- 8 Mart 2011
- 25.898
- 28.128
-
- Konu Sahibi adanamerkez
- #86.901
ogretmenler cook onemli bence ,sukur ogretmenlerimiz cook tatli lisa ve diger cocuklarla oynayisindan anlasiliyo,hep guler yuzluler,insallah iyi bir yer bulursun canim ,kerem sIKIlmissa vardir bir bildigiKerem de aynısı . çene zaten bin beş yüz bize karşı .
Bazen çok güldürüyor bazen de Delirtiyor .
Oyun grubunda da sürekli ağlıyor diye tel geliyor.
Bugün canım sıkılıyor benim orda dedi.ilk saat lego sonra etkinlik boyama oluyor.bir de bugün öğretmenin tavrı beni sinir etti. Bir daha götürmeyi düşünmüyorum.
Belediyenin ücretsiz şeyi bu kadar olur.
Biraz daha enerjisini atacak bir yer arayayım.
Yazarim tabi bir tane daha kiz olsa super olurOgrenince yaz canim..
Allah gonlundekini hakkında hayırlı etlesin canım ...Yazarim tabi bir tane daha kiz olsa super olur
Çok geçmiş olsun ilk defa. Duydum burundan damla kuzum benim yatum hasta mibiklere gecmis olsun
Bizdede kusuk, biraz ishal, oksuruk var..
birde tam tahlik yaptirdik, B12 vitaminimiz dusuk cikti.
Burundan damla kullanilmasi gerek 3 ay kadar..
terlemesi, gerginligi o yuzdenmis
cok laf biliyorlar gercekten masaAllah hepsine. insan bazen nasil cevaplayacagini sasiriyor hakkaten
Efira38 Amin canim insaAllah. yorucu ama guzel oluyor, en cok pasta kismina sevinmiyolarmi birde :) dogum gunu pastadan ibaret gibi :)
DonukPudra ne kadar kaliyordu canim oyun grubunda
ilk gunler alismasi zor olur ama ogretmenin tavrini begenmemissin iste o zaman pek konusmaya gerek yok
bosver hayirlisiyla daha guzel yer bulursun belki
Bir kıza kızkardeş şart kesinlikleYazarim tabi bir tane daha kiz olsa super olur
Gecmis olsun canım.tum hasta mibiklere gecmis olsun
Bizdede kusuk, biraz ishal, oksuruk var..
birde tam tahlik yaptirdik, B12 vitaminimiz dusuk cikti.
Burundan damla kullanilmasi gerek 3 ay kadar..
terlemesi, gerginligi o yuzdenmis
cok laf biliyorlar gercekten masaAllah hepsine. insan bazen nasil cevaplayacagini sasiriyor hakkaten
Efira38 Amin canim insaAllah. yorucu ama guzel oluyor, en cok pasta kismina sevinmiyolarmi birde :) dogum gunu pastadan ibaret gibi :)
DonukPudra ne kadar kaliyordu canim oyun grubunda
ilk gunler alismasi zor olur ama ogretmenin tavrini begenmemissin iste o zaman pek konusmaya gerek yok
bosver hayirlisiyla daha guzel yer bulursun belki
UlasKızlar isim konusunda bana fikir verir misiniz?
Göktuğ koymayı düşünüyoruzwakewake sizinle adaş olabiliriz yani :)
Ama başka fikirlere de açığız.
Var mı aklınizda güzel isim ? ?
Gecmis olsun canim.kizima 1 kasik balin icine az limon ve karabiber karistirip.veriyodum.Antibiyotige basladik. Nasil oksuruyor nasil..
zencefil, kusburnu,bal,tereyag vs vs denedim ama ise yaramadi. Varmi baska ne yapiyorduk oksuruge aklima gelmiyor.
Buz koydum bakalim buhar etkisi yapiyormus ya.
Antibiyotikle birlikte veeneye devam etsemmi acaba bunlari. Guclu gelir diye artik vermek istemiyorum cay falan
Anne çocuk var a arkadaşım .. Fiyatlar çok uçuk .büyükşehirde olmanın böyle de dezavantajları var maalesefDonukPudra iyi olmus gozlemledigin.
aynen devlet oldugu icin oyledir.
gerci insanina bagli, evet tamam kolay degil onca cocukla ugrasmak ama 3 saat yahu cokmu.
anne cocuk varsa ne kadar guzeldir ki var galiba zaten .
hem yaninda olursun,hem o yalniz hissetmez kendini. Daha cok kucukler bir baslarina yabanck ortamda kalmalari icin bence
Anne çocuk var a arkadaşım .. Fiyatlar çok uçuk .büyükşehirde olmanın böyle de dezavantajları var maalesef
Selam cnm. Yogun gecen dogum gunu partilerinin ardindan yorgunluk atmaya calisiyorum. 2 haftadir gitmemistik hala sikinti oldugu icin. Dun ve bugun gittik birebir danismanlik gibi direkt ogretmenle oyunlar oynadilar sadece ikisi. Ikili gorusme guzel gecti haftaya bidaha deniycez bakalim ne olur gorucez. Eger yine olmazsa daha ugrasmiycam demekki hazir degilmis deyip ev oyunlarina devam edicem. Zaten hergun olan biyer degil haftada iki kez filan oluyor. Hergun olan biyer olsa belki daha kolay alisir.Merhaba arkadaşlar nasılsınız?
wakewake nasılsın nasıl gidiyor?
@mambur okullar açıldı seni artık zor görürürüz . kolay gelsin ..
tubaa1 nasıl kv?
fermante defne alıştı mi oyun grubuna.
M Mavisu27 sen nasılsın ?dinlenme hallerin.
Başka özel soracağım yoktu sanırım .. )
Diğer güzellikler sizler nasılsınız? Çocuklar nasıl ?
Kerem geçen hafta oyun grubuna başladı. Yarısında beni istemiş.ağlamış .. 2. gün diye ısrar etmiyorum dedi öğretmeni.
Dün de vardı ama hafta sonundan beri yine burun akıntısı hapsuruk başladı... Uyuyordu saatinde götürmedim.zaten o halde içime sinmeyecekti kararsızdım . Umca'ya başlayacağım . bu sene böyle gidecek sanırım.
Hahaha ay cok guldum.siyah atKızlar 3 yaş bizi vurdu artık çıldırmanın eşiğindeyim tahammül sınırım hiç Yok çok hırçın söz dinlemez oldu sürekli oyuncakları eşyaları fırkalatıyor çocuklara vurmaya başladı hiç yaptığı şeyler değildi o cıldırdıkca ben cıkdırıyorum akşama kadar karşılıklı deliriyoruzinş çabuk atlatırız yoksa oynatmaya az kaldı bide bana siyah at diyo anne falan Yok kendi de beyaz atmış sizde durumlar ne
Fırlatma inatlaşma 3 yaş sendromuymuş bitemedi sendromlar aileler ne kadar sakin kalırsa o kadar çabuk atlatılıyor die okudum geçecek bunlarda sabırHahaha ay cok guldum.siyah at
Bizde de durumlar cok farkli degil biseye kizsin once elinde etrafinda ne varsa firlatiyo sonra kendini yere atiyo tepiniyo. Bazen de yine kustum size diyip baska yere gidiyo.. bazen o oyle firlatilmaz deyip ben de firlatiyorum bazen de gayt sabirli bekliyorum nereye kadar gitcek diye.. bekledigim zamanlarda da sinirlendigim zamanlarda da sonuc hep ayni.. hepsinin sonunda gelip bana sarilmak ve kucagimda kalmak istiyor.. o an diyorum ki ne kadar masumsun yavruum ben be dusunuyorum sen neyin pesindesin.. bu son bir haftadir ozellikle bagirup cagirmayi kestim.. allahim sabir ver deyip cikiyorum yanindan bisey oldugunda.. yoksa ikimiz karsilikli zarar verme durumuna geliyoruz. Fiziksel siddet yok tabi ama sonucta bagirmak da bi siddet.. o nedenle biraktim artik ve daha iyi oldu boylr aramizdaki iliski sanki..
Ayy ne cok yazdim kizlar.. helal edin vaktinizi aldim..
ErtuğrulKızlar isim konusunda bana fikir verir misiniz?
Göktuğ koymayı düşünüyoruzwakewake sizinle adaş olabiliriz yani :)
Ama başka fikirlere de açığız.
Var mı aklınizda güzel isim ? ?