- 4 Mart 2014
- 581
- 246
- 34
-
- Konu Sahibi adanamerkez
benimde 3 subattı ama kan değerim kısmetse akşama gidicem ne çıkacak bilmiyorum :) sen doktora gittin sanırım ilaç kullanmaya başladıgına göre ben henuz gıtmedımHosgeldin canim benim sat 3 subat idi. Seninle bir gun var aramizda. Benim ikinci gebelik oldugu icin az biraz tecrubem var ben haftaya doktor kontrolune gitmeyi planliyorum suan biraz erken. Bu arada folik asite 2 ay once progestan alimina dun itibariyle basladim. Hepimiz hayirlisiyla kucaklarimiza aliriz insallah miniklerimizi. Herkese saglikli hamilelik ve dogum diliyorum.
benimde 3 subattı ama kan değerim kısmetse akşama gidicem ne çıkacak bilmiyorum :) sen doktora gittin sanırım ilaç kullanmaya başladıgına göre ben henuz gıtmedım
kızlar merhaba
benimde pazartesi 847ydi cuma kese görlürmü cuma gel dedi doktorum[/QU
Gözün aydın canımm :9 Bende yarın akşam gideceğim merakla bekliyorum.yuppii hayırlı haberle döndüm kese göründüüüü :))))
hadi bakalım görürüz bizde inşallah :)Gözün aydın canımm :9 Bende yarın akşam gideceğim merakla bekliyorum.
amiiinnn hepimiz sağlıkla kavuşalım yavrularımıza bu sefer çok umutluyummmÇok sevindim Allah saglikla kucağına almayı nasip etsin darısı basimiza
ayyyy çok sevindimmm. benim de 8 mm dedi. sağlıklı bir kesenin her gün 1.5 mm büyümesi lazımmış hadi inşallah bebişleri de görürüz içindeKızlar keseyi gördük çok şükür :) 6mm kese. Bebeği görmek için 15gün sonra çağırdı. Çok şükür
canım benim benim sat 30 ocak :) benim doktorum bhcg 2000 oldu mu kese rahat görünür dedi. benim en son 3ünde 3994tü değerim ertesi akşam da doktor karnımdan bakarak gördü. inşallah sen de kısa zamanda görürsünnn:) bende aranıza yeni katıldım sende 5.hafta içinde görünüyorsun Allah kucağına almayı nasip etsin canım senin son sat ne zamandı ben bu aksam kan testine gidicem kısmetse acaba doktora gözüksem kese görünürmü ? değer kaç olmalı görünmesi için
ben şu an maltepede gülen tıp merkezine gidiyorum. doktorum bülent kars ve kendisi perinatolog. dolayısıyla çok kalabalık oluyor ben de dün akşam 3 saate yakın bekledim. normalde 1 1.5 saat beklediğim de olmuştuKizlar gittigimiz hastane ve doktorlarida yazalim belki birbirimize referans oluruz. Ben suan iki doktor arasindayim ikisinede gidicem o zaman yazarim. Ama ilk dogum doktorumdan son derece memnundum yeri bana uzak ayni zamanda cok kalabalik muayenehanesi her gittigimde en az 1 saat bekliyordum ve cocukla gitmem zor olacagindan yakinlarda bir doktor arayisina girdim.
aaa senle aynıyız benimde sat 30 ocak ilk kan tahlilini ne zman yaptırdın kaç çıktı ve keseyi ne zaman gördüncanım benim benim sat 30 ocak :) benim doktorum bhcg 2000 oldu mu kese rahat görünür dedi. benim en son 3ünde 3994tü değerim ertesi akşam da doktor karnımdan bakarak gördü. inşallah sen de kısa zamanda görürsünnn
Gözün aydın canımm :9 Bende yarın akşam gideceğim merakla bekliyorum.
aaa senle aynıyız benimde sat 30 ocak ilk kan tahlilini ne zman yaptırdın kaç çıktı ve keseyi ne zaman gördün
hayırlı uğurlu olsunn. ben de geçen sene iki düşük yaşadım. 2015 senesi bize uğurlu gelsin inşallahhhMerhaba,
28.02 de öğrendim hamile olduğumu. Öğrendiğimde değerim 235 di; dün 741. Artış normal gibi. Allah nasip ederse Kasım ayında ben de anne olacağım. Geçen sene arka arkaya 2 düşük yaşadım. 38 yaşındayım ve kısmetse ilk çocuğum olacak. İnşallah hepimizin sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız.
bende ilk tahlili 2 martta yaptırdım 847ydi gittim doktora kese gördümü görmedimi anlamadım burası döl yatağı diye gösterdi sonra cuma gelirsen gözükür dedi heycandan ne dedi hiç anlamadım :) bugün tekrar kan verdim yarında doktora gideceğim bakalım çok heycanlıyım o ultrason kağıdını elime almadan inanamıyacağım sanırım :)heyoooo :) ilk kan tahlilimi 23 şubatta yaptırdım 84tü. 25 inde 250 çıktı. en son 3 martta yaptırdım 3994 çıktı. 4 martta yani dün de keseyi karından gördük 8 mm idi :))) 10 gün sonra da bebişi görmek için randevu verdi
hihiih valla ben aldım elime kağıdı ama hala birşey anlamıyorumbende ilk tahlili 2 martta yaptırdım 847ydi gittim doktora kese gördümü görmedimi anlamadım burası döl yatağı diye gösterdi sonra cuma gelirsen gözükür dedi heycandan ne dedi hiç anlamadım :) bugün tekrar kan verdim yarında doktora gideceğim bakalım çok heycanlıyım o ultrason kağıdını elime almadan inanamıyacağım sanırım :)
Ama ama ama neden kimse bana cevap yazmadı kiKızlarherkesin elirtisi var mı. enim geçen hafta adet e 6 gün kala kan testinde bhcg 12.7 çıktı. Sonrada hergün idrar testi yaptım önce silikken şimdi baya baya belirgin çizgi çıkıyor. Ama dr.a da gitmediğimden emin olamıyorum. Bende belirti sıfır kafamı karıştıran bu. Ne ağrı ne iştah artışı ne bulantı ne akıntı ne göğüslerde şişlik hiçbişey yok. Tuhaf bi durum değil mi bu. Bugün ovulastondan sonraki 14.gün yani . Yarın adet günüm
aynen öyle bakalım aksam benim yeni değerim kaç çıkcak inşallah kese görüncek kadar olmuştur :)hihiih valla ben aldım elime kağıdı ama hala birşey anlamıyorumzaten endişeli bir yapım var dün ekrana bakamadım. dedim doktor sen söyle var mı yok mu her kadının değeri farklı yükseliyor ama onu farkediyorum