teşekkür ederim canım. Mira da 98 cm 14.5 kg, doktor gelişimini gayet iyi buldu. Yalnız sizdeki gibi sorular olmuyor ona gıcık oluyorum valla dünya para veriyoruz bide
Maşallah Mira'ya da
Burda sadece fiziksel gelişimine bakıyorlar.
Bilişsel veya psikolojik gelişimleri ile ilgili bir şey biz sorarsak da pek memnun olmuyorlar

Meme reddi sorunumuz var zaten,zar zor emdiriyorum ama hepsini ememiyor.kalan sütümu sagip biberonla vermek istiyorum.acaba tamamen birakir mi bilmiyorum.bu biberon digerlerinden farkliymis bilemedim
Meme reddi sorunu varsa farklı pozisyonlarda emzirmeyi deneyebilirsin
Benim kızım da öyle çok hevesli emmiyor yani kucağımda emzirirken hiç emmek istemedi
Ben de onu yastığa yatırdım üzerine kapanıp emzirdim
Şimdi 7,5 aylık eline bir tane oyuncak kumanda vs verip emziriyorum
Belki faydası olur sana da
Ama başka yol bulamazsan ver biberonla yapacak bir şey yok aç kalmasın
Tüm çabana rağmen bırakırsa da üzülme her çocuk anne sütüyle büyümüyor
Allah kolaylık versin

Geçmiş olsun canım size de inşallah toparlamıştır Ayaz.

Miranın gece öksürmesi hiç kalmadı da gün içinde hafif devam ediyor. İştahı çok kötü bu ara ya. Kendi yesin istiyorum ama 2-3 kaşık alıp doydum diyor bir daha da açmıyor ağzını

Geçmiş olsun canım
Geçer inşaallah geçer kalbini ferah tut.
Babaya gıcık olma durumu bizde de var malesef.
Hatta dün gece adamı yataktan atti kendi yattı

Serseri seni :) iki gün sonra sağında bebeğin solunda Mehmet oooh maşallah işte mutluluğun resmi, eşin de fotoğrafınızı çeksin bu arada

aman cok sukur canim. insallah oda gecer.

iştah deme hic o konulara girmeyelim ..
cok az yemeye basladi, dun iste biraz yedi cok sukur ama hemen doydum diyip kalkiyor.
Doktor zorlamayin 3-5 kasik yese yeter vs dedi.. sulu yiyecekler ver dedi.

zaten zayif, zorlamazsam iyice zayiflayacak ya

Geçmiş olsun dileğin için teşekkür ederim canım. Mira da 98 cm 14.5 kg, doktor gelişimini gayet iyi buldu. Yalnız sizdeki gibi sorular olmuyor ona gıcık oluyorum valla dünya para veriyoruz bide
Dr.tansiyonunu bile olctu,fiziksel gelisimi inceledi ,ve bi kac soru sordu,dr.seviyoruz iyi biri Dr.bebegin dr.da olucak insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…