2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
tutkku 3saat canım. Ama kurumun asıl amacını anladım.
Açıkçası kereme basit . daha çok evde ilgilenmeyen annelerin göndereceği yer gibi diyeyim.
Ki öğretmenleri de gözlemleme şansım oldu Bugün.eğitim bilgisi almış biri olarak asla dedim ... Özel bir yer olsa öyle tutumda asla bulunamazlar ama devlet belediye maalesef .
Allah hayırlı insanlara denk getirsin. Yaza doğru bakarım artık oyun odaklı 1saatlik gruplara. Daha eğlenme ogrenme odaklı.
Ya da anne -çocuk aktivite tarzı bir yer

ogretmenler cook onemli bence ,sukur ogretmenlerimiz cook tatli lisa ve diger cocuklarla oynayisindan anlasiliyo,hep guler yuzluler,insallah iyi bir yer bulursun canim ,kerem sIKIlmissa vardir bir bildigi

Çok geçmiş olsun ilk defa. Duydum burundan damla kuzum benim ya

Gecmis olsun canım.
Acaba bu B12 ye rutin tahlillerde bakılıyor mu ki?
Biz 6 ayda bir falan hasta olmasa da gidiyoruz hani kan tahlili falan yapıyor doktorumuz detaylı. Tahlil kagitlarında görmedim B12 ama önemli bir şey sonuçta bakması lazım herhalde.
Bir de tiroid e baktirin mutlaka diyorlar bir sonraki gidişimizde biz de soralım ya.

Kızlar isim konusunda bana fikir verir misiniz?
Göktuğ koymayı düşünüyoruz wakewake sizinle adaş olabiliriz yani :)
Ama başka fikirlere de açığız.
Var mı aklınizda güzel isim ? ?

DonukPudra iyi olmus gozlemledigin.
aynen devlet oldugu icin oyledir.
gerci insanina bagli, evet tamam kolay degil onca cocukla ugrasmak ama 3 saat yahu cokmu.
anne cocuk varsa ne kadar guzeldir ki var galiba zaten .
hem yaninda olursun,hem o yalniz hissetmez kendini. Daha cok kucukler bir baslarina yabanck ortamda kalmalari icin bence

Efira38 aynen bende nette baktim ama genelde burundan yok galiba.
Bunu yurt disindan getiriyorlarmis, onu tavsiye etti doktor aldik bakalim daha baslamadim kullanmaya gerci

M Mavisu27 canim sanirim yapilmiyor.
Sizin bari kan aliniyormus burda cocuk hasta olsa bile tahlil yapmadan ilac veriyorlar.
Nadir bazi dr lar yaparsa iste..

biz ama kendimiz istedik herseyi yaptirmayi, zaten sinirli ve cok terliyor diyince b12 dusuk olabilir dedi ona bakalim diye onuda yazdi tahlillere..
aynen tiroid icinde soyledim bakti eliyle kontrol etti. Bence birsey yok ama hani rahat olunsun diye onuda ekliyorum tahlillere dedi tam hangisi anlamadim gerci ama bir problem yok sanirim olsa soylerdi. Sadece B12 dusuk iste

Antibiyotige basladik. Nasil oksuruyor nasil..

zencefil, kusburnu,bal,tereyag vs vs denedim ama ise yaramadi. Varmi baska ne yapiyorduk oksuruge aklima gelmiyor.
Buz koydum bakalim buhar etkisi yapiyormus ya.

Antibiyotikle birlikte veeneye devam etsemmi acaba bunlari. Guclu gelir diye artik vermek istemiyorum cay falan

Gecmis olsun canim.kizima 1 kasik balin icine az limon ve karabiber karistirip.veriyodum.

Anne çocuk var a arkadaşım .. Fiyatlar çok uçuk .büyükşehirde olmanın böyle de dezavantajları var maalesef

Anne çocuk var a arkadaşım .. Fiyatlar çok uçuk .büyükşehirde olmanın böyle de dezavantajları var maalesef

haklisin orasi oyle :/

en iyisimi topla soyle ayni yas grubundan 3-5 cocuk arkadas, hergun bir anne siralanip bakip oynasin hepsiyle
en temizi yani.. :)

tubaa1 sagolasin canim.
Balla karabiber denedim 2 kez

buna sukur bugun sanki daha iyi, aksam ilaclarini icmesine ragmen cok oksuruyodu..
tereyag+ ayva receli vardi evde onu verdim sanki o zamandan beri daha iyi

ya o iyi geldi, ya ilaclar etki etti..

o kadar cok hasta varki.
insan ne icirecegini sasiyor artik

Selam cnm. Yogun gecen dogum gunu partilerinin ardindan yorgunluk atmaya calisiyorum. 2 haftadir gitmemistik hala sikinti oldugu icin. Dun ve bugun gittik birebir danismanlik gibi direkt ogretmenle oyunlar oynadilar sadece ikisi. Ikili gorusme guzel gecti haftaya bidaha deniycez bakalim ne olur gorucez. Eger yine olmazsa daha ugrasmiycam demekki hazir degilmis deyip ev oyunlarina devam edicem. Zaten hergun olan biyer degil haftada iki kez filan oluyor. Hergun olan biyer olsa belki daha kolay alisir.

Hahaha ay cok guldum.siyah at
Bizde de durumlar cok farkli degil biseye kizsin once elinde etrafinda ne varsa firlatiyo sonra kendini yere atiyo tepiniyo. Bazen de yine kustum size diyip baska yere gidiyo.. bazen o oyle firlatilmaz deyip ben de firlatiyorum bazen de gayt sabirli bekliyorum nereye kadar gitcek diye.. bekledigim zamanlarda da sinirlendigim zamanlarda da sonuc hep ayni.. hepsinin sonunda gelip bana sarilmak ve kucagimda kalmak istiyor.. o an diyorum ki ne kadar masumsun yavruum ben be dusunuyorum sen neyin pesindesin.. bu son bir haftadir ozellikle bagirup cagirmayi kestim.. allahim sabir ver deyip cikiyorum yanindan bisey oldugunda.. yoksa ikimiz karsilikli zarar verme durumuna geliyoruz. Fiziksel siddet yok tabi ama sonucta bagirmak da bi siddet.. o nedenle biraktim artik ve daha iyi oldu boylr aramizdaki iliski sanki..
Ayy ne cok yazdim kizlar.. helal edin vaktinizi aldim..

Fırlatma inatlaşma 3 yaş sendromuymuş bitemedi sendromlar aileler ne kadar sakin kalırsa o kadar çabuk atlatılıyor die okudum geçecek bunlarda sabır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…