2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Sağ ol canım bende öyle yapayım o zaman. İlaca eve gidince bakayım. İçinde kekik- hatmiçiçeği-ıhlamur kökü varmış.
Prospan 'ın bir üstü 2 yaş üzerine demişti benim doktor. Tusiben kereminki şimdi baktım ben de ..

Öksürüğe bir de içerse tereyağını eritip pekmezle karışım içerse iyi geliyor.

Prospan 'ın bir üstü 2 yaş üzerine demişti benim doktor. Tusiben kereminki şimdi baktım ben de ..

Tereyağı pekmezi Doğum yapıtımda kayınvalidem bana yapmıştı içindeki yaraları iyileştirir diye tadı güzel allahtan

Kızlar 3 yaş bizi vurdu artık çıldırmanın eşiğindeyim tahammül sınırım hiç Yok çok hırçın söz dinlemez oldu sürekli oyuncakları eşyaları fırkalatıyor çocuklara vurmaya başladı hiç yaptığı şeyler değildi o cıldırdıkca ben cıkdırıyorum akşama kadar karşılıklı deliriyoruz inş çabuk atlatırız yoksa oynatmaya az kaldı bide bana siyah at diyo anne falan Yok kendi de beyaz atmış sizde durumlar ne

Canim uc yas falan degil bence.tamamen cinsiyetle alakali.erkek cocuklari cok yaramaz ve hareketli oluyo.kizlar daha sakin uyumlu.

Ayni bizi anlattin.cok fena cok.firlatma bizdede var.dun binada komsunun oglunu dovmeye kalkti kucucuk boyuyla 10 yasindaki cocugu dovecek.tekme yumruk giristi.bana kizdi ona saldirdi nasil utandim bide ogrenmis pisllik pislik diyoOkul zamani cok sikayet gelicek simdiden belli.

Siyah at nerden gelir aklina ayy cok fenalar.guldurdu beni.

Seen nasil tatli biseysin ertugrul ,siyah at,bi alemler ya, tubaa1 cinsiyetle alkasi yok Lisa da ayni be kuzum

Prospan vermişti daha önce bu sefer bunu verdi.

Tereyağlı pekmezi de yaptım canım çok bulandı midesi biraz hassas benim cüce. Şimdilik aynı devam ediyor inşallah birinden biri iyi gelir artık ya

Ay kızlar ben de mira çok değişti diye başlayacaktım ki şükür aynı durumlar varmış sizde de :) ya acayip serseri , her şeye muhalefet. Küçücükken teşekkür etmeyi bilir biri çöp Verse teşekkür ederdi. Etmem diyor şimdi Doğum gününde bin tembih gözüne bakıyorum öyle diyor. Herkesi azarlıyor. Avm de fln biri bişey dese ters ters cevap veriyor. Dün doktorda muayene oluyor ki Doktorumuz acayip şeker yumuşak bir adam hadi miracım öksür de bakıyım dedi adama dönük öksürüğüm gelmeden nasıl öksürebilirim ki dedi alaycı bir ses tonuyla :) adam şoka girdi sen ne tatlısın diye. Onu giymem bu uyumlu değil valla öldürüyor beni

Sağol canım iyiyim
Sen nasılsın?
Ben de bugün seni düşündüm
Bebişin cinsiyeti belli olmus muydu??
Iyim canim.yok kiz burda her gidiste ultrasound da bakmiyolarya ,ayrintilida belli olur.araligin 3 de gidicem ,artik dr.randevum nezamasa ozaman ogrenirim ,ultrasound'a bakan soylemiyorda illaki Dr. Soylicek

Kerem de aynısı . çene zaten bin beş yüz bize karşı .
Bazen çok güldürüyor bazen de Delirtiyor .
Oyun grubunda da sürekli ağlıyor diye tel geliyor.
Bugün canım sıkılıyor benim orda dedi.ilk saat lego sonra etkinlik boyama oluyor.bir de bugün öğretmenin tavrı beni sinir etti. Bir daha götürmeyi düşünmüyorum.
Belediyenin ücretsiz şeyi bu kadar olur.
Biraz daha enerjisini atacak bir yer arayayım.

Bosver hic goturme canim..mutlu degilse degistir..bazi ogretmenler sabirsiz tahammulsuz oluyo.arastitip oyle yolla tavsiye edilen birini bul.

tum hasta mibiklere gecmis olsun
Bizdede kusuk, biraz ishal, oksuruk var..

birde tam tahlik yaptirdik, B12 vitaminimiz dusuk cikti.
Burundan damla kullanilmasi gerek 3 ay kadar..
terlemesi, gerginligi o yuzdenmis

cok laf biliyorlar gercekten masaAllah hepsine. insan bazen nasil cevaplayacagini sasiriyor hakkaten

Efira38 Amin canim insaAllah. yorucu ama guzel oluyor, en cok pasta kismina sevinmiyolarmi birde :) dogum gunu pastadan ibaret gibi :)

DonukPudra ne kadar kaliyordu canim oyun grubunda
ilk gunler alismasi zor olur ama ogretmenin tavrini begenmemissin iste o zaman pek konusmaya gerek yok
bosver hayirlisiyla daha guzel yer bulursun belki

Sağol canım iyi diyelim iyi olalım
Baya hastalıklı bir dönem atlattık ailece
Öksürük hepimizi fena etkiledi ama şimdi iyiyiz şükür
Duru biraz huysuzluk yapıyor bu ara,sanırım dişten
Daha hiç dişi çıkmadı
Göktug da aynı işte sizlerdeki durumlar minik ergen modu
İkisi birden kuduruyor bazen çileden çıkıyorum
Bugün nasıl kastıysam kendimi boynum tutuldu en korktuğum şey
Size de geçmiş olsun tüm yavrulara
Soğanı rendeleyip suyunu içirmek te öksürüğe iyi geliyormuş antibiyotik yerine
Bizimki de güya okula çok meraklı ama bi yerde sabit yarım saatten fazla duramadığı için oyun gurubu falan bize uymaz bence
Hepinizi öpüyorum mutlu yarınlara inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…