2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Ne güzel canım koy tabi :KK66:
Benimki çok kuduruk ama ismimden değildir kasımdandır o diye düşünüyorum:))
Oğlunun ismi Mehmet ti dimi
Mete olabilir başka seçenek
Barkın
Doruk
Tuna
Göktürk
Ve ikinci erkek olsaydı kesinlikle Tuğhan koyacaktık bunu da düşünebilirsin ben çok sevmiştim

Kıyamam sana
Bende hep bu hayallerle yaşadım her yerde araştırdım,her denileni yaptım,çareler aradım geçecek dediler uyur dediler bekledim ama maalesef canım çocuğuna göre değişiyor
Ama şuna sevinebilirsin sende değişiyorsun bu durum ilk başlardaki kadar yormuyor kabulleniyorsun
Yani çocuk uyumaya alışmıyor da anne uykusuzluğa alışıyor
Birde üstüne bal kaymak eklendi benim kızımla ve ben uykudan umudumu kestim
Bu konuda çok yaralıyız biz bu kasım bebeleri hep böyle
Allah yardımcın olsun umarım senin yavrun ilerde uyur
Yeterki Allah sağlık versin
Evet canım Mehmet Kağan.
İnşaallah isimle ilgisi yoktur kasimdandir :)
Tughan da güzelmis paylaşayim eşimle.

Günaydın kızlar, kızlarımız bu kış okulsuz bu kadar hastalıkla geçiyorsa önümüzdeki yılı düşünemiyorum bile :KK43: Miranın öksürük iyi derken dün gece kusarak uyandı. Ateş vs yok ama sabaha kadar öksürdü. Şoka girdim inanın. Cumartesi tekrar gideceğiz doktora. Anneme bıraktım geldim ben işteyim ama çok gerginim

Günaydın kızlar, kızlarımız bu kış okulsuz bu kadar hastalıkla geçiyorsa önümüzdeki yılı düşünemiyorum bile :KK43: Miranın öksürük iyi derken dün gece kusarak uyandı. Ateş vs yok ama sabaha kadar öksürdü. Şoka girdim inanın. Cumartesi tekrar gideceğiz doktora. Anneme bıraktım geldim ben işteyim ama çok gerginim
Off canım ya.
Hap yan etki mi yaptı ki

Keremin hastalanma sebebi belli aslında çocuk neredeyse düz duvara tırmanacak..2 dk sabit durmuyor . sırtı haliyle su içinde değiştirip havlu da koysam oluyor yine bir şekilde.

Benim de bagisikligim direniyor.kereme kalktıkça usutuyorum sanırım. Kaloriferler daha 1 hafta önce açıldı sorun vardı.bir de diyet yapmaya başladım üst üste geldi bana da.

Gecmis olsun canim.bizde de istah 0.
Donemsel galiba.ac duruyo aksama kadar.kabiz olacak diye muz alamiyorum eve.:110:
Canım sizin kabizliginiz ne durumda?
Masaallah biz bu aralar iyiyiz.
Poposunda çatlak varmış yaparken aciyormus acidigi için de tutuyormus tuttuğu için de daha sık kabız oluyormuş.
Tabi yapısınin ve beslenmesinin daha büyük etkisi var. Sen yine de bir kontrol ediver. On gün krem kullandık biz

Ah şu öksürük..
Balgamı atmıştır korkma bir geldi mi gitmiyor ara ara tekrarlıyor işte. İnşaallah bu gece daha rahat uyur canım.

Keremin hastalanma sebebi belli aslında çocuk neredeyse düz duvara tırmanacak..2 dk sabit durmuyor . sırtı haliyle su içinde değiştirip havlu da koysam oluyor yine bir şekilde.

Benim de bagisikligim direniyor.kereme kalktıkça usutuyorum sanırım. Kaloriferler daha 1 hafta önce açıldı sorun vardı.bir de diyet yapmaya başladım üst üste geldi bana da.
Canım diyet yapicam diye lütfen viraminsiz kalma bol bol meyve ye. Az da olsa yağlı kuruyemişlerden ye. Dikkat et kendine
Bu çocuklarla baş etmek zor. Zaten her gün sinir harbi yaşıyoruz bir de bedenimiz zayıf düşmesin .

Canım sizin kabizliginiz ne durumda?
Masaallah biz bu aralar iyiyiz.
Poposunda çatlak varmış yaparken aciyormus acidigi için de tutuyormus tuttuğu için de daha sık kabız oluyormuş.
Tabi yapısınin ve beslenmesinin daha büyük etkisi var. Sen yine de bir kontrol ediver. On gün krem kullandık biz

Bizde iyiydik ama bozuldu duzenimiz.kabiz oldu yine..catlak yok canim surekli kontrol ediyorum.duphalac aldim onu veriyorum.doktora 2 kez goturdum.yemeklere dikkat dedi.liste verdi yogurt.sut.makarna yasak.uyamiyoruz listeye.sutu cok seviyo.icmeden uyumuyo.sasirdim vallahi.simdi yatiyo kucagima karnina masaj yapiyorum

Canım diyet yapicam diye lütfen viraminsiz kalma bol bol meyve ye. Az da olsa yağlı kuruyemişlerden ye. Dikkat et kendine
Bu çocuklarla baş etmek zor. Zaten her gün sinir harbi yaşıyoruz bir de bedenimiz zayıf düşmesin .
Daha iyiyiz bugün şükür .
Her gün meyvem de var kuruyemiş de .onlara rağmen böyleyim:KK70: bir de olmasa halim harap

Kuzum benim fazla öksürmekten küsmüştür allah şifa versin

Bizde iyiydik ama bozuldu duzenimiz.kabiz oldu yine..catlak yok canim surekli kontrol ediyorum.duphalac aldim onu veriyorum.doktora 2 kez goturdum.yemeklere dikkat dedi.liste verdi yogurt.sut.makarna yasak.uyamiyoruz listeye.sutu cok seviyo.icmeden uyumuyo.sasirdim vallahi.simdi yatiyo kucagima karnina masaj yapiyorum
Canım bol su ver hatta şişeye koy sürekli içsin

Biz de sütü çok seviyoruz. Yani versem günde 5-6 defa içecek.. oyalayip unuttiruyorum da anca. Bir de bizimki az yemekten de kaynaklı. Çok yese bağırsak çalışacak da..
Allah yardımcımız olsun inşaallah biraz daha büyüyünce gecer canım napalim

İki tane adam her gün aynı şeyi yaşıyoruz ya.
İki kişi bir çocuğu uyutamiyoruz. Uyutmaya ikna etmek,uyutmaya çalışmak ve dil dokmeler, hikayeler, sallamalar... Uyuyor ama biz de btiyoruz
Bir biz mi böyleyiz yaa.. her gece aynı senfoni :işsiz:

X