2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
merhaba 2015 kasim anneleri ben 2017 kasim annesiyim sizlerden bir konu hakkinda cevaplarinizi bekliyorum.konustugum cogu kisi 3 yas civarinda bazilari da 2 bucuk yas civarinda bebeklerin kesintisiz uyuduklarini soyledi.bunun dogru olup olmadigini sizlerden ogrenmek istedim.benim bebegim geceleri 3 saatte bir uyaniyor mama yemek icin.

Merhaba
Bebeginiz 1 yaşında. Şuan aciktigi için kalkıyor demek ki. Diş evreleri de var.
Bu grupta bebeği kesintisiz uyuyan tek tük kişi vardı.
Kesintisiz uyku halen bizde yok mesela. Uyku sorunu bir çoğumuz yaşadık. Wc için bile kalkiliyor şuan en basidi.
Her çocuk farklı sonuçta genelleme yapmak doğru olmaz. İyi günler

Merhaba 2015 Kasım annelerin ortak yarasıdır uyku oğlum hala gece 3 4kez uyandığı oluyor en iyi ihtimalle 1 kez uyanır

Kızlar Ceyda Düvenci takip eden var mı bugün bi yorgan tanıttı uyku problemi olan ve hiperaktivite olan çocuk için ağırlığın belli bi oranda ağır yorganla yatması gerekmiş tabi yorgan fiyatı çok ama ben hep elyaf yorgan kullandım acaba anam babam usulü yün yorgan mı kullansam DİE aklımdan geçiyor ne varsa eskilerde var gerçekten

Ben henüz görmedim .kendisini takip ediyorum ama kerem yün yorganda da yattı sonuç hüsran ..
Bu sene artık tek kişilik elyaf aldım .sıcacık ısıtıyor ..
Denenebilir tabii ama huy da var maalesef.

Yorgan ortmuyo ki bizim kiz ne var ne yok tepikliyor. Hala bebeklik yorganini kullaniyorum yeni almadim. Cunku 2 4 saat yataginda yatiyo gerisi benim yanimda. Daha hic kesintisiz yataginda yattigi gorulmedi hanfendinin.. soruyorum niye yataginda yatmiyosun diye "cunku sizi ozluyoruuum" diyo..

Hala en az 2 kez uyaniyoruz. Baskalarina bakmayin hepsi kendine ozel..

Tunaydin kızlar.
Biz de eşimin memleketine geldik doğum gunumuzu kutlamaya.
Öyle büyük bir hazırlık yapmadık
Kuzenleriyle birlikte olsun maksat.
Bakalım akşam nasıl geçecek.
Hepinizi öperiz
Mutlu yillar olsun cnm.
Isim olarak da
Hakan
Ali
Ahmet
Hosuma gidenler

Aynen bizimki de geliyo ama bugün bişey duydum ilkokul 3 gidene kadar bizle yattı dedi kadın ben şok bizde o yolda emin adımlarla ilerliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…