- Konu Sahibi adanamerkez
Ben hiç Isınmadım bi de wc çok sık gitmeye başladımbenimde bi ara ayaklarım çok üşüyordu bi kaç gündür geceleri ateş basıyo bugünde baş ağrısı falan oldu ara sıra ağrılar giriyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben hiç Isınmadım bi de wc çok sık gitmeye başladımbenimde bi ara ayaklarım çok üşüyordu bi kaç gündür geceleri ateş basıyo bugünde baş ağrısı falan oldu ara sıra ağrılar giriyo
iki gün bende çok sık çıktım sonra geçtiBen hiç Isınmadım bi de wc çok sık gitmeye başladım
Rabbim gönlüne göre versin cnmsabah görücez eğer çıkmazsa da akşam muayene olucam
Yarın doktora gitcem inşallah kısmetse görecem.Kızlar aranızda kese yada bebeği gören yok mu
Yarın doktora gitcem inşallah kısmetse görecem.
Gel canım gel seni bekliyorum burda artık yeni test yap zaten yüksemiştir hayırlısıylaBende gelicem birkaç güne lilacım
sagol canım sende hayırlısıyla bebişini görürsün carsamba insallahHayırlı olsun iki gün sonra tekrar test yap doktoruna randevu alıp git :) bn de çarşsmba gitcem o kaygı nedşr çok iyi biliyorum
Adet günüm geçsin yapıcam :) İdrar testleri çıkıyo zatenGel canım gel seni bekliyorum burda artık yeni test yap zaten yüksemiştir hayırlısıyla
sagol canım sende hayırlısıyla bebişini görürsün carsamba insallah
Maşallah canım güzel güzel artmıştır demekki bat ne zamanAdet günüm geçsin yapıcam :) İdrar testleri çıkıyo zaten
Yarın ya da perşembe :)Maşallah canım güzel güzel artmıştır demekki bat ne zaman
Yok canım henüz gitmedim doktorumla konuştum 3 gün sonra çağırdılilapause_ sen dr a gittin mi
Tamam dr neler dedi nasıl muayene etti uzun uzun anlat bana :) Ona göre gidicem ben de dr a. Benim otomatik hesaplayıcılarda 12 kasım göründüğüne göre senden 1 hafta sonra giderim bende.Yok canım henüz gitmedim doktorumla konuştum 3 gün sonra çağırdı
Valla telefonda konultum sadece canım hiçbişey demedi betahgc yaptırdım dedim sonucum böyle böyle hmm evet gebelik gözüküyo gelirsin 3 gün sonra göriyim seni dedi bende sandımki uzun uzun bişeyler sorar yada tekrar yaptır yarın falan der yükselme icin dedim ama yok bakalım gidince ne dicek söylerim sanaTamam dr neler dedi nasıl muayene etti uzun uzun anlat bana :) Ona göre gidicem ben de dr a. Benim otomatik hesaplayıcılarda 12 kasım göründüğüne göre senden 1 hafta sonra giderim bende.