- 25 Eylül 2014
- 195
- 91
- 37
- Konu Sahibi SirriEyvan
merhaba Sevgili Anneler :)
doktor bulabildiniz mi? artık kontrollerin başlaması gerekli çünkü..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
doktor bulabildiniz mi peki ?Merhaba canim
Bende gecen sali ogrendim hamile oldugumu cumaya kdr anca kendime geldim olayi kavramam uzun surdu mutluluktan uctum resmen daha yeni yeni normale dondu psikolojim
Allah hepimize sag salim kucagimiza almayi nasip etsin :)
teşekkürler inşallah çok güzel sağlıklı bi hamilelik süreci geçiririz ve bebeklerimize kavuşuruz.. bu benim ilk olacak 3 yıldan sonra çok değişik duygular içindeyim. sen nelere dikkat ediyorsun canımhoşgeldın canım..sağlıklı bı gebelık geçirmemiz dileği ile...:)
teşekkürler inşallah canım inşallah doğum yaptığımız güzel günleride görürüz sağlıklahayırlı olsun tatlım aramıza hoşgeldin, inş hepimiz sağlıklı bir hamilelik geçiririz.
benımde ılk olacak canım. ağır iş yapmıyorum,ani hareketlerden kaçınıyorum dıkkat edıyorum kendıme..hergun 1 avuç kuruyemıs ,1 bardak sut, yoğurt peynır meyve vs bol bol yıyorum:)folık asıte ve vıtamınımı asla ıhmal etmıyorum...öyle işte elimden geldıgı kadarıyla bırseyler yapmaya calısıyorum rabbıme emanetız...bi de sıkı giyiniyorum şuan havalar tehlıkelı grip olmamaya özen göztermelıyz.teşekkürler inşallah çok güzel sağlıklı bi hamilelik süreci geçiririz ve bebeklerimize kavuşuruz.. bu benim ilk olacak 3 yıldan sonra çok değişik duygular içindeyim. sen nelere dikkat ediyorsun canım
hoşgeldın canım inş güzel haberlerını beklıyoruz..:)aranıza yeni katıldım. ben de haziran annesi olmak istiyorum kısmetse. umarım güzel haberleri burada paylaşırız. herkese sevgiler ..
bende havalardan çok korkuyorum uyanır uyanmaz patik ayağımda sıkı sıkı giyiniyorum sütümü içiyorum yumurta mutlaka her sabah yiyorum folikasitimde hergün alıyorum kendime kuru meyve ve ceviz fındıkla yoğurt hazırlıyorum inşallah bebeklerimiz sağlıklı olur. ilk test sonucun kaç canım bide 2. test günün ne zaman. çok soru soruyorum heyecanıma ver :) benim gibi birilerini bulmuşken sorayım diyorumbenımde ılk olacak canım. ağır iş yapmıyorum,ani hareketlerden kaçınıyorum dıkkat edıyorum kendıme..hergun 1 avuç kuruyemıs ,1 bardak sut, yoğurt peynır meyve vs bol bol yıyorum:)folık asıte ve vıtamınımı asla ıhmal etmıyorum...öyle işte elimden geldıgı kadarıyla bırseyler yapmaya calısıyorum rabbıme emanetız...bi de sıkı giyiniyorum şuan havalar tehlıkelı grip olmamaya özen göztermelıyz.
yok canım sorabılırsın tabıkı..ben ılk gecen hafta pazartesi test yaptırdım 73 çıktı beta hcg..daha sonra çarşamba yaptrdım 220 çıktı..cumartesi doktora gıttım suan bı sıkıntı yok dedıve tekrar test yapma gereği duymadı.2- 3 hafta sonra gel ultrasondan keseyı görelım ve kalp atıslarınıda duyabılırz belkı dedı...ultrasona da baktı ama daha cok yenı gebelık dedı ve bısey görunmedı halıyle..sen neden ıkıncı testı yaptırma gereği duyuyorsun?bende havalardan çok korkuyorum uyanır uyanmaz patik ayağımda sıkı sıkı giyiniyorum sütümü içiyorum yumurta mutlaka her sabah yiyorum folikasitimde hergün alıyorum kendime kuru meyve ve ceviz fındıkla yoğurt hazırlıyorum inşallah bebeklerimiz sağlıklı olur. ilk test sonucun kaç canım bide 2. test günün ne zaman. çok soru soruyorum heyecanıma ver :) benim gibi birilerini bulmuşken sorayım diyorum
benim tüp bebek canım 2. denemem çok şükür pozitif sonuç aldım inşallah böyle devam eder sağlıkla kucağıma alırım. 3 tane transfer edildi şimdi içimde kaç tane var bilmiyorum bu da beni baya bi heyecanlandırıyorsen normal yolla mı gebe kaldın canım?bu arada bende patık olayına acayıp alıstım:)ayaklarımdan hiç çıkarmıyorum üşütmeyeyim diye:)
oo maşallah canım allah tamamına erdırsın ıns..benım normal oldu 3 ay denemeden sonra.testi cok erken yaptırmıstm o yuzden ıcım rahat etsın dıye 2 gun sonra tekrarladım ve yukselmıstı sımdı ıns bı sorun yoktur. bende de pko ve tıroıd vardı ama cok sukur tedavılere gerek kalmadan oldu..ıns bebeklerımızı sağ salım kucagımıza alırız:)benim tüp bebek canım 2. denemem çok şükür pozitif sonuç aldım inşallah böyle devam eder sağlıkla kucağıma alırım. 3 tane transfer edildi şimdi içimde kaç tane var bilmiyorum bu da beni baya bi heyecanlandırıyor
hayırlı olsun canım sende aramıza hoş geldın:)sağlıklı mutlu bı hamılelık donemı gecırmen dılegı ıleHamileyimmmm bendeee :)
Bu ay ilkdefa denedik. Hatta ben eylul basinda doktora gittim. Smear testi yapti ve enfeksiyon var dedi hatta ilaclar verdi. Sonra biz korunmasiz iliski oldu bu ay. Ama ben 1 hafya once ise girdm ve erteliyelm dedik. Gerci benim icimden hic ertelemek gelmiodu cnki bayadir istiyordum. Ve bu ay olucagina dair hic umut yoktu. Ilaclardan dolayo ve zaten erteliyecigimiz icin ve ilj aydan tutcagini sanmiyordm. Herneyse adetm gelmedi cumartesi gunu ve pazar da gelmeyince ben gece 5 de uyandim birdennire ve evdeki testi yaptim. Iki cizgi. Benm aklimda ne suprizler ne planlar vardi ama nerdeee esimi uyandirdmmm ve agliyarak gosterdim. Snra sabah ise gitmeden hastaneye gittik ve sonuc keseyi goremedi beta hcg 851 cikti. 4 hafta 3 gunluk gozukuyo. Deger yuksek mi cnki daha 1 gun gecmisti adetimi. Ve hic bise hissetmiyorum sadeve fena derecede siskinlik var 6 aylik gobek oluyor aksamlari. Ve ara sira batmalarim oluyo adet gelcekmis givi. Cuma gunu tekrat gidicem insallah keseyi gorueum cnki gormeden kavriyamicam hamileligimi.
merhaba arkadaşlar inşallah bende 2015 haziran annesi olurum. bugün hamile olduğumu öğrendim benimki 2. tüp bebek denememde oldu inşallah rabbim nasip eder. bhcg 282 çıktı son adet 1 eylül
hayırlı olsun cnm, Allah tamamına erdirsin...
merhaba Sevgili Anneler :)
benımde ılk olacak canım. ağır iş yapmıyorum,ani hareketlerden kaçınıyorum dıkkat edıyorum kendıme..hergun 1 avuç kuruyemıs ,1 bardak sut, yoğurt peynır meyve vs bol bol yıyorum:)folık asıte ve vıtamınımı asla ıhmal etmıyorum...öyle işte elimden geldıgı kadarıyla bırseyler yapmaya calısıyorum rabbıme emanetız...bi de sıkı giyiniyorum şuan havalar tehlıkelı grip olmamaya özen göztermelıyz.
Hamileyimmmm bendeee :)
Bu ay ilkdefa denedik. Hatta ben eylul basinda doktora gittim. Smear testi yapti ve enfeksiyon var dedi hatta ilaclar verdi. Sonra biz korunmasiz iliski oldu bu ay. Ama ben 1 hafya once ise girdm ve erteliyelm dedik. Gerci benim icimden hic ertelemek gelmiodu cnki bayadir istiyordum. Ve bu ay olucagina dair hic umut yoktu. Ilaclardan dolayo ve zaten erteliyecigimiz icin ve ilj aydan tutcagini sanmiyordm. Herneyse adetm gelmedi cumartesi gunu ve pazar da gelmeyince ben gece 5 de uyandim birdennire ve evdeki testi yaptim. Iki cizgi. Benm aklimda ne suprizler ne planlar vardi ama nerdeee esimi uyandirdmmm ve agliyarak gosterdim. Snra sabah ise gitmeden hastaneye gittik ve sonuc keseyi goremedi beta hcg 851 cikti. 4 hafta 3 gunluk gozukuyo. Deger yuksek mi cnki daha 1 gun gecmisti adetimi. Ve hic bise hissetmiyorum sadeve fena derecede siskinlik var 6 aylik gobek oluyor aksamlari. Ve ara sira batmalarim oluyo adet gelcekmis givi. Cuma gunu tekrat gidicem insallah keseyi gorueum cnki gormeden kavriyamicam hamileligimi.
arkadaşlar tebrik ederim hepinizi tek tek
allah tamamına erdirsin
eğer bu ay gebe kalmayı başarabilirsem bende haziran annesi olacağım rabbim hayırlısı ile nasip etsin inşallah
amin canım o günleri de görürüz inşallah.oo maşallah canım allah tamamına erdırsın ıns..benım normal oldu 3 ay denemeden sonra.testi cok erken yaptırmıstm o yuzden ıcım rahat etsın dıye 2 gun sonra tekrarladım ve yukselmıstı sımdı ıns bı sorun yoktur. bende de pko ve tıroıd vardı ama cok sukur tedavılere gerek kalmadan oldu..ıns bebeklerımızı sağ salım kucagımıza alırız:)
şu anda hiç bişey hissetmiyorum sadece akıntım var bide adet olcakmışım gibi şişlik. bulantı falan yokselamm kızlarr hepimize hayırlı olsun inşallah güzel bi hamilelik geçiririz..doktor benı bayramdan sonra cagırdı keseyı görmek için..
nasılsınızz bulantınız fln varmı ben suan cok iştahlıyım