2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534

Hayır canım kendini üzme öyle benim yüzümden falan diye
Olacağı varsa oluyor hem bebek iyi sorun yok önemli olan bu
Milletin şakır şakır kanaması oluyor da bebeğe bir şey olmuyor
Seninki o kadar değil çook şükür ve geçecek bir daha olmayacak inşallah

Evet onlarda çok küçük en ilgi bekleyen zamanları. Ben bazen büyüdü muamelesi yaptım sonuç hep vicdan azabı
Bir şekilde ortayı bulmayı öğreniyorsun merak etme

DonukPudra ,kerem iyi dogdun pasam ,nice saglikli yillara ,bir omur boyu mutlu yasa ( gecmis dogum gunun,internet arizaliydi kusuruma bakma yoksa unutmadim)

Sağol canım benim.teşekkür ederim..

tubaa1 geldim geldim :) dün biz de kereme aile arasında d.günü yaptık. Hazırlık ve telaş vardı ..çok şükür iyi geçti .atlattık .

M Mavisu27 canım arkadaşım benim.. Herşey yolunda inşallah . kurma kafanda nolur.

Sağolasın kuzum.
Yolunda şükür arada az az lekelenme oluyor canım sıkılıyor o zamanlarda ama iyi şükür.
Keremin doğum günü kutlu olsun hep mutlu olsun güzel yavrun
kanadali35 Mutlu yıllar Lisa sen de hep coook mutlu ol kuzum

Mutlu yıllar canım
kanadali35 sizede mutlu yıllar

Günaydın kızlar
Nasılsınız?
Biz iyiyiz şükür. Kayınvalidemler dün gitti. Birkaç gün de ablam kalacak yanimda.
Ondan sonra da iyice toparlariz insaainşa.

Bu arada ben dün gece bez bağlamaya başladım yatarken. İki güne bir yatağına yapar oldu.
Kendi kalkıp söylemiyor ben de açıkçası böyleyken uğraşmak istemiyorum saat kurup kaldirmakla falan. nasılsa gündüzu öğrendi varsın geceyi de bahara öğrensin.

iyi yapmissin canim bosver.
Bende geceyi cok sonra cektim, cok sukur cok problem yasamadim

neden olmus kanama birsey soylemediler mi
ama kendimi yordum demistin, ondan olabilir buyuk ihtimal

kanadali35 guzel olmus
iyiki dogmus prenses.
Nice saglikli senelere insaAllah

tubaa1 sen nasilsin canim, sorunlar biraz hafifledimi, kv toparlandimi biraz
Saolasın canım.iyiyim.kv aynı yatıyo.ayağının üstüne basması yasak.eşim kendi sürekli gidiyo benide arada götürüyo..kp hiç iletişimim yok aramıyorum çok mecbur kalmadıkça konuşmuyorum.yüzüme bişey yapamıyo cevabını alıyo, arkadan konuşuyosa da eşim bana söylemiyo.

Tam ben de bunu sormak için gelmiştim
. en güzeli bosver

aynen bosver canim.
ne uzak ol, ne yakin diye bosa denmiyor..

esine anlatmismiydin sen olanlari ben kacirdim sanirim orayi

aynen bosver canim.
ne uzak ol, ne yakin diye bosa denmiyor..

esine anlatmismiydin sen olanlari ben kacirdim sanirim orayi
Eskiden olsa söylemezdim artık söylüyorum.oda az çok biliyo artık bazı şeyleri.tabi oda etkileniyo bazen suratı düşüyo sonra benden lafları yiyince düzeliyo..
12 senelik evleyim iyi niyetim çok kullanıldı.artık iyi olamıyorum.iyide olsan bilmiyolar kötüdr olsan bilmiyolar

Son düzenleme:
Rahimde,bebekte vs kanamayi gerektirecek bir şey yok dedi canım doktorlar.
Bazen çok yorulduğun zaman rahim ağzının pıhtı atmasına veya oradaki kılcal damarların çatlamasına neden olabiliyormus.

Rabbim sabir versin canim.
vardir bir hayir tum bu olanlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…