2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
benimde 3 subattı ama kan değerim kısmetse akşama gidicem ne çıkacak bilmiyorum :) sen doktora gittin sanırım ilaç kullanmaya başladıgına göre ben henuz gıtmedım

benimde 3 subattı ama kan değerim kısmetse akşama gidicem ne çıkacak bilmiyorum :) sen doktora gittin sanırım ilaç kullanmaya başladıgına göre ben henuz gıtmedım

Yok canim doktora gitmedim gecen hamileligimdede ayni sekilde kullanmistim, gecen ay gebe kalan arkadasimada doktoru 8 haftaya kadar verdi. Doktora haftaya gitmeyi planliyorum.

Kizlar gittigimiz hastane ve doktorlarida yazalim belki birbirimize referans oluruz. Ben suan iki doktor arasindayim ikisinede gidicem o zaman yazarim. Ama ilk dogum doktorumdan son derece memnundum yeri bana uzak ayni zamanda cok kalabalik muayenehanesi her gittigimde en az 1 saat bekliyordum ve cocukla gitmem zor olacagindan yakinlarda bir doktor arayisina girdim.

canım benim benim sat 30 ocak :) benim doktorum bhcg 2000 oldu mu kese rahat görünür dedi. benim en son 3ünde 3994tü değerim ertesi akşam da doktor karnımdan bakarak gördü. inşallah sen de kısa zamanda görürsünnn

ben şu an maltepede gülen tıp merkezine gidiyorum. doktorum bülent kars ve kendisi perinatolog. dolayısıyla çok kalabalık oluyor ben de dün akşam 3 saate yakın bekledim. normalde 1 1.5 saat beklediğim de olmuştu ama çok iyi bir doktor kopamıyorum

Merhaba,

28.02 de öğrendim hamile olduğumu. Öğrendiğimde değerim 235 di; dün 741. Artış normal gibi. Allah nasip ederse Kasım ayında ben de anne olacağım. Geçen sene arka arkaya 2 düşük yaşadım. 38 yaşındayım ve kısmetse ilk çocuğum olacak. İnşallah hepimizin sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız.

aaa senle aynıyız benimde sat 30 ocak ilk kan tahlilini ne zman yaptırdın kaç çıktı ve keseyi ne zaman gördün

aaa senle aynıyız benimde sat 30 ocak ilk kan tahlilini ne zman yaptırdın kaç çıktı ve keseyi ne zaman gördün

heyoooo :) ilk kan tahlilimi 23 şubatta yaptırdım 84tü. 25 inde 250 çıktı. en son 3 martta yaptırdım 3994 çıktı. 4 martta yani dün de keseyi karından gördük 8 mm idi :))) 10 gün sonra da bebişi görmek için randevu verdi

hayırlı uğurlu olsunn. ben de geçen sene iki düşük yaşadım. 2015 senesi bize uğurlu gelsin inşallahhh

bende ilk tahlili 2 martta yaptırdım 847ydi gittim doktora kese gördümü görmedimi anlamadım burası döl yatağı diye gösterdi sonra cuma gelirsen gözükür dedi heycandan ne dedi hiç anlamadım :) bugün tekrar kan verdim yarında doktora gideceğim bakalım çok heycanlıyım o ultrason kağıdını elime almadan inanamıyacağım sanırım :)

hihiih valla ben aldım elime kağıdı ama hala birşey anlamıyorum zaten endişeli bir yapım var dün ekrana bakamadım. dedim doktor sen söyle var mı yok mu her kadının değeri farklı yükseliyor ama onu farkediyorum

Ama ama ama neden kimse bana cevap yazmadı ki

aynen öyle bakalım aksam benim yeni değerim kaç çıkcak inşallah kese görüncek kadar olmuştur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…