2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Kızlar isim konusunda bana fikir verir misiniz?
Göktuğ koymayı düşünüyoruz wakewake sizinle adaş olabiliriz yani :)
Ama başka fikirlere de açığız.
Var mı aklınizda güzel isim ? ?
Ne güzel canım koy tabi
Benimki çok kuduruk ama ismimden değildir kasımdandır o diye düşünüyorum:))
Oğlunun ismi Mehmet ti dimi
Mete olabilir başka seçenek
Barkın
Doruk
Tuna
Göktürk
Ve ikinci erkek olsaydı kesinlikle Tuğhan koyacaktık bunu da düşünebilirsin ben çok sevmiştim

Kıyamam sana
Bende hep bu hayallerle yaşadım her yerde araştırdım,her denileni yaptım,çareler aradım geçecek dediler uyur dediler bekledim ama maalesef canım çocuğuna göre değişiyor
Ama şuna sevinebilirsin sende değişiyorsun bu durum ilk başlardaki kadar yormuyor kabulleniyorsun
Yani çocuk uyumaya alışmıyor da anne uykusuzluğa alışıyor
Birde üstüne bal kaymak eklendi benim kızımla ve ben uykudan umudumu kestim
Bu konuda çok yaralıyız biz bu kasım bebeleri hep böyle
Allah yardımcın olsun umarım senin yavrun ilerde uyur
Yeterki Allah sağlık versin

Aynen bizimki de geliyo ama bugün bişey duydum ilkokul 3 gidene kadar bizle yattı dedi kadın ben şok bizde o yolda emin adımlarla ilerliyoruz
Wuu cildirmalik..ti ilk baslarda.. valla artik ben de onsuz yatamiyorum desem yalan olmaz. Gizli gizliden gelmesi hosuma gidiyo yavrumun.. amaan bidaha mi gelicek bu yasa diyorum sarilip uyuyorum.. tabi bi de tepismesi olmasa

Hayirli sabahlar kizlar..
Bugun kandilmis dedim sahur yapayim.. bakayim ayakta olanvar mi diye de buraya geleyim.. kimseler yok tabi normal olarak 2sene once bu saatlerde burdan cikan yoktu.. zamaaan ne hizli gidiyorsun yaa.

Kandiliniz mubarek olsun.. Rabbim ne muradiniz varsa versin.. evlatlarimizi korusun.. herseyden mutlu olan insanlar olsunlar.. bulundugu zorluklardan kolaylikla cikabilmeyi nasip etsin Allahim. Hamis olanlar kolaylikla bebislerini kucagina alsinlar.. Rabbim kucagi bos olanlari tez zamanda doldursun.. cocuk isteyenlerin de benim gibi cocuguna kardes isteyenlerin de yuzunu guldursun insallah..

Sabah duami da yaptim bu da burda dursun
Hadi hayirli sabahlar operim sizi..

Merhaba kızlar, kandilimiz mübarek olsun.

Miranın yün yorganı var ama o hiç örtmüyor, gece beni çağırdığı için bana iyi oldu valla :)

Bu ara babaya gıcık, dün eşim uyuttu ama önce itiraz etti epey, gün içinde iyiler ama uykuda beni istiyor.

Öksürük hala geçmedi bugün tekrar Dr ye gittik kontrole, alerjik olabilir bide alerji şurubu verelim bir hafta gözlemleyelim geçmezse film çekelim dedi. Bende biraz endişeliyim açıkçası inşallah geçer bu sefer

aynen sizin yazdiklarinizi yasiyorum teselli ediyorum kendimi.allah hepimizin yavrusunu korusun.

Allaj aşkına yardım edin medela calma biberon kullanan varmi
Bebegim 2 aylik.alisirsa memeyi reddeder mi?

Gecmis olsun ,insallah iyilesir kuzucuk

Allaj aşkına yardım edin medela calma biberon kullanan varmi
Bebegim 2 aylik.alisirsa memeyi reddeder mi?
Kullanmadım ama kullanandan biliyorum
Her ne kadar anne memesi hissi verse de sonuçta anne memesi değil
O yüzden çok mecbur kalmadıkça kullanmayın bence,bol bol sizi emsin kokunuzla büyüsün
İlk bir ay biberona alışma olmuyor ama sonra algıları daha gelişiyor
Anne sütüne ilaveten mama mı kullanıyorsunuz o yüzden mi

M Mavisu27 iyi ki doğmuş Mehmet...
Hayırlı sağlıklı omurleri olsun inşallah...

G GCA inşallah alerjik degildir. Oylese bile şuruplar iyi etki ediyor.komşumun kızında da aynısı oldu daha yeni .. Geçici bir evre olur Mira için inşallah .

Uc Yas kontrolumuzu yaptik.kilomuz 15 ,boyumuzda 98cm civariydi. verdiginiz uc komutun hepsini yerine getiriyormu. Merdivenleri Tek inip cikiyormu,rol yapabiliyormu gibi sorularimiz vardi.:)

Geçmiş olsun dileğin için teşekkür ederim canım. Mira da 98 cm 14.5 kg, doktor gelişimini gayet iyi buldu. Yalnız sizdeki gibi sorular olmuyor ona gıcık oluyorum valla dünya para veriyoruz bide

Canım aslında bebekliğinden beri cildi aşırı hassas, hala pişik oluyor örneğin, bunlar alerji riskini artırıyor dedi. Dün bir sefer içti ilaç gece boyu öksürmedi, Allah dermansız dert vermesin ne yapalım. Zaten dikkat ediyorduk biraz daha ederiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…