- 21 Nisan 2015
- 2.397
- 4.806
- 41
-
- Konu Sahibi adanamerkez
- #87.001
Amin canim.cevremde arastiriyorum 4 yasindan sonra geciyo diyolar.Biz de sütü çok seviyoruz. Yani versem günde 5-6 defa içecek.. oyalayip unuttiruyorum da anca. Bir de bizimki az yemekten de kaynaklı. Çok yese bağırsak çalışacak da..
Allah yardımcımız olsun inşaallah biraz daha büyüyünce gecer canım napalim
Uyutma isini babaya devrettimİki tane adam her gün aynı şeyi yaşıyoruz ya.
İki kişi bir çocuğu uyutamiyoruz. Uyutmaya ikna etmek,uyutmaya çalışmak ve dil dokmeler, hikayeler, sallamalar... Uyuyor ama biz de btiyoruz
Bir biz mi böyleyiz yaa.. her gece aynı senfoni
Tubis badem sutu varmi tr .de onlan kandira bilirsin ,dr.onermisti banaAmin canim.cevremde arastiriyorum 4 yasindan sonra geciyo diyolar.
Canim herseyi denedim...badem sutunu ilk duyuyorum.netten arastiriyim.nerelerde satiliyo.saolasinTubis badem sutu varmi tr .de onlan kandira bilirsin ,dr.onermisti bana
Orda varmi bilemiyorum ,sutun alerji yaptigini dusunmustum,lisada Dana gibi sut iciyoCanim herseyi denedim...badem sutunu ilk duyuyorum.netten arastiriyim.nerelerde satiliyo.saolasin
Cinsiyette belli olsaydı bi :)Kizlar dogum tarihimiz belli oldu nisanin 17 de Allah nasip ederse ,sezaryan olucak yine
Hayırlı olsun canımKizlar dogum tarihimiz belli oldu nisanin 17 de Allah nasip ederse ,sezaryan olucak yine
Benim icime erkek gibi doguyoCinsiyette belli olsaydı bi :)
Kizlar dogum tarihimiz belli oldu nisanin 17 de Allah nasip ederse ,sezaryan olucak yine
Bende onu merak ediyodumHayırla sağlıcakla gelsin canım
Bir akrepten sonra bir koçta sana geliyor
Benim kızımda 3 nisan
Akrebe göre koç şimdilik iyi gibi:)
. Saglikli olsun bebis yeter kiz,erkek farketmiyo,bakalim bilicenmi tubisBenim icime erkek gibi doguyo
Aralik 20 si gibi belli olur,kiz olursa hicbirsey almama gerek yokCinsiyette belli olsaydı bi :)
Amin canim ,senin de azkaldi mavisHayırlı olsun canım
Sağlıkla al kucağına insalaalh
Ben de erkek diyorum. Saglikli olsun bebis yeter kiz,erkek farketmiyo,bakalim bilicenmi tubis
Olur mu canım bizim için de uyutmak bi savaş çocuk doğdu uyumam allah uyumam 3 yıldır kolayca kendine uyuduğunu görmedik dahaİki tane adam her gün aynı şeyi yaşıyoruz ya.
İki kişi bir çocuğu uyutamiyoruz. Uyutmaya ikna etmek,uyutmaya çalışmak ve dil dokmeler, hikayeler, sallamalar... Uyuyor ama biz de btiyoruz
Bir biz mi böyleyiz yaa.. her gece aynı senfoni
Sağlıkla kucağına al inşallahKizlar dogum tarihimiz belli oldu nisanin 17 de Allah nasip ederse ,sezaryan olucak yine
Merhaba canım , açıktan mi okuyorsun ? Çok keyifli ve güzel bir karar almışsın Bence.hayırlı olsun.Tek çocuk kalan arkadaşlar G GCADonukPudra tutkku aklıma siz geldiniz ikinci çocuk hakkı da ne düşünüyorsunuz plan var mı bana arada bi geliyo kafam çok karışık bide ben bu sene hiçç işim yokmuş gibi İstanbul üniv ikinci üniversite hakkından çocuk gelişim başladım 2 hafta sonra vizeler var ders çalıştığım da Yok 4 yıl nasıl geçecek bakalım