- 20 Aralık 2014
- 5.166
- 3.307
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
- #53.681
Kizlar buarada bebeklerin goz renkleri ne alemde. Bizde yesil var merak ediorum. Bizimkisi yesile calan bi acik griiii. Sizinkiler nsl
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar buarada bebeklerin goz renkleri ne alemde. Bizde yesil var merak ediorum. Bizimkisi yesile calan bi acik griiii. Sizinkiler nsl
Bizimki daha mavi olarak duruyor ama degisebilirmis daha bilemiyorum anne baba kahve ....!!!Kizlar buarada bebeklerin goz renkleri ne alemde. Bizde yesil var merak ediorum. Bizimkisi yesile calan bi acik griiii. Sizinkiler nsl
Benimde en korktuğum şey dusmesi bizimki ayakları yukarı kaldirdigiyla hoop ativeriyo kendini sağa sola ..Allah korumuş geçmiş olsun canım. ..Kızlar çook dikkat edin artık bebişleri koltuğa falan yatırmayınbugün kızımı yatırdım koltuğa mutfağa gittim 5dk falan bi ağlama sesi... Bi geldim ki kuzum yerde
çok korkmuştu. Tabi bende beynimden vurulmuş gibi oldum
çook dikkat edin artık hareket ediyorlar...
Rotayı bende yaptırmadım Ebelerde Dr larda yaptir demedi bize ...!Kızlar rota virüs aşisini ne yapacaksiniz.ben bugunlerde yaptirmayi dusunuyorum ama dr mutlaka yaptir demedi koruyuculugu %60 olan bi asi yaptirsan da yaptirmasan da olur dedi.bazen yan etki yapabiliyomus bağirsak dugumlenmesi gibi.ama yaptirmazsam ben cok rahatsiz olcam.%60 da olsa yaptirmaya deger bebegim icin.siz ne dusunuyosunuz
Herkes yaptiriyomu
Allah korumuş geçmiş olsun.Kızlar çook dikkat edin artık bebişleri koltuğa falan yatırmayınbugün kızımı yatırdım koltuğa mutfağa gittim 5dk falan bi ağlama sesi... Bi geldim ki kuzum yerde
Çok büyük vicdan azabı oluyorAllah korumuş geçmiş olsun.
benim de en büyük korkum. yani bir bende mi oluyor bilmiyorum ama wc ye bile gidince gitmişken diş fırçalim fln oyalanim diyorum sonra sanki başına bişi gelecek ömür boyu pişman olacağım diye düşünceler aklımdan çıkmıyor. çocuğumdan önemlimi diyorum oyalanmıyorum.
benimki çok sık tükrüğünde boğulacak gb oluyor sanırım ondan takıntı yaptım![]()
Bizim mavi hala, ama kaynanamın dediğine göre eşimin 6. Ayda maviden kahveye dönmüş, oyüzden heveslenmiyorum :)Kizlar buarada bebeklerin goz renkleri ne alemde. Bizde yesil var merak ediorum. Bizimkisi yesile calan bi acik griiii. Sizinkiler nsl
canım ben ilk ay mama kullanmıştım sonra bıraktım.. Fikir vermesi açısından diyorum, ilk ayın sonunda 125 cc yi gece yatarken veriyodum, bitiriyordu. 3 aylık bebek için en az 125 vermen lazım kilo almasını istiyosanKızlar bebeklerini ze kaç cc mama veriyorsunuz biz 3 aylık olduk ama hala kilo artışı yok Dr SMA gold verdi tek öğün ver dedi bir öğünde nekadar veriyorsunuz ...?benim kız biberon falan icemiyo kaşıkla falan döküyorum ama isteyerek icemiyo bu sebepten 30 cc olarak vericem bugün başladım 30cc içirdim geceye kadar bi 30 cc daha iciricem ama normali ne bilmiyorum yardimci olun lütfen ...
Ben dun yaptırdim canim. .2. Dozuda 5. Ay bitince dedi doktor. Tanidigim ve guvendigim bir hemşireye sordum. Yaptir ne olur ne olmaz dedi.Kızlar rota virüs aşisini ne yapacaksiniz.ben bugunlerde yaptirmayi dusunuyorum ama dr mutlaka yaptir demedi koruyuculugu %60 olan bi asi yaptirsan da yaptirmasan da olur dedi.bazen yan etki yapabiliyomus bağirsak dugumlenmesi gibi.ama yaptirmazsam ben cok rahatsiz olcam.%60 da olsa yaptirmaya deger bebegim icin.siz ne dusunuyosunuz
Herkes yaptiriyomu
gecmis olsun dikkat et canim
benim de en korktugum seygecen bi arkadas da oglunu koltuga birakip gitmis bebek ters cevrilip nefesi kesilmis sapsari olmus yavrucak zor kendine getirmis
Allah korusun yavrularimizi
Canim cok gecmis olsun evet birakmamak lazim artik allah korusun yavrularimiziKızlar çook dikkat edin artık bebişleri koltuğa falan yatırmayınbugün kızımı yatırdım koltuğa mutfağa gittim 5dk falan bi ağlama sesi... Bi geldim ki kuzum yerde
çok geçmiş olsun canım ben de çok korkuyorum yatırmamaya çalışıyorum bişey yoktur inşallah gerçekten dikkat etmek lazım Allah korusun hepimizinkileri. Nasıl Yarencik iyi miKızlar çook dikkat edin artık bebişleri koltuğa falan yatırmayınbugün kızımı yatırdım koltuğa mutfağa gittim 5dk falan bi ağlama sesi... Bi geldim ki kuzum yerde
Biz de arada ağız dolusu kusuyoruz ben de çok korkuyorum o zaman canım ama midesi alışkın olmadığına çıkarmıştırr merak etme bişey olmaz ama sen yine de gözlemle tabi ki yan yatırKizlar bu aksam aklim cikti adeta kizim bugun asi oldu birde hapsuruyodu surup vereyim dedim vermez olaydim agzindan burnundan fiskirdi hemen ters cevirdim hiriltilar duyulmaya baslamisti gene agiz dolusu kustu elim ayagima dolandi sonra yorgunluktan sizip kaldi simdi uyuyo ama ben cok tedirginim gozum uzerinde cok korktum cok
Insallah canim insallah cok sagol siz neden kusuyosunuz kuzucugun rahatsizligi falan yoktur insallah sende dikkat et aman canim insan con korkuyo cokBiz de arada ağız dolusu kusuyoruz ben de çok korkuyorum o zaman canım ama midesi alışkın olmadığına çıkarmıştırr merak etme bişey olmaz ama sen yine de gözlemle tabi ki yan yatır
yok canım çok şükür bi rahatsızlığı da bazen yapıyo işte. çok sık değil ama.normalmiş .tabii korkuyorum o zaman. burundan gelme falan olmadı ama Allah korusunInsallah canim insallah cok sagol siz neden kusuyosunuz kuzucugun rahatsizligi falan yoktur insallah sende dikkat et aman canim insan con korkuyo cok
Aman olmasin allah korusun hepimizin cocuklarini fiskirdi resmen kizimin hem agzindan hem burnundan malesefyok canım çok şükür bi rahatsızlığı da bazen yapıyo işte. çok sık değil ama.normalmiş .tabii korkuyorum o zaman. burundan gelme falan olmadı ama Allah korusun
Amin canım allah korusun hepimizinkileri bi daha olmaz inşallahAman olmasin allah korusun hepimizin cocuklarini fiskirdi resmen kizimin hem agzindan hem burnundan malesef
Maşallah kuzuma kaç günlük oldu annesi.Evet cnm bizim ki masallah tutmadan kendi başını yastiktan hafif kaldırıp tutuyor