2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Bende sürekli bişeyler aranıyorum ya beyaz leblebi iyi fikir bende kilo vermeye calıstıgım dönemlerde yiyodum tok tutuyodu yine beyaz leblebi yemeye başliyim

benimde 9 haftalık bebek karnımda öldü. 2 yıl once insallah bu sefer bir problem yaşamayız . progesteron seviyesi için doktor testmi istedi anlamadım bilgi verirmisin lutfen
Beta hcg ile beraber progesteronuma bakıldı, lekelenmeler olmuştu 1 hafta kadar önce ama şu aralar yok çok şükür. Beta hcg normal yükselirken progesteron düşük çıkınca bebek yine karnında ölebilir dedi. Progesteron tüm gebelerde rutin bakılan birşey değil sanırım.

kaç olması gerekiyormuş benimde 12 ydi ama bir şey demedi :S

Var cnm var benim bir iştah bir iştah doymuyorum sonrada akşama karnım şişiyo rahat edemiyorum napıcaz yaa

Tesekkur ederim

Kızlarherkesin elirtisi var mı. enim geçen hafta adet e 6 gün kala kan testinde bhcg 12.7 çıktı. Sonrada hergün idrar testi yaptım önce silikken şimdi baya baya belirgin çizgi çıkıyor. Ama dr.a da gitmediğimden emin olamıyorum. Bende belirti sıfır kafamı karıştıran bu. Ne ağrı ne iştah artışı ne bulantı ne akıntı ne göğüslerde şişlik hiçbişey yok. Tuhaf bi durum değil mi bu. Bugün ovulastondan sonraki 14.gün yani . Yarın adet günüm

yuppii hayırlı haberle döndüm kese göründüüüü :))))
:) bende aranıza yeni katıldım sende 5.hafta içinde görünüyorsun Allah kucağına almayı nasip etsin canım senin son sat ne zamandı ben bu aksam kan testine gidicem kısmetse acaba doktora gözüksem kese görünürmü ? değer kaç olmalı görünmesi için

Merhaba hanimlar bende dun gebe oldugumu ogrendim henuz doktora gitmedim son adet tarihim 3 subat idi beklenen dogum tarihi 10 kasim bakalim hepimizin hakkinda hayirlisi. Bu arada ikinci gebeligim ilk bebegim kiz 24 mayis 2012 dogumlu.

Hosgeldin canim benim sat 3 subat idi. Seninle bir gun var aramizda. Benim ikinci gebelik oldugu icin az biraz tecrubem var ben haftaya doktor kontrolune gitmeyi planliyorum suan biraz erken. Bu arada folik asite 2 ay once progestan alimina dun itibariyle basladim. Hepimiz hayirlisiyla kucaklarimiza aliriz insallah miniklerimizi. Herkese saglikli hamilelik ve dogum diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…