- 24 Aralık 2013
- 2.498
- 2.166
- 34
- Konu Sahibi adanamerkez
kızlar merhaba
benimde pazartesi 847ydi cuma kese görlürmü cuma gel dedi doktorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende sürekli bişeyler aranıyorum ya beyaz leblebi iyi fikir bende kilo vermeye calıstıgım dönemlerde yiyodum tok tutuyodu yine beyaz leblebi yemeye başliyimBenim iştahım zaten açıktır ..Ama diyet yapmıtım iyi kilo vermiştim hamilelik öncesi işime yarayacak..Ama bende de tok oluğum halde acıkır gibi mide de kazınma ve hafif bulantı oluyor..Beyaz leblebi çubuk kraker yiyince de geçiyor..
Beta hcg ile beraber progesteronuma bakıldı, lekelenmeler olmuştu 1 hafta kadar önce ama şu aralar yok çok şükür. Beta hcg normal yükselirken progesteron düşük çıkınca bebek yine karnında ölebilir dedi. Progesteron tüm gebelerde rutin bakılan birşey değil sanırım.benimde 9 haftalık bebek karnımda öldü. 2 yıl once insallah bu sefer bir problem yaşamayız . progesteron seviyesi için doktor testmi istedi anlamadım bilgi verirmisin lutfen
Bence gözükür canım 1000 olduktan sonra gözükmeye başlıyo sma vajinal ultrasonla sadece karından daha sonra gözüküyormuskızlar merhaba
hadi ya bana karından baktı sadece neyse az kaldı bakalım görürüm inşallah :)Bence gözükür canım 1000 olduktan sonra gözükmeye başlıyo sma vajinal ultrasonla sadece karından daha sonra gözüküyormus
kaç olması gerekiyormuş benimde 12 ydi ama bir şey demedi :SBeta hcg ile beraber progesteronuma bakıldı, lekelenmeler olmuştu 1 hafta kadar önce ama şu aralar yok çok şükür. Beta hcg normal yükselirken progesteron düşük çıkınca bebek yine karnında ölebilir dedi. Progesteron tüm gebelerde rutin bakılan birşey değil sanırım.
Var cnm var benim bir iştah bir iştah doymuyorum sonrada akşama karnım şişiyo rahat edemiyorum napıcaz yaaKızlar ya hamilelik çok yeni ama bende acayip iştah var ögrenmeden öncede çok acıkıyodum simdi niye acıkıyorum anladım ama daha şimdiden çok iştah hiç iyi olmadı ya varmı benim gibi daha yolun başında çok sık acıkan
kim ne yese aksam alıp yiyorumKızlar ya hamilelik çok yeni ama bende acayip iştah var ögrenmeden öncede çok acıkıyodum simdi niye acıkıyorum anladım ama daha şimdiden çok iştah hiç iyi olmadı ya varmı benim gibi daha yolun başında çok sık acıkan
Var cnm var benim bir iştah bir iştah doymuyorum sonrada akşama karnım şişiyo rahat edemiyorum napıcaz yaa
kim ne yese aksam alıp yiyorum
Tesekkur ederimBeta hcg ile beraber progesteronuma bakıldı, lekelenmeler olmuştu 1 hafta kadar önce ama şu aralar yok çok şükür. Beta hcg normal yükselirken progesteron düşük çıkınca bebek yine karnında ölebilir dedi. Progesteron tüm gebelerde rutin bakılan birşey değil sanırım.
15 üstü olması gerekir dedi doktorum. Ama ölçümden ölçüme değişebiliyormuş, bir gün ara ile bile Farklılıklar çıkabiliyormuş...kaç olması gerekiyormuş benimde 12 ydi ama bir şey demedi :S
yuppii hayırlı haberle döndüm kese göründüüüü :))))hadi bakalım hayırlı haberlerle dönün :)
Çok sevindim Allah saglikla kucağına almayı nasip etsin darısı basimizayuppii hayırlı haberle döndüm kese göründüüüü :))))
Bebek ve kalp atışını görmek için ne zaman çağırdı cnm doktorun?Kızlar bebeğimin kesesini gördük çok şükür. Darısı başınıza :)
Bebek ve kalp atışını görmek için ne zaman çağırdı cnm doktorun?[/QUOT
Bîz bebeği de gördük yami minicik bir beyazlığı:) pazartesi günü kalp atışını duymaya gideceğim inşallah. Benim 5+5 günlük seninki?
:) bende aranıza yeni katıldım sende 5.hafta içinde görünüyorsun Allah kucağına almayı nasip etsin canım senin son sat ne zamandı ben bu aksam kan testine gidicem kısmetse acaba doktora gözüksem kese görünürmü ? değer kaç olmalı görünmesi içinyuppii hayırlı haberle döndüm kese göründüüüü :))))
:) bende aranıza yeni katıldım sende 5.hafta içinde görünüyorsun Allah kucağına almayı nasip etsin canım senin son sat ne zamandı ben bu aksam kan testine gidicem kısmetse acaba doktora gözüksem kese görünürmü ? değer kaç olmalı görünmesi için