- 8 Mart 2011
- 25.898
- 28.128
-
- Konu Sahibi adanamerkez
- #86.881
Prospan 'ın bir üstü 2 yaş üzerine demişti benim doktor. Tusiben kereminki şimdi baktım ben de ..Sağ ol canım bende öyle yapayım o zaman. İlaca eve gidince bakayım. İçinde kekik- hatmiçiçeği-ıhlamur kökü varmış.
Tereyağı pekmezi Doğum yapıtımda kayınvalidem bana yapmıştı içindeki yaraları iyileştirir diye tadı güzel allahtanProspan 'ın bir üstü 2 yaş üzerine demişti benim doktor. Tusiben kereminki şimdi baktım ben de ..
Öksürüğe bir de içerse tereyağını eritip pekmezle karışım içerse iyi geliyor.
Canim uc yas falan degil bence.tamamen cinsiyetle alakali.erkek cocuklari cok yaramaz ve hareketli oluyo.kizlar daha sakin uyumlu.Kızlar 3 yaş bizi vurdu artık çıldırmanın eşiğindeyim tahammül sınırım hiç Yok çok hırçın söz dinlemez oldu sürekli oyuncakları eşyaları fırkalatıyor çocuklara vurmaya başladı hiç yaptığı şeyler değildi o cıldırdıkca ben cıkdırıyorum akşama kadar karşılıklı deliriyoruzinş çabuk atlatırız yoksa oynatmaya az kaldı bide bana siyah at diyo anne falan Yok kendi de beyaz atmış sizde durumlar ne
Sizinde dogum gununuz kutlu olsun, suslemeler super olmus.Eline sağlık canım çok güzel görünüyor bizde ctesi akşam yapmayı düşünüyoruz
Seen nasil tatli biseysin ertugrul ,siyah atKızlar 3 yaş bizi vurdu artık çıldırmanın eşiğindeyim tahammül sınırım hiç Yok çok hırçın söz dinlemez oldu sürekli oyuncakları eşyaları fırkalatıyor çocuklara vurmaya başladı hiç yaptığı şeyler değildi o cıldırdıkca ben cıkdırıyorum akşama kadar karşılıklı deliriyoruzinş çabuk atlatırız yoksa oynatmaya az kaldı bide bana siyah at diyo anne falan Yok kendi de beyaz atmış sizde durumlar ne
Prospan 'ın bir üstü 2 yaş üzerine demişti benim doktor. Tusiben kereminki şimdi baktım ben de ..
Öksürüğe bir de içerse tereyağını eritip pekmezle karışım içerse iyi geliyor.
Ğeçmiş olsun canım benim
Sağol canım iyiyim
Teşekkür ederiz teyzesiSizinde dogum gununuz kutlu olsun, suslemeler super olmus.
Iyim canim.yok kiz burda her gidiste ultrasound da bakmiyolarya ,ayrintilida belli olur.araligin 3 de gidicem ,artik dr.randevum nezamasa ozaman ogrenirim ,ultrasound'a bakan soylemiyorda illaki Dr. SoylicekSağol canım iyiyim
Sen nasılsın?
Ben de bugün seni düşündüm
Bebişin cinsiyeti belli olmus muydu??
Bosver hic goturme canim..mutlu degilse degistir..bazi ogretmenler sabirsiz tahammulsuz oluyo.arastitip oyle yolla tavsiye edilen birini bul.Kerem de aynısı . çene zaten bin beş yüz bize karşı .
Bazen çok güldürüyor bazen de Delirtiyor .
Oyun grubunda da sürekli ağlıyor diye tel geliyor.
Bugün canım sıkılıyor benim orda dedi.ilk saat lego sonra etkinlik boyama oluyor.bir de bugün öğretmenin tavrı beni sinir etti. Bir daha götürmeyi düşünmüyorum.
Belediyenin ücretsiz şeyi bu kadar olur.
Biraz daha enerjisini atacak bir yer arayayım.
Ogrenince yaz canim..Iyim canim.yok kiz burda her gidiste ultrasound da bakmiyolarya ,ayrintilida belli olur.araligin 3 de gidicem ,artik dr.randevum nezamasa ozaman ogrenirim ,ultrasound'a bakan soylemiyorda illaki Dr. Soylicek
Merhaba arkadaşlar nasılsınız?
wakewake nasılsın nasıl gidiyor?
@mambur okullar açıldı seni artık zor görürürüz . kolay gelsin ..
tubaa1 nasıl kv?
@fermante defne alıştı mi oyun grubuna.
M Mavisu27 sen nasılsın ?dinlenme hallerin.
Başka özel soracağım yoktu sanırım .. )
Diğer güzellikler sizler nasılsınız? Çocuklar nasıl ?
Kerem geçen hafta oyun grubuna başladı. Yarısında beni istemiş.ağlamış .. 2. gün diye ısrar etmiyorum dedi öğretmeni.
Dün de vardı ama hafta sonundan beri yine burun akıntısı hapsuruk başladı... Uyuyordu saatinde götürmedim.zaten o halde içime sinmeyecekti kararsızdım . Umca'ya başlayacağım . bu sene böyle gidecek sanırım.