- 29 Ağustos 2013
- 2.049
- 3.001
-
- Konu Sahibi adanamerkez
Bir başka 2014 kasım annesi olarak arkadaşımın mesajının altına imzamı atarım.Rabbim isteyen herkese nasip etsin İnşallah bende 2014 Kasım annesiyim kuzum kucağımda Rabbim sizinde yavrularınızı kucağınıza almayı nasip etsin 2014 anneleri bütün dertlerini endişelerini mutluluklarını birlikte yaşıyor bende bütün sorularıma cevap buluyorum sizinde iletişiminiz 2014 Kasım anneleri gibi olmasını dilerim bir arkadaş miğde bulantısını sormuş mesela ben bir kere bile miğde bulantısı çekmeden istifra etmeden hamileliğimi bitirdim en çok korktuğum şeydi çünkü hayatımda bîrkaç sefer istifra ettim ve arkasından bir hafta yemek yiyemiyordum halbuki burnum çok hassastır ve her kokuyu duyarım babam hep dalga geçer tazı gibisin seni tavşan avına götürmek lazım diye :)) tek sıkıntım miğde yanmaları ve hazımsızlıktı onuda renie çiğneme tabletleriyle çöZdüm sizlerde İnşallah benim gibi sorunsuz hamilelikler geçirsiniz :)
Valla telefonda konultum sadece canım hiçbişey demedibetahgc yaptırdım dedim sonucum böyle böyle hmm evet gebelik gözüküyo gelirsin 3 gün sonra göriyim seni dedi bende sandımki uzun uzun bişeyler sorar yada tekrar yaptır yarın falan der yükselme icin dedim ama yok bakalım gidince ne dicek söylerim sana
Umarım bu defa sağlıkla alırsınız bebeğinizi..kızlar merhaba. inşallah ben de kasım annesi olacağım...şimdiye dek biri mol gebelik olmak üzere 2 düşük yaşadım. satım 30 ocaktı. ve ayın 23ünde kan verdiğimde 84 çıktı bhcg. iki gün sonra 250 çıktı. bugün yine verdiğimde 3994 çıktı. biraz endişeliyim mol gebeliğin belirtilerinden biri aşırı bhcg yükselmesidir. yarın akşam 8 buçukta doktorumda randevum var. umarım herşey yolundadır ve umaırm bu sefer bebeğimiz sağlıkla hayırla kucağıma alırım.
Aynen gözükmez nede olsa kese diyorum amaBenimde bu Cuma ilk kontrolüm var..Bana biraz erken gibi geldi ama dr'um gel bakalım dedi..Merak içinde bekliyorum Cumayı.
Harika bir haber canım hayırlısı olsun rabbim tamamını erdirsin inşallahKızlar bebeğimin kesesini gördük çok şükür. Darısı başınıza :)
Aynen gözükmez nede olsa kese diyorum amaheralde yinede bi kontrol amaçlı kalınlaşma falan varmı diye çağırıyolar belki .. Senin betahgc kaç çıktı
Oo süper o zaman değerlerin maşallah canım hayırlısı olsunCanım benim zaten normal değil tüpbebek..BHCG transferimin 12. günü 608 çıktı..Pazartesi yaptırdım. 1000'in üzerinde olunca kese görülüyor ya..Cumaya kadar da illaki katlayacağını düşünerek çağırdı sanırım..Çünkü ben kese ya da keseleri görürmüyüz diye sordum Tabiki dedi :)
aminnn inşallah hepimiz sağlıkla alırız yavrularımızı kucağımızaaUmarım bu defa sağlıkla alırsınız bebeğinizi..
hayırlı olsun :) ben de akşam 20:30da randevu aldım inşallah ben de görürüm :)Kızlar bebeğimin kesesini gördük çok şükür. Darısı başınıza :)
hayırlı olsun :) ben de akşam 20:30da randevu aldım inşallah ben de görürüm :)
Kızlar ya hamilelik çok yeni ama bende acayip iştah var ögrenmeden öncede çok acıkıyodum simdi niye acıkıyorum anladım ama daha şimdiden çok iştah hiç iyi olmadı yavarmı benim gibi daha yolun başında çok sık acıkan