- 1 Mayıs 2012
- 10.244
- 7.245
-
- Konu Sahibi adanamerkez
- #86.861
Rahimde,bebekte vs kanamayi gerektirecek bir şey yok dedi canım doktorlar.
Bazen çok yorulduğun zaman rahim ağzının pıhtı atmasına veya oradaki kılcal damarların çatlamasına neden olabiliyormus.
Eki Görüntüle 2204342
KıZlar 1 haftadadır bu 3 ü yapmak için uğraşıyorum fikir olsun die attım ama çok uğraştırıcı
Ayyy canım çok güzel olmuş ellerine sağlık..Eki Görüntüle 2204342
KıZlar 1 haftadadır bu 3 ü yapmak için uğraşıyorum fikir olsun die attım ama çok uğraştırıcı
Ellerine saglik canım ... Her dokunuş bir emek ..Eki Görüntüle 2204342
Eline saglik cnm. Ne guzel.suslemissin.Eki Görüntüle 2204342
Eki Görüntüle 2204342
Çok güzel olmuş eline sağlık
Ayyy canım çok güzel olmuş ellerine sağlık..
Ellerine saglik canım ... Her dokunuş bir emek ..
Eline saglik cnm. Ne guzel.suslemissin.
Yarin sanirim.sizinde kutlamalar. Biz de ufak capli bisiler yapicaz insallah yarin.. hazirliklar hazirliklar tam gaz.. yarin susleyince atarim..
Bu sene el.iscili olarak biseyle ugrasmadim pek.. hazirlarla yapiyorum biseyler.. cok yorucu oluyor diger turlu..
Teşekkür ederim kızlarharika olmus ellerine saglik canim
ben pasta sandim ama ilk bunu
ne zamandi dogum gununuz
Sağolasın canım.Merhaba arkadaşlar nasılsınız?
wakewake nasılsın nasıl gidiyor?
M mambur okullar açıldı seni artık zor görürürüz . kolay gelsin ..
tubaa1 nasıl kv?
fermante defne alıştı mi oyun grubuna.
M Mavisu27 sen nasılsın ?dinlenme hallerin.
Başka özel soracağım yoktu sanırım .. )
Diğer güzellikler sizler nasılsınız? Çocuklar nasıl ?
Kerem geçen hafta oyun grubuna başladı. Yarısında beni istemiş.ağlamış .. 2. gün diye ısrar etmiyorum dedi öğretmeni.
Dün de vardı ama hafta sonundan beri yine burun akıntısı hapsuruk başladı... Uyuyordu saatinde götürmedim.zaten o halde içime sinmeyecekti kararsızdım . Umca'ya başlayacağım . bu sene böyle gidecek sanırım.
Merhaba arkadaşlar nasılsınız?
tubaa1 nasıl kv?
Kerem geçen hafta oyun grubuna başladı. Yarısında beni istemiş.ağlamış .. 2. gün diye ısrar etmiyorum dedi öğretmeni.
Dün de vardı ama hafta sonundan beri yine burun akıntısı hapsuruk başladı... Uyuyordu saatinde götürmedim.zaten o halde içime sinmeyecekti kararsızdım . Umca'ya başlayacağım . bu sene böyle gidecek sanırım.
Geçmiş olsun canım.Sabah senin yazdığın saatte mira ya doktor randevusu alıyordum canım2 haftadır öksürük geçmedi çocuğun dün gece 4ten 5 buçuğa kadar öksürdü. Gittik Boğaz temiz, ciğer temiz şükür ama su içip atacak. Bitkisel bir şurup verdi bende bir gün önce umca almıştım. Dr özellikle bişey demedi Onunla ilgili. Her zaman mı veriliyor canım bu vitamin diye verdi kaynım
Geçmiş olsun canım.
Öksürük bi geldi mi gitmiyor malesef.Saol canım teşekkür ederim, 2 hafta sürünce endişelendim şükür bişeyi çıkmadı. Sen de dikkat et kendine. Doğum ne zaman inşallah
Canımmm kv biraz ayaklanmaya başladı.wc ye gidebiliyo.ameliyatlı bacağının üzerine basamıyo daha..Merhaba arkadaşlar nasılsınız?
tubaa1 nasıl kv?
Çok geçmiş olsun fıstığımaSaol canım teşekkür ederim, 2 hafta sürünce endişelendim şükür bişeyi çıkmadı. Sen de dikkat et kendine. Doğum ne zaman inşallah
Geçmiş olsun..Sabah senin yazdığın saatte mira ya doktor randevusu alıyordum canım2 haftadır öksürük geçmedi çocuğun dün gece 4ten 5 buçuğa kadar öksürdü. Gittik Boğaz temiz, ciğer temiz şükür ama su içip atacak. Bitkisel bir şurup verdi bende bir gün önce umca almıştım. Dr özellikle bişey demedi Onunla ilgili. Her zaman mı veriliyor canım bu vitamin diye verdi kaynım
Öksürük bi geldi mi gitmiyor malesef.
Şükür başka bir şey yokmuş.
Zencefilli bal, süt içir canım.
Doğuma da doktorum 5 Ocak dedi inşaallah.
Ama doktorum hastaneden ayrılacak galiba :/
Yeni doktor nasıl olur ne der bilmiyorum.
Çok geçmiş olsun fıstığıma
Geçmiş olsun..
Bitkisel şurup ne verdi peki .. Bizim dr da bitkisel diye vermişti adını unuttum eve gidince bakarım .
Umca bağışıklık kazanması için haftada 3 -4gün yeterli.
Ğeçmiş olsun canım benimSabah senin yazdığın saatte mira ya doktor randevusu alıyordum canım2 haftadır öksürük geçmedi çocuğun dün gece 4ten 5 buçuğa kadar öksürdü. Gittik Boğaz temiz, ciğer temiz şükür ama su içip atacak. Bitkisel bir şurup verdi bende bir gün önce umca almıştım. Dr özellikle bişey demedi Onunla ilgili. Her zaman mı veriliyor canım bu vitamin diye verdi kaynım