- 7 Eylül 2014
- 2.389
- 3.715
- 38
-
- Konu Sahibi adanamerkez
- #86.841
Sağolasın canım.
Bugün çıktık hastaneden
Yoğun kahverengi leke devam ediyor doktor kana dönerse gel dedi
Moralim çok bozuliyor kızıyorum kendime.niye dikkat etmedim ne hakkım var onu riske atmaya diye.
Evet aynı dediğin gibi.
O da ilgi bekliyor o da çocuk.
Bugün suyunu benden istiyor ağlıyor sen ver diye oğlum hastayım kalkamam diyorum dinlemiyor.. kıyamıyorum kalkıp veriyorum.
Seni daha iyi anlıyorum şimdi.
Allah yardımcımız olsun .
DonukPudra ,kerem iyi dogdun pasam ,nice saglikli yillara ,bir omur boyu mutlu yasa ( gecmis dogum gunun ,internet arizaliydi kusuruma bakma yoksa unutmadim )
İyiyim canim.
Sağolasın kuzum.
Mutlu yıllar canım
Eline sağlık canım çok güzel görünüyor bizde ctesi akşam yapmayı düşünüyoruzEki Görüntüle 2202892 Eki Görüntüle 2202892 Eki Görüntüle 2202893 lisaya dogum gunu yaptim .bugun :) fikir olsun
Lisanın güzel mutlu yılları olsunEki Görüntüle 2202892 Eki Görüntüle 2202892 Eki Görüntüle 2202893 lisaya dogum gunu yaptim .bugun :) fikir olsun
Günaydın kızlar
Nasılsınız?
Biz iyiyiz şükür. Kayınvalidemler dün gitti. Birkaç gün de ablam kalacak yanimda.
Ondan sonra da iyice toparlariz insaainşa.
Bu arada ben dün gece bez bağlamaya başladım yatarken. İki güne bir yatağına yapar oldu.
Kendi kalkıp söylemiyor ben de açıkçası böyleyken uğraşmak istemiyorum saat kurup kaldirmakla falan. nasılsa gündüzu öğrendi varsın geceyi de bahara öğrensin.
Saolasın canım.iyiyim.kv aynı yatıyo.ayağının üstüne basması yasak.eşim kendi sürekli gidiyo benide arada götürüyo..kp hiç iletişimim yok aramıyorum çok mecbur kalmadıkça konuşmuyorum.yüzüme bişey yapamıyo cevabını alıyo, arkadan konuşuyosa da eşim bana söylemiyo.tubaa1 sen nasilsin canim, sorunlar biraz hafifledimi, kv toparlandimi biraz
Tam ben de bunu sormak için gelmiştimSaolasın canım.iyiyim.kv aynı yatıyo.ayağının üstüne basması yasak.eşim kendi sürekli gidiyo benide arada götürüyo..kp hiç iletişimim yok aramıyorum çok mecbur kalmadıkça konuşmuyorum.yüzüme bişey yapamıyo cevabını alıyo, arkadan konuşuyosa da eşim bana söylemiyo.
Saolasın canım.iyiyim.kv aynı yatıyo.ayağının üstüne basması yasak.eşim kendi sürekli gidiyo benide arada götürüyo..kp hiç iletişimim yok aramıyorum çok mecbur kalmadıkça konuşmuyorum.yüzüme bişey yapamıyo cevabını alıyo, arkadan konuşuyosa da eşim bana söylemiyo.
Aynen canımTam ben de bunu sormak için gelmiştim
. en güzeli bosver
Eskiden olsa söylemezdim artık söylüyorum.oda az çok biliyo artık bazı şeyleri.tabi oda etkileniyo bazen suratı düşüyo sonra benden lafları yiyince düzeliyo..aynen bosver canim.
ne uzak ol, ne yakin diye bosa denmiyor..
esine anlatmismiydin sen olanlari ben kacirdim sanirim orayi
Rahimde,bebekte vs kanamayi gerektirecek bir şey yok dedi canım doktorlar.iyi yapmissin canim bosver.
Bende geceyi cok sonra cektim, cok sukur cok problem yasamadim
neden olmus kanama birsey soylemediler mi
ama kendimi yordum demistin, ondan olabilir buyuk ihtimal
kanadali35 guzel olmus
iyiki dogmus prenses.
Nice saglikli senelere insaAllah
Eskiden olsa söylemezdim artık söylüyorum.oda az çok biliyo artık bazı şeyleri.tabi oda etkileniyo bazen suratı düşüyo sonra benden lafları yiyince düzeliyo..
12 senelik evleyim iyi niyetim çok kullanıldı.artık iyi olamıyorum.iyide olsan bilmiyolar kötüdr olsan bilmiyolar