2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Rahimde,bebekte vs kanamayi gerektirecek bir şey yok dedi canım doktorlar.
Bazen çok yorulduğun zaman rahim ağzının pıhtı atmasına veya oradaki kılcal damarların çatlamasına neden olabiliyormus.

hm anladim canim
cok sukur.
Yorma yorma kendini sen, oglunla ilgilensen yine yeter geri kalan isler bosver

934EB492-A524-46A3-A24F-E38207D68AAC.png

KıZlar 1 haftadadır bu 3 ü yapmak için uğraşıyorum fikir olsun die attım ama çok uğraştırıcı

Eki Görüntüle 2204342
KıZlar 1 haftadadır bu 3 ü yapmak için uğraşıyorum fikir olsun die attım ama çok uğraştırıcı
Eline saglik cnm. Ne guzel.suslemissin.
Yarin sanirim.sizinde kutlamalar. Biz de ufak capli bisiler yapicaz insallah yarin.. hazirliklar hazirliklar tam gaz.. yarin susleyince atarim..
Bu sene el.iscili olarak biseyle ugrasmadim pek.. hazirlarla yapiyorum biseyler.. cok yorucu oluyor diger turlu..

Çok güzel olmuş eline sağlık

Ayyy canım çok güzel olmuş ellerine sağlık..

Ellerine saglik canım ... Her dokunuş bir emek ..

Eline saglik cnm. Ne guzel.suslemissin.
Yarin sanirim.sizinde kutlamalar. Biz de ufak capli bisiler yapicaz insallah yarin.. hazirliklar hazirliklar tam gaz.. yarin susleyince atarim..
Bu sene el.iscili olarak biseyle ugrasmadim pek.. hazirlarla yapiyorum biseyler.. cok yorucu oluyor diger turlu..

harika olmus ellerine saglik canim

ben pasta sandim ama ilk bunu :KK68:
ne zamandi dogum gununuz
Teşekkür ederim kızlar :KK200: atlattık çok şükür çok yorucu oldu ama mutluluğu herşeye değdi rabbim bütün evlatlarımıza sağlıklı mutlu huzurlu hayat nasip etsin

Merhaba arkadaşlar nasılsınız?
wakewake wakewake nasılsın nasıl gidiyor?
M mambur okullar açıldı seni artık zor görürürüz . kolay gelsin ..
tubaa1 tubaa1 nasıl kv?

fermante fermante defne alıştı mi oyun grubuna.
M Mavisu27 sen nasılsın ?dinlenme hallerin.

Başka özel soracağım yoktu sanırım .. )
Diğer güzellikler sizler nasılsınız? Çocuklar nasıl ?
Kerem geçen hafta oyun grubuna başladı. Yarısında beni istemiş.ağlamış .. 2. gün diye ısrar etmiyorum dedi öğretmeni.

Dün de vardı ama hafta sonundan beri yine burun akıntısı hapsuruk başladı... Uyuyordu saatinde götürmedim.zaten o halde içime sinmeyecekti kararsızdım . Umca'ya başlayacağım . bu sene böyle gidecek sanırım.

tubaa1 tubaa1 nasıl kv?

Kerem geçen hafta oyun grubuna başladı. Yarısında beni istemiş.ağlamış .. 2. gün diye ısrar etmiyorum dedi öğretmeni.

Dün de vardı ama hafta sonundan beri yine burun akıntısı hapsuruk başladı... Uyuyordu saatinde götürmedim.zaten o halde içime sinmeyecekti kararsızdım . Umca'ya başlayacağım . bu sene böyle gidecek sanırım.
Sağolasın canım.
İyiyim bir sıkıntı yok ama tedbiren uzanıyorum genelde.
Çok geçmiş olsun kuzuma.
Bugün nasil oldu?
İnşaallah çabuk geçer.
Oyun grubunuz da hayırlı olsun.
Çok çok güzel olacak eminim :KK49:

tubaa1 tubaa1 nasıl kv?

Sabah senin yazdığın saatte mira ya doktor randevusu alıyordum canım :KK43: 2 haftadır öksürük geçmedi çocuğun dün gece 4ten 5 buçuğa kadar öksürdü. Gittik Boğaz temiz, ciğer temiz şükür ama su içip atacak. Bitkisel bir şurup verdi bende bir gün önce umca almıştım. Dr özellikle bişey demedi Onunla ilgili. Her zaman mı veriliyor canım bu vitamin diye verdi kaynım

Sabah senin yazdığın saatte mira ya doktor randevusu alıyordum canım :KK43: 2 haftadır öksürük geçmedi çocuğun dün gece 4ten 5 buçuğa kadar öksürdü. Gittik Boğaz temiz, ciğer temiz şükür ama su içip atacak. Bitkisel bir şurup verdi bende bir gün önce umca almıştım. Dr özellikle bişey demedi Onunla ilgili. Her zaman mı veriliyor canım bu vitamin diye verdi kaynım
Geçmiş olsun canım.

Saol canım teşekkür ederim, 2 hafta sürünce endişelendim şükür bişeyi çıkmadı. Sen de dikkat et kendine. Doğum ne zaman inşallah
Öksürük bi geldi mi gitmiyor malesef.
Şükür başka bir şey yokmuş.
Zencefilli bal, süt içir canım.
Doğuma da doktorum 5 Ocak dedi inşaallah.
Ama doktorum hastaneden ayrılacak galiba :/
Yeni doktor nasıl olur ne der bilmiyorum.

tubaa1 tubaa1 nasıl kv?

Canımmm kv biraz ayaklanmaya başladı.wc ye gidebiliyo.ameliyatlı bacağının üzerine basamıyo daha..

Çok geçmiş olsun keremcime.bizde dünden bu yana hapşurup duruyoruz.

Son düzenleme:
Geçmiş olsun..
Bitkisel şurup ne verdi peki .. Bizim dr da bitkisel diye vermişti adını unuttum eve gidince bakarım .
Umca bağışıklık kazanması için haftada 3 -4gün yeterli.

Öksürük bi geldi mi gitmiyor malesef.
Şükür başka bir şey yokmuş.
Zencefilli bal, süt içir canım.
Doğuma da doktorum 5 Ocak dedi inşaallah.
Ama doktorum hastaneden ayrılacak galiba :/
Yeni doktor nasıl olur ne der bilmiyorum.

Veriyorum canım hepsini bakalım toparlanır inşallah. Seninde hakkında hayırlısı olsun, son dönem doktor değişimi biraz ürkütücü ama inşallah çok daha iyisi denk gelir. Her şeyde vardır bir hayır.

Çok geçmiş olsun fıstığıma

Teşekkür ederiz teyzesi.

Geçmiş olsun..
Bitkisel şurup ne verdi peki .. Bizim dr da bitkisel diye vermişti adını unuttum eve gidince bakarım .
Umca bağışıklık kazanması için haftada 3 -4gün yeterli.

Sağ ol canım bende öyle yapayım o zaman. İlaca eve gidince bakayım. İçinde kekik- hatmiçiçeği-ıhlamur kökü varmış.

Ğeçmiş olsun canım benim

• Beğen
Reactions: GCA
X