- 8 Mart 2011
- 25.898
- 28.128
- Konu Sahibi adanamerkez
- #86.941
İnşallah o efsane sana vurur .. Uykusuzluk çok fena çünkü .cevap yazan herkese cok tesekkur ederim 3 yas sehir efsanesiymis sanirim.
Sevgiler.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah o efsane sana vurur .. Uykusuzluk çok fena çünkü .cevap yazan herkese cok tesekkur ederim 3 yas sehir efsanesiymis sanirim.
Ne güzel canım koy tabiKızlar isim konusunda bana fikir verir misiniz?
Göktuğ koymayı düşünüyoruz wakewake sizinle adaş olabiliriz yani :)
Ama başka fikirlere de açığız.
Var mı aklınizda güzel isim ? ?
merhaba 2015 kasim anneleri ben 2017 kasim annesiyim sizlerden bir konu hakkinda cevaplarinizi bekliyorum.konustugum cogu kisi 3 yas civarinda bazilari da 2 bucuk yas civarinda bebeklerin kesintisiz uyuduklarini soyledi.bunun dogru olup olmadigini sizlerden ogrenmek istedim.benim bebegim geceleri 3 saatte bir uyaniyor mama yemek icin.
Rocks 3-7yas aldik biz de daha gecenlerde.Teşekkür ederim, peki hangisini kullanıyorsınuz şu an?
Wuu cildirmalik..ti ilk baslarda.. valla artik ben de onsuz yatamiyorum desem yalan olmaz. Gizli gizliden gelmesi hosuma gidiyo yavrumun.. amaan bidaha mi gelicek bu yasa diyorum sarilip uyuyorum.. tabi bi de tepismesi olmasaAynen bizimki de geliyo ama bugün bişey duydum ilkokul 3 gidene kadar bizle yattı dedi kadın ben şok bizde o yolda emin adımlarla ilerliyoruz
umari. hem de nasil fena.simdi evdeyim calismiyorum yakinda ise baslayacagim beni korkutan o.İnşallah o efsane sana vurur .. Uykusuzluk çok fena çünkü .
Sevgiler.
aynen sizin yazdiklarinizi yasiyorum teselli ediyorum kendimi.allah hepimizin yavrusunu korusun.Ne güzel canım koy tabi
Benimki çok kuduruk ama ismimden değildir kasımdandır o diye düşünüyorum:))
Oğlunun ismi Mehmet ti dimi
Mete olabilir başka seçenek
Barkın
Doruk
Tuna
Göktürk
Ve ikinci erkek olsaydı kesinlikle Tuğhan koyacaktık bunu da düşünebilirsin ben çok sevmiştim
Kıyamam sana
Bende hep bu hayallerle yaşadım her yerde araştırdım,her denileni yaptım,çareler aradım geçecek dediler uyur dediler bekledim ama maalesef canım çocuğuna göre değişiyor
Ama şuna sevinebilirsin sende değişiyorsun bu durum ilk başlardaki kadar yormuyor kabulleniyorsun
Yani çocuk uyumaya alışmıyor da anne uykusuzluğa alışıyor
Birde üstüne bal kaymak eklendi benim kızımla ve ben uykudan umudumu kestim
Bu konuda çok yaralıyız biz bu kasım bebeleri hep böyle
Allah yardımcın olsun umarım senin yavrun ilerde uyur
Yeterki Allah sağlık versin
Dogum gununuz kutlu olsunTunaydin kızlar.
Biz de eşimin memleketine geldik doğum gunumuzu kutlamaya.
Öyle büyük bir hazırlık yapmadık
Kuzenleriyle birlikte olsun maksat.
Bakalım akşam nasıl geçecek.
Hepinizi öperiz
Gecmis olsun ,insallah iyilesir kuzucukMerhaba kızlar, kandilimiz mübarek olsun.
Miranın yün yorganı var ama o hiç örtmüyor, gece beni çağırdığı için bana iyi oldu valla :)
Bu ara babaya gıcık, dün eşim uyuttu ama önce itiraz etti epey, gün içinde iyiler ama uykuda beni istiyor.
Öksürük hala geçmedi bugün tekrar Dr ye gittik kontrole, alerjik olabilir bide alerji şurubu verelim bir hafta gözlemleyelim geçmezse film çekelim dedi. Bende biraz endişeliyim açıkçası inşallah geçer bu sefer
Kullanmadım ama kullanandan biliyorumAllaj aşkına yardım edin medela calma biberon kullanan varmi
Bebegim 2 aylik.alisirsa memeyi reddeder mi?
Maşallah fıstığımaUc Yas kontrolumuzu yaptik.kilomuz 15 ,boyumuzda 98cm civariydi. verdiginiz uc komutun hepsini yerine getiriyormu. Merdivenleri Tek inip cikiyormu,rol yapabiliyormu gibi sorularimiz vardi.:)
Uc Yas kontrolumuzu yaptik.kilomuz 15 ,boyumuzda 98cm civariydi. verdiginiz uc komutun hepsini yerine getiriyormu. Merdivenleri Tek inip cikiyormu,rol yapabiliyormu gibi sorularimiz vardi.:)