• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kizlar bebislerinizi sadece anne sutuylemi besliyorsunuz mama vs arada verenler varmi bizimki cok sik emiyor en fazla 2 saati buluyor ve iki dk emim yutkunmasi bitiyo cok miz miz degil ama biraz huysuz acaba doymuyormu kilosu iyi gibi daha tarttirmadim ama birde burasi24 ile 21 derece arasi değişiyor siz neler giydiriyorsunuz bebeginize
Cnm sabah aksam verirdim mamayi. Artik o sekil kestim. Sutum yettigi kadar goturuyorum aksama kadar. Bazi aksamlar ac oldugunu hissediyorum. Sut azaliyor. O vakit mama veriyorum 60cc iciyor.

Kızlar ya kızım bu zamana kadar pusetinde rahat rahat durur uyurdu dışarıda gezdiğimde. Rahatca alışverişte yapardım.Artık pusetinden kalkmak dışarı bakmak istiyor. Kalkamayınca avaz avaz ağlıyor al kucağına diye. Böyle durum yaşayan var mı nasıl market alısverisimi yapıcam ben artık:KK47:

Yaa hastaydi bi ara. Her mamadan sonra kaynar suyla yikiyordum. O ara sık kullandik biberon cok zorlandim. Biberonda baya eskidi kaynaya kaynaya. Artik pes ettim yetisemiyorum. normal su deterjanla yikiyorum. Haftada bir fln kaynatirim. Ins yanlis yapmiyorumdur.
Normal bulaşık deterjanlarıyla yıkayabiliyomuyuz?ben biberonlar için özel olanlarından aldım

çok kötüyüm kızlar grip olmuşum boğazlarım mahfoldu.. bebeğime geçiricem diye ödüm patlıyo ona geçmemesi için ve çabuk atlatmak için napmalıyım
bn nezle olmuştum çocuğa da geçmişti. 2-3 gece uyumadım tıkandıkça burnunu açmak için. kolay atlattı çok şükür

çok kötüyüm kızlar grip olmuşum boğazlarım mahfoldu.. bebeğime geçiricem diye ödüm patlıyo ona geçmemesi için ve çabuk atlatmak için napmalıyım
Geçmiş olsun cnm hemen vitamin takviyesi yap kendine.anne sütü aldıkları için kolay kolay hasta olmaz dedi doktor bana. hasta olmamamiz lazımki bebislerle ilgilenelim. Allah hepimize güç versin.

Acaba ilersi için sütleri sagsakta 5 6 yil arada versek mi acaba :cool:keske olabilse öyle bisey en azında hastalıkları rahat geçerdi

Peki mama verdigin zamanfark ediyomusun
Cnm sabah aksam verirdim mamayi. Artik o sekil kestim. Sutum yettigi kadar goturuyorum aksama kadar. Bazi aksamlar ac oldugunu hissediyorum. Sut azaliyor. O vakit mama veriyorum 60cc iciyor.
Peki mamaverdigin zaman degisiklik oluyo mu fark ediyomusun

Geçmiş olsun cnm hemen vitamin takviyesi yap kendine.anne sütü aldıkları için kolay kolay hasta olmaz dedi doktor bana. hasta olmamamiz lazımki bebislerle ilgilenelim. Allah hepimize güç versin.

Acaba ilersi için sütleri sagsakta 5 6 yil arada versek mi acaba :cool:keske olabilse öyle bisey en azında hastalıkları rahat geçerdi
Canim belli bi sure sonra cocuklarin ihtiyacini karsilamiyomus anne sutu. Yani iki yastan sonraydi yanlis hatirlamiyosam. Emzirsek de anne sutunu saklayip da versek,belli bi yastan sonra simdiki etkisini vermiyomus yani canim..

Kizlar bugun bnm dgum gunum.annmlrdeym esim ynmda dgl ablma sormus ne alsm die.bnde bsver dedim bn esimin dgum gununde bsey yapamamstm cocktn.ablmda artk kndni sallma dio kilo ver cabk dio. Esimde eski hlmi dha ck istyo ama krmamk icin bse dmyo.nasl zayflyblrm hangi egzersiz sitesi bln varsa solermisin

Canım benim ilgin için ayrıca teşekkür ederim evoliva mama hakkında bilgin varmı eşim ondan alalım bide diyo bakalım bugün çıkıp alalım farklı mama inşallah iyi gelir
. ben evolvia kullanıyorum hep. Gayette memnunum tavsiye ederim canım. Şuan piyasadaki en iyi mama olduğunu söyledi eczacı arkadaşım da.

İyiakşamlar herkese bebeğim sürekli kusuyor mama değiştirdik yine aynı pazartesi dr gidicez bilgisi olan varmı enfeksiyon falan olabilr derse kan tahlili mi yapar kuzuma nası kan alıcaklar ya zor olurmu korkmaya başladım neyi var acaba aptamil ar da aldık onu da kustu ama diğer mamalara göre daha azını bilgisi olan varsa bişeyler yazabilirmi bana?sıcakta tutuyorum üşütmüştür belki diye başka napabilirim???
reflü olabilir canım. mama vereceksen sma veya hipp combiotic organik mamalarından birini al. aptamil cok gaz yapıyor ve pek kilo aldırmıyor besleyiciliği zayıf diğer ikisine göre.

Ay cnm kiyamam yaaaa:KK43: allah kolay gecirsin. Ogretmenmisin. Izne ayrilsaydin biraz keske
Yok canim igdasta calisiyorum ben. Ucretsiz izin bi ay kullandim normalde gecen ay baslamam lazimdi raporum 2 eylul de bitmisti bebegim cok kucuk diye birakmak istemedim..
Otobuste aglaya aglaya geldim is yerine ama simdi iyiyim is arkadasjmla konusuyorum falan oyalaniyorum bi sekilde..

Back
X