2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Bir başka 2014 kasım annesi olarak arkadaşımın mesajının altına imzamı atarım.
Bir kere bile midesi bulanmamış, istifra etmemiş, aşermemiş bir hamile idim. :) darısı başınıza mide yanması çoktu. Çözümü gaviscon idi
Hakkınızda hayırlısı sağ salim kucağınıza alın yavrularınızı

Bizim topikte kolay kolay hiç bir soru cevapsız kalmaz bolca online arkadaş vardır. 7/24 bekleriz topiğimize.

Sevgiler

arkadaşlar size bir kaç sorum olacak yani belirtimi ? Şimdi oncelikle adet olmam gereken tarih 7 .03 dünden beri belim ağrıyo sanki adet olcakmışım gibi ama her hangi bir leke yok bu arada kasıklarda ara ara yemek yemediğim zamanlar da da ağrılarım artıyo gaz sancısı kabızlık ve göğüslerde hassasiyet yardım edin ne olur

kızlar merhaba. inşallah ben de kasım annesi olacağım...şimdiye dek biri mol gebelik olmak üzere 2 düşük yaşadım. satım 30 ocaktı. ve ayın 23ünde kan verdiğimde 84 çıktı bhcg. iki gün sonra 250 çıktı. bugün yine verdiğimde 3994 çıktı. biraz endişeliyim mol gebeliğin belirtilerinden biri aşırı bhcg yükselmesidir. yarın akşam 8 buçukta doktorumda randevum var. umarım herşey yolundadır ve umaırm bu sefer bebeğimiz sağlıkla hayırla kucağıma alırım.

Benimde bu Cuma ilk kontrolüm var..Bana biraz erken gibi geldi ama dr'um gel bakalım dedi..Merak içinde bekliyorum Cumayı.

Umarım bu defa sağlıkla alırsınız bebeğinizi..

Aynen gözükmez nede olsa kese diyorum ama heralde yinede bi kontrol amaçlı kalınlaşma falan varmı diye çağırıyolar belki .. Senin betahgc kaç çıktı

Canım benim zaten normal değil tüpbebek..BHCG transferimin 12. günü 608 çıktı..Pazartesi yaptırdım. 1000'in üzerinde olunca kese görülüyor ya..Cumaya kadar da illaki katlayacağını düşünerek çağırdı sanırım..Çünkü ben kese ya da keseleri görürmüyüz diye sordum Tabiki dedi :)

Oo süper o zaman değerlerin maşallah canım hayırlısı olsun benim hgc p.tesi 194 çıktı sanmıyorum benim gözüksün

kızlar ben de kasım annesiyim:)).inşallah ayın 10'unda kesemi de görürürüm.Allah hepimize bebeklerini sağlıklı bir şekilde kucaklarına almayı nasip etsin inşallah.

sat 28 ocak. dun ıtıbarıyle keseyı gorduk. Haftaya perşembe kalp atışları ıcın gıdecegız. Allah herkese sağlıklı bebekler nasıp etsın ınsallah. Bebek sahıbı olmak ısteyen herkese nasıp etsın Rabbım

Kızlar ya hamilelik çok yeni ama bende acayip iştah var ögrenmeden öncede çok acıkıyodum simdi niye acıkıyorum anladım ama daha şimdiden çok iştah hiç iyi olmadı ya varmı benim gibi daha yolun başında çok sık acıkan

Benim iştahım zaten açıktır ..Ama diyet yapmıtım iyi kilo vermiştim hamilelik öncesi işime yarayacak..Ama bende de tok oluğum halde acıkır gibi mide de kazınma ve hafif bulantı oluyor..Beyaz leblebi çubuk kraker yiyince de geçiyor..

Arkadaşlar Allah hepinize sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin. Ben de gebe olduğumu öğrendim, bugün keseyi de gördük ama progesteron seviyem 8 çıkmıştı dün, doktorum sağlıksız bir gebelik olabilir bekleyip göreceğiz dedi.. Çok kolay sanki acaba bugün bebeğim öldü Mü yaşıyor mu diye bekleyip durmak.. Bu arada 4 ay önce de gebeydim, 9. Haftada karnımda öldüğünü öğrendim. Çok zor bir süreç geçirdim psikolojim altüst oldu. Şimdi tekrar hamileliğime sevinemiyorum bile, bu sefer de aynı şeyleri yaşama korkusu yiyip bitiriyor beni... Dua edin bana lütfen...

benimde 9 haftalık bebek karnımda öldü. 2 yıl once insallah bu sefer bir problem yaşamayız . progesteron seviyesi için doktor testmi istedi anlamadım bilgi verirmisin lutfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…