- 8 Mart 2011
- 25.898
- 28.128
- Konu Sahibi adanamerkez
- #86.921
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın
Bu grubu seviyorum.
Günaydın
Bu grubu seviyorum.
Merhabamerhaba 2015 kasim anneleri ben 2017 kasim annesiyim sizlerden bir konu hakkinda cevaplarinizi bekliyorum.konustugum cogu kisi 3 yas civarinda bazilari da 2 bucuk yas civarinda bebeklerin kesintisiz uyuduklarini soyledi.bunun dogru olup olmadigini sizlerden ogrenmek istedim.benim bebegim geceleri 3 saatte bir uyaniyor mama yemek icin.
Merhaba 2015 Kasım annelerin ortak yarasıdır uyku oğlum hala gece 3 4kez uyandığı oluyor en iyi ihtimalle 1 kez uyanırmerhaba 2015 kasim anneleri ben 2017 kasim annesiyim sizlerden bir konu hakkinda cevaplarinizi bekliyorum.konustugum cogu kisi 3 yas civarinda bazilari da 2 bucuk yas civarinda bebeklerin kesintisiz uyuduklarini soyledi.bunun dogru olup olmadigini sizlerden ogrenmek istedim.benim bebegim geceleri 3 saatte bir uyaniyor mama yemek icin.
Ben henüz görmedim .kendisini takip ediyorum ama kerem yün yorganda da yattı sonuç hüsran ..Kızlar Ceyda Düvenci takip eden var mı bugün bi yorgan tanıttı uyku problemi olan ve hiperaktivite olan çocuk için ağırlığın belli bi oranda ağır yorganla yatması gerekmiş tabi yorgan fiyatı çok ama ben hep elyaf yorgan kullandım acaba anam babam usulü yün yorgan mı kullansam DİE aklımdan geçiyor ne varsa eskilerde var gerçekten
Yorgan ortmuyo ki bizim kiz ne var ne yok tepikliyor. Hala bebeklik yorganini kullaniyorum yeni almadim. Cunku 2 4 saat yataginda yatiyo gerisi benim yanimda. Daha hic kesintisiz yataginda yattigi gorulmedi hanfendinin.. soruyorum niye yataginda yatmiyosun diye "cunku sizi ozluyoruuum" diyo..Kızlar Ceyda Düvenci takip eden var mı bugün bi yorgan tanıttı uyku problemi olan ve hiperaktivite olan çocuk için ağırlığın belli bi oranda ağır yorganla yatması gerekmiş tabi yorgan fiyatı çok ama ben hep elyaf yorgan kullandım acaba anam babam usulü yün yorgan mı kullansam DİE aklımdan geçiyor ne varsa eskilerde var gerçekten
CanimsinGünaydın
Bu grubu seviyorum.
Hala en az 2 kez uyaniyoruz. Baskalarina bakmayin hepsi kendine ozel..merhaba 2015 kasim anneleri ben 2017 kasim annesiyim sizlerden bir konu hakkinda cevaplarinizi bekliyorum.konustugum cogu kisi 3 yas civarinda bazilari da 2 bucuk yas civarinda bebeklerin kesintisiz uyuduklarini soyledi.bunun dogru olup olmadigini sizlerden ogrenmek istedim.benim bebegim geceleri 3 saatte bir uyaniyor mama yemek icin.
Mutlu yillar olsun cnm.Tunaydin kızlar.
Biz de eşimin memleketine geldik doğum gunumuzu kutlamaya.
Öyle büyük bir hazırlık yapmadık
Kuzenleriyle birlikte olsun maksat.
Bakalım akşam nasıl geçecek.
Hepinizi öperiz
Aynen bizimki de geliyo ama bugün bişey duydum ilkokul 3 gidene kadar bizle yattı dedi kadın ben şok bizde o yolda emin adımlarla ilerliyoruzYorgan ortmuyo ki bizim kiz ne var ne yok tepikliyor. Hala bebeklik yorganini kullaniyorum yeni almadim. Cunku 2 4 saat yataginda yatiyo gerisi benim yanimda. Daha hic kesintisiz yataginda yattigi gorulmedi hanfendinin.. soruyorum niye yataginda yatmiyosun diye "cunku sizi ozluyoruuum" diyo..
Merhaba ben Rocks kullanmıştım. Şuan artık Tukurmeyi ve yutmayı becerebildiginden başka macunlar da kullanabiliyorMerhaba sevgili anneler. Kızıma diş macunu almak istiyorum. 1 ayda bozulmayan, içeriği iyi ve fiyatı da iyi olan tavsiye edeceğiniz bir ürün var mı?
Teşekkür ederim, peki hangisini kullanıyorsınuz şu an?Merhaba ben Rocks kullanmıştım. Şuan artık Tukurmeyi ve yutmayı becerebildiginden başka macunlar da kullanabiliyor
Oral B kullanıyoruz.Teşekkür ederim, peki hangisini kullanıyorsınuz şu an?