• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kizlarr merhaba,insallah herkes iyidir.. ben ise basladim pazartesi gunu bilen bilir.. sabah 7 de anneannesine birakirken emziriyorum aksam da 5 bucuk 6 gibi alinca hemen emziriyorum sorum su ki gun icinde kac cc sut yeter ogluma? Sabah 10da bi 200 cc + oglen 1bucukta 200 cc sagiyorum iki paket yani o kadar cikiyo.. Aksam gittigimde de dolu dolu oluyo direkt iki gogsumu de emiyo.. Bugun sagiyorum ya mesela onu ertesi gun kullanmasi ici birakiyorum bugununki yarina yani. Yeterli oluyo mudur ki 400 cc 9 saat icin?
Edit: annem rahat ol ben ayarliyorum doyuyo diyo ama bilemedim..
kg başı 150 cc diye biliyorum ama senden ne kdr içiyor belli değil. her içtiğinde 200 cc içer mi? midesi ne kdr ki? bn de merak ettim şimdi. çok yiyince kusuyor ya annen az az sık versin kusuyorsa. bir de sğt arttırıcı içecek içebilirsin. bn sbh sağsam anca 120 cc çıkar ikisinden. acep manuel pompa diye mi. sıradaki şarkı bana gelsin. kafamda deli sorular :KK28:

kg başı 150 cc diye biliyorum ama senden ne kdr içiyor belli değil. her içtiğinde 200 cc içer mi? midesi ne kdr ki? bn de merak ettim şimdi. çok yiyince kusuyor ya annen az az sık versin kusuyorsa. bir de sğt arttırıcı içecek içebilirsin. bn sbh sağsam anca 120 cc çıkar ikisinden. acep manuel pompa diye mi. sıradaki şarkı bana gelsin. kafamda deli sorular :KK28:
Benimki de manuel pompa kuzum. 90 cc veriyomus her seferinde iki paket bitiyo bi gunde yani 400 cc acaba yetiyomudur onun endisesi var. Mamipower siparis verdim zaten yarin gelcek bi onu deniycem. Promalti sevemedim hic pekmez gibi :eek:

Kızlar hayırlı Akşamlar herkese. Size 2 şey sormak istiyorum.birincisi momfortbaby den Kanguru vereceğim kullanan ve memnun olan var mı? Ikincisi oyun Halısı alan memnun olan markasını söyleyebilir mi? Masraf vakti geldi yine :))

Canım gaz için anason,rezene,kimyon 4 aydır tek işimize yarayan karışım bu oldu hemde doğal önerebilirim
Aktardan mi aliyosun canim nasil yapiyosun ve ölçüler ne zinco kullaniyorum ama yetersiz sanirim aci cwkiyo yavrum tam iyi olduk derken basladi yine gaz muhabbeti gece uyku yok ve hic olmadigi kadar aci cekerek ağlıyor baska sorunmu var diye dusunmeden edemiyorum

Aktardan mi aliyosun canim nasil yapiyosun ve ölçüler ne zinco kullaniyorum ama yetersiz sanirim aci cwkiyo yavrum tam iyi olduk derken basladi yine gaz muhabbeti gece uyku yok ve hic olmadigi kadar aci cekerek ağlıyor baska sorunmu var diye dusunmeden edemiyorum

Bende tam iyi oldu gibi dedim soguklar basladi basa donduk nasil bi kisir dongu icindeyim anlatamam

4. Ayina girenler gelisimleri nasil meleklerinizin. Bizimde 20 sinde. Merak ediyorum.aşı gelisimi ws. Buaralar bebegimde huysuzluk war ve kopek disleri sismis durumda. Surekli bagirir halde kucagimda tutmaktan ameliyat yerim agriyo walla :KK43: bugun esimi aradim artik gel diye hemen geldi cok sukur biliyo cunku canima tak etmese arayip gel demem. Belimdede rahatsizlik war malum. Yakinda aileden kimssenin olmamasi cokzor :KK43:
bugün bende yorgunluktan öldum valla ne durdu ne uyudu surekli mızmız karnı tok emmiyo ama dişleri felaket kasiniyor kanımca ondan huzursuz surkli agla agla basım catladi bende biraz eşime verdim azcik uyuyakalmisim biz 4.ay asimizi olduk cnm çok sukur ateşte yapmadı huysuzluk ta. Gece uyurken biraz ihhladi calpol verdim rahat uyudu

@skelebeks S senosum kizlar oyun halisina koydunuz mu benimki biraz kawriyo oyuncaklari halidayken. Ama tutma refleksi 4. Ayin bitimine kadr gelisiyomus yani zamani warmis. Ablam bebegini doktora goturdu cocuk 5.5 aylik hala uzanmiyor yakinindaysa tutuyor okdar. Bisorun teskil etmiyomus . @skelebeks senin kacti dogumun
Canim oyun halisini yeni siparis verdim bu aksam benim kiz biberon tutmaya calisti gerisi gelur sanirim

Canim oyun halisini yeni siparis verdim bu aksam benim kiz biberon tutmaya calisti gerisi gelur sanirim
Alışır cnm sen skma canını. Bu arada biberon u kaç delikli veriosunuz bende artık alistircam evde var ama onları almak istemiyor başka bir çözüm bulmam lazim

Ben de uyku saatini öne çekmeye çaliStikça sanki bilerek daha geç yatmaya çalişiyor 21.00 di 21.30 oldu yatiş saatimiz

Kimsenin küçümsediği yok o kutsal mesleği sadece doyumsuzluklara ve yakınmalar tahammül edemiyorum.yetmiyosa tatilin yoruluyorsan bırak yapma ozaman otur evi de çocuğuna bak.
Arkadasim bu konuyla ilgili son kez yaziyorum bu konunun baslangic noktasi benim dogum iznim yandi dedim ve ise basliyacam biberon almiyo bebegim bunun icin stresliyim yazdim isimle ilgili sikayet etmedim ve dedimki keske hepimiz icin bir yil ucretli izin olsa bu konu nasil buralara geldi anlamadim hepimiz bebeklerimizi dusunuyoruz konusmamiz gereken bebeklerimizken biz neden bunlari konusuyoruz evet stresliyim cunku bebegim
Alışır cnm sen skma canını. Bu arada biberon u kaç delikli veriosunuz bende artık alistircam evde var ama onları almak istemiyor başka bir çözüm bulmam lazim
Tek delikli biberon var mamajonun almiyo simdi lansinohun anne memesi kivaminda bir biberonu Varmis onu bekliyorum nasil biberon kullanirsam alisir onuda bilmiyorumki

Benimki de manuel pompa kuzum. 90 cc veriyomus her seferinde iki paket bitiyo bi gunde yani 400 cc acaba yetiyomudur onun endisesi var. Mamipower siparis verdim zaten yarin gelcek bi onu deniycem. Promalti sevemedim hic pekmez gibi :eek:
bn mamipower ı sevmiştim. şu an lazım değil ama stok yapayım dedim. arada olmuyor tıkınıp durmam öyle zamanda. bir de diyete başladım gb sütü garantiliyeyim.

Kızlar hayırlı Akşamlar herkese. Size 2 şey sormak istiyorum.birincisi momfortbaby den Kanguru vereceğim kullanan ve memnun olan var mı? Ikincisi oyun Halısı alan memnun olan markasını söyleyebilir mi? Masraf vakti geldi yine :))
benim boba var memnunum momfortbaby den de çok kişi memnun. ergobaby gb modeli.
oyun halısı ben aldım tiny love maymun adası. üzerinde oyuncak asma yerleri kayıyor yani yeri değişiyor. bu özelliğini seviyorum. orta çıtçıtı açıp diren yanlara kaydırabiliyorsun askıları. bnm oğlan herşeyden çabuk sıkılır. ben de koltuğa koydum. bizim koltuklar derin. elimde oyuncak tutacağıma asıyorum. yerdeyken çok durmuyor ağlıyor. yanında oturduğumda beni tepikleye tepiklete daha çok oyalanıyor. bez fln değişeceğimde yatıracağımda askıları yana kaydırıyorum.

Eklentiler

• IMG_20151001_130116.webp
    IMG_20151001_130116.webp
    50,4 KB · Görüntüleme: 86
Arkadasim bu konuyla ilgili son kez yaziyorum bu konunun baslangic noktasi benim dogum iznim yandi dedim ve ise basliyacam biberon almiyo bebegim bunun icin stresliyim yazdim isimle ilgili sikayet etmedim ve dedimki keske hepimiz icin bir yil ucretli izin olsa bu konu nasil buralara geldi anlamadim hepimiz bebeklerimizi dusunuyoruz konusmamiz gereken bebeklerimizken biz neden bunlari konusuyoruz evet stresliyim cunku bebegim

Tek delikli biberon var mamajonun almiyo simdi lansinohun anne memesi kivaminda bir biberonu Varmis onu bekliyorum nasil biberon kullanirsam alisir onuda bilmiyorumki
tek delikten az mı geliyor acaba. nasıl olacaksa atacaksan o biberona delik ekleyip denesene.

Boşver senoşum cevap yazma keşke iki yil ücretli iznimiz olsa yetmiyor tatil yetmiyor pufff:-)

değişiyormuş. yani bir ara öyle konuşuyorlardı internetten bi araştır istersen
Bir taraftan arastiriyorum su anda gec baslayincada bazi bebekler biberona alisamiyomus yarin odadan cikip annannesine verdireyim birde kasikla deniycem biri yazmis bebegi 5saat kadar ac birakmis oyle alismis ben toplamda 5bucuk saat yaninda olmuycam bir kere icse sut yetecek ama inatci iste cadi

Uyudu çok sukur basım catladi agrimaktan. Birde saçların flaket dökülüyor en sonunda kazitcam yaa bunaldim:KK47:
Benim kızımında çok dökülüyodu.ağzı burnu yastık hep kıl oluyordu.kestik saçını rahat etti çocuk.ağzına bile giriyordu.uzadı bile..rahatsız ediyorsa kesin çabuk uzuyor canım.kızmı bebeğin hatırlayamadım kızsa saç bandı falan takınca şirin oluyor:))erkekde zaten çok problem olmaz.

Canim aventin ürünlerini öneririm bi dene istersen.

Back