2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Insallah hamile olmak istiyen bu gunlerde guzel haberleri alir ve haziran annesi olur... dualarm sizinle...

Benim degerm adetden 1 -2 gun snra 851 se cokmu yuksek bu ? Acaba dis gebelik falanmi ? Of aklima takildi cok fena. Cuma gunu olsada insallah keseyi görsek.

Gunaydin kizlar ne guzel hepimizin tahmini dogum gunleri arasinda bir iki gun fark var kismetse ayni haftada bebislerimizi kucagimiza alicaz rabbim herkese tattirsin bu duyguyu :)
Aslinda bu siteye takilmanin tek dezavantaji baskasinin dediginden durumundan cok etkileniyoruz gecenlerde hamile kalmak isteyenler topiginde birisine doktoru kese gorunmuyor dis gebelik demis onu okudugumdan beri doktor sorun yok herseyin normal demesine ragmen eyvah bnmkidemi ole yoksa die dusunmeye basladim birden kalp atislarim hizlandi tansiyonum felan dustu korkudan kac saat kendime gelemedim sonra zorla esimi ikna edip doktora goturtturdum doktor cok minikde olsa kese gozukuyor dis gebelik degil dedi icim rahatladi. suan il disindayim bayramdan sonra ilk kontrolumuze gidicez insallah daha netlescek herseyimiz:) Son adet tarihim 30agustostu.

Insallah hamile olmak istiyen bu gunlerde guzel haberleri alir ve haziran annesi olur... dualarm sizinle...

Benim degerm adetden 1 -2 gun snra 851 se cokmu yuksek bu ? Acaba dis gebelik falanmi ? Of aklima takildi cok fena. Cuma gunu olsada insallah keseyi görsek.
Herkesin degeri farkli cnm sonucta hepimizin iliski gunleri yumurtlama ve dollenme gunleri ve regli gunleri farkli aklina kotu seyler getirme :KK66:

slm kızlar benim günüm geçeli dördüncü gün bugün kan testi sonucu 313 değer düşük gibi perşembe tekrarlamayı düşünüyorum kızlar sizin değerleriniz nedir ben temmuzda kimyasal geçirdim ve şubatta da kürtaj olmuştum kalp durması sebebiyle şu an yine kimyasal olmasından korkuyorum sağlıkla gelsin de hayırlısı bakalım.Bu arada 2015 haziran annesi olmayı bekleyen bu güzel anne adaylarıma şimdiden kolaylıklar diliyorum rabbim evlatlarımızı bizlere bağışlasın.
Canim ins bu sefer sagsalim kucagina alirsin bebisini. Benim adetimden birgun once 221di adet gunumde 300kusurdu belki senin gec dollenmedir guzel hbrlerini bekliyoruz :)

Bende istahliyim ozellikle sabah kahvaltilarinda hic doymuyorum:) bide minyonum cok yiyince gobusum cikiyor hemen
Aaaa hosgeldin aramıza canım bende iştahlıyım göbüşüm cıkınca rahatsız oluyorum bide bnm hic bir belirtim yok kasıklarım agrıyor gece uyndryrlar bazen ..
Bide kalp ritimlerim cok hızlı allahım ölüyorum sanıyorum bazen ...

Aaaa hosgeldin aramıza canım bende iştahlıyım göbüşüm cıkınca rahatsız oluyorum bide bnm hic bir belirtim yok kasıklarım agrıyor gece uyndryrlar bazen ..
Bide kalp ritimlerim cok hızlı allahım ölüyorum sanıyorum bazen ...

saol cnm:) bnmde sabahlari kasiklarimda cekilme oluyor sanki sizliyor bazen dunde sancim vardi doktorlar her ne kdr normal desede her agrida korkuyorum :KK43:

saol cnm:) bnmde sabahlari kasiklarimda cekilme oluyor sanki sizliyor bazen dunde sancim vardi doktorlar her ne kdr normal desede her agrida korkuyorum :KK43:
Aynen canım yaa kasıklarım agrıdıgında korkuyorum .
kasıklarım agırmadıgı zamn agrısın istyrm ...
bide gögüslerim şiş

Gunaydin kizlar ne guzel hepimizin tahmini dogum gunleri arasinda bir iki gun fark var kismetse ayni haftada bebislerimizi kucagimiza alicaz rabbim herkese tattirsin bu duyguyu :)
Aslinda bu siteye takilmanin tek dezavantaji baskasinin dediginden durumundan cok etkileniyoruz gecenlerde hamile kalmak isteyenler topiginde birisine doktoru kese gorunmuyor dis gebelik demis onu okudugumdan beri doktor sorun yok herseyin normal demesine ragmen eyvah bnmkidemi ole yoksa die dusunmeye basladim birden kalp atislarim hizlandi tansiyonum felan dustu korkudan kac saat kendime gelemedim sonra zorla esimi ikna edip doktora goturtturdum doktor cok minikde olsa kese gozukuyor dis gebelik degil dedi icim rahatladi. suan il disindayim bayramdan sonra ilk kontrolumuze gidicez insallah daha netlescek herseyimiz:) Son adet tarihim 30agustostu.

Benimde son adet tarihim 30 agustos:))) ayni hafta dogurcaz hepberaber :))) ne guzel sen keseyi gormussun...bende cuma gidicem insallah gorunur. Vajinal baktirmadm pazartesi gunu karindan da gozukmedi haliyle. Vajinismus hastasiydm ben 1 bucuk yil. 1 yil oldu duzeleli ama hala ufak tefek korkularm var ama cuma gunu vajinal baktircam keseyi gormezsem bayram tatilinde rht edemicem. Hemde artik ailelere soylemek istiyorum.
Hayirlisi bakalm

kızlar cuma günü herşey belli olacak... Ben 21 güne bir adet gören biriyim o nedenle yumurtlama dönemini tam hesap etmeden denedik. 9 eylül son adet tarihim. 3 ya da 4 ekim gibi bekliyorum regli, ya olacağım ya da olmayacağım. Ben olmamamk istiyorum bebiş istiyorum 2011 haziran annesiydim bir de 2015 haziran annesi olmak istiyorummmm :emir_bebek:

yalnız söyle de bir durum var göğüslerim çok şişti ağrıyor adet olmadan da böyle durumlar yaşıyordum yani regl olmanın bütün belirtilerini yaşıyorum. o nedenle çok da umudum kalmıyor açıkcası...

yalnız söyle de bir durum var göğüslerim çok şişti ağrıyor adet olmadan da böyle durumlar yaşıyordum yani regl olmanın bütün belirtilerini yaşıyorum. o nedenle çok da umudum kalmıyor açıkcası...

Ben bildigin olucagim gun agridan öldm kasik agrisi bel agrisi bas agiris hatta ilac ictm emindm hasta olcagima ama sabahina test yaptm ve kap kalin iki cizgi. Tek onerebilcegm evet vucudumuz oyun oynuyo bazen .. oluruna birak... dusunme cikar aklindan ..hersey olucagina variyor... elde olmuyor ama iste dene ...
Guzel haberlerini bekliyoruz

merhaba cnm hosgeldın aramıza..degerın gayet ıyı bence benım ılk ogrendıgımde 44 du şimdi 117 ye çıktı..kimyasal gebelık nsl olmustu

kimyasalda battan birgün sonra 120 olan değerim gecikmenin 3.günü 60 a düşmüştü dr u aradım kimyasal dedi zaten 6 gün sonrada regl oldum kendiliğinden sıfırlandı.

Merhaba kızlar bugün kasiklarımda yoğunbi ağrı var normal mi. Bi de evde günlük islerinizi yapiyormusunuz yada hep yatmak mi gerek ilk haftalar

merhabalar,

bende haziran annesi olcam allah nasip ederse :) allaha çok şükür benim hiç bir şikayetim yok şimdilik umarım böle devam eder :) Hatta fazla normal gibiyim Hayırlısı artık sorun yaşan varmı yoksa herkes normal mi merak ettim :)

X