• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kizlar benim oglum yarin insallah tam 4 aylik olacak
Yeni seyler kesf etti
Cimdikliyor bizi:KK70:
Acikinca kucagimda oldugunda mememi cimdikliyor acim diyor:KK70:
Babasi onla oynarken yanagini cimdikliyor
Bi de kucagimdayken vuruyor beni sipa masallah eli de bi ağır ki
Istediyi seyi de artik ala biliyor yumusak arabayi bi bakiyorum atmis gogusunun ustunde cimdikliyor onu:KK70:
Emzigi agzina veriyorum bey efendi cikariyor elinde tutub inceliyor :KK70:sonra hop yataktan asagi
20151007_115119.webp
Bu da yorganiyla imtihanı 20151008_155505.webp
:nazar::nazar::nazar:

kıyamam ya. link atmıştım adem güneşin bakana alıştırma süreci nasıl olmalı diye.
önce annen yanında hem duygusal hem fiziksel ihtiyaçlarını sen karşılıcan. sonra annen fiziksel sen duygusal ihtiyaçlarını.en son sen sadece ortamda olacaksın annem hem fiziksel hem duygusal ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde.
Okudum canim cok tesekkur ederim bir haftadir yapmaya calisiyorum bugunde cay kasigiyla vericez ve ben odadan cikicam bakalim napicak annelik iste ac kalirmi tek derdim bu yoksa annannemiz mis gibi bakiyo oynatiyo

Aktardan mi aliyosun canim nasil yapiyosun ve ölçüler ne zinco kullaniyorum ama yetersiz sanirim aci cwkiyo yavrum tam iyi olduk derken basladi yine gaz muhabbeti gece uyku yok ve hic olmadigi kadar aci cekerek ağlıyor baska sorunmu var diye dusunmeden edemiyorum
3 ündende 100 gr alıp karıştırdı annem bende 1 yemek kaşığı koyup bikaç dk demliyorum bize iyi geliyo ilaçtan daha iyidir inşallah sizede iyi gelir evet bütün aktarlarda var

Alışır cnm sen skma canını. Bu arada biberon u kaç delikli veriosunuz bende artık alistircam evde var ama onları almak istemiyor başka bir çözüm bulmam lazim
Canım aventin biberonlarını kullanıyoruz biz başlık için 3 ay sonrası için 3 delikli kullanıyomuş öyle aldık bizde daha rahat içiyor

Sağolasın canım. Peki ses ve ışık var mı? Benim oğlum da çok çabuk sıkılıyor her şeyden ses ve Işıkla oyalanır ancak
sesli ışıklı maymun var büyükçene ama onu kaldırıp koyamıyor sinir oluyor. ben de dikkati dağılmasın bir maks 2 oyuncak asmaya başladım. alt kısmından çıtçıtı kapanınca da resimdeki gb katlanıyor. dur resim çekem :)

Eklentiler

• IMG_20151009_125948.webp
    IMG_20151009_125948.webp
    50,1 KB · Görüntüleme: 68
Bebeklerinizle nasil oyunlar oynuyosunuz kizlar? Mesela cingirakla falan mi? Ellerini ayaklarini mi tanitiyosunuz neler konusuyosunuz?
bn başta çok haşin sevmiyordum ama artık seviyorum çok hoşuna gidiyor kahkahalar fln. daha ben yaklaşmadan gülmeye başlıyor. bu tarz oyunlar tahmin etme gb şeylere yarıyormuş. gıdısını karnını öpüyom cop cop cop diye, iki koldan tutup sallıyorum kucağımdayken boymuna gömülüyom. bugün dayanamadım popişlerini mıncırdım kucqğındayken hoşuna gitti. hoşuna mı gitti diye diye mıncırdım :D
yatakta oynamayı daha çok seviyorum yer gb sert olmuyor. uçak yapıyom ona da gülüyor. tabi dikkatli olmak lazım.
yatakta örtüyü kafamıza çekiyorum ayaklarla çadır gb açıp ce eee yapıyom. baya maymunlaştım yani :D

emziriyorum canm ana sutum azaldi baya aptamille bebelac denedm almadi bide onu deneyeym bakalm saol canm cvbn icn
yazmışsın cevap okuya okuya cevapladığımdan cevabını yeni gördüm. süt arttırmayı denesene canım mamayla uğraşmaktan çok daha kolay. mamipower ın içeceği var 24 lüsü 78 tl fln kampanyada.
emzirme kampı dene.
yulaf
rezene
kefir
bol su.
akıl vermek gibi oluyor ama insan yorum yazmadan duramıyor :)

Kızlar banada bir akıl verin mahvoldun uykusuzluktan bebeğim uyumuyor uyutuyorum en fazla 20 dk sonra Başlıyor kıvranmaya bütün gecem BAŞINDA geçiyor pış pış Sabahı ediyoruZ rahatlatsın diye gaz ilacı kullanayım diyorum öneriniz varmı ? Doktorumuza söyledim hiç oralı olmuyor ama Artık dayanamıyorum ne kullanayım

Kızlar banada bir akıl verin mahvoldun uykusuzluktan bebeğim uyumuyor uyutuyorum en fazla 20 dk sonra Başlıyor kıvranmaya bütün gecem BAŞINDA geçiyor pış pış Sabahı ediyoruZ rahatlatsın diye gaz ilacı kullanayım diyorum öneriniz varmı ? Doktorumuza söyledim hiç oralı olmuyor ama Artık dayanamıyorum ne kullanayım
Biz bio gaia dan fayda gördük.birde ben hergun ıhlamur veriyorum günde 3 kez 3 er çay kaşığı verdiğim günler daha rahat geçiyor. Tavsiye ederim

kizlar biride bana cvp yazsn lutfen ya bebegimi mamaya alistiramiyorum nasl alisr bilen var mi
Canim baska mama denesen ben mama hic vermedim ama burda mama onerisinde bulunan arkadaslarimiz vardi belki tadini begenmemistir biberon degil sorununuz mama o yuzden baska marka mama dene bence benim kizda biberon dusmani mesela

Biz zincodan memnunuz canim

yazmışsın cevap okuya okuya cevapladığımdan cevabını yeni gördüm. süt arttırmayı denesene canım mamayla uğraşmaktan çok daha kolay. mamipower ın içeceği var 24 lüsü 78 tl fln kampanyada.
emzirme kampı dene.
yulaf
rezene
kefir
bol su.
akıl vermek gibi oluyor ama insan yorum yazmadan duramıyor :)
Birde boza arkadaslar

Kizlar benim oglum yarin insallah tam 4 aylik olacak
Yeni seyler kesf etti
Cimdikliyor bizi:KK70:
Acikinca kucagimda oldugunda mememi cimdikliyor acim diyor:KK70:
Babasi onla oynarken yanagini cimdikliyor
Bi de kucagimdayken vuruyor beni sipa masallah eli de bi ağır ki
Istediyi seyi de artik ala biliyor yumusak arabayi bi bakiyorum atmis gogusunun ustunde cimdikliyor onu:KK70:
Emzigi agzina veriyorum bey efendi cikariyor elinde tutub inceliyor :KK70:sonra hop yataktan asagi
Eki Görüntüle 1651747
Bu da yorganiyla imtihanı Eki Görüntüle 1651748
:nazar::nazar::nazar:
Masallah ona annesi

Back