- 20 Mart 2014
- 5.712
- 6.135
- 448
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
Tesekkür ederim canım cok saol allah kızlarını sana bagıslasın rabbim .yaa cok korkuyorum pozitifi gördüm ama kan degerlerini göremedim diye icimde süphe oldu ...Oncelikle sizin ve tum hamilelerin bebisleri hayirli ugurku olsun allah tamamina erdirsin bende sizin gibi yurt disinda yasiorum ve saglik sistemini hic sewmiorum burda iki cocuk dogurdum ama burdaki yazilan dr kontrollerini burda gormedim yasamadim ve onun icin kizlar burdaki okulanlarla kendinize yapilan kontrolleri kiyaslamayin aklinizi hic bir seye yormayin dua edin ve hamileleigin tadini cikartin canlar allah yar ve yardimciniz olsun
insallah hamilesindir.Guzel haberlerini bekliyoruzHadii hayirliso hakkimda son 3 gun carsambada olmazsam persembe gunu tes yaoicam haziran annesimiyim deilmiyim nasipppp
Bende de o var ben bu ay asilama düşünüyorum. Bi regl oluyum bakalim dr ne dycek ewet pes etmiycm devam edicem ama cok yiliyorum bazen tukendigimi düşünüyorumOlsun cnm slkma canini bu seni yildirmaain tam.aksina dahada guc versin vardir hersey de bir hayir olana kadar dewa InsaAllah benim de içimde bir umutsuzluk var bu ay sanki bir daha ki ay olucakmis gibi ama ne bilim hayirlisi neyse o olsun
Haaa aynn hosgwlirler sen kac senedir istyrdun tanısalım mı?
testi ne zaman yaptırdın cnm adet gününden önce mi, adet gününden sonra mı? Bir de geç döllenme olmuş olabilir, o sebeple de düşük olmuş olabilir, olumlu düşün...
Bende de o var ben bu ay asilama düşünüyorum. Bi regl oluyum bakalim dr ne dycek ewet pes etmiycm devam edicem ama cok yiliyorum bazen tukendigimi düşünüyorum
merhaba anneler..
bende hamile olduğumuz dün öğrendim. Allah isteyen herkese nasip eder.
Neler Hissediyorsunuz Çok Merak ediyorum?
merhaba anneler..
bende hamile olduğumuz dün öğrendim. Allah isteyen herkese nasip eder.
Neler Hissediyorsunuz Çok Merak ediyorum?
Cok saolcnm insallah bize de nasip olur bende 3.5 yil oldu zamani var demekki. Bebisin hayirli olsun rabbim guzelce kucagina versin aminmerhaba cnm asla tukenme bende 3 sene bekledım cok zorlu bı surectı ama hıc umudumu kaybetmedım hep dua ettım ck sukur mevlam nasıp ettı..inş sanada en yakın zamanda nasıp eder
merhaba cnm hoşgeldın aramıza..ben çok mutluuyumm havalarda uçuyorum resmen
tabıkı cnm bı aksılık cıkmazsa 9 ay burdayız ıns. ben bırsen 3 senedir ıstıyorduk cok sukur allahım nasıp ettı nasıl mutluuyum anlatamam..senın bı cocugun var glıba
adet gunumden once ogrendım hmıle oldugumu baş donmesı ve yuksek tnsıyonla acıle gıttım hamıle oldugumu ogrendım ..bugun testı tekrarladım cok sukur ıkı katı artmıs..
merhaba arkadaşlar inşallah bende 2015 haziran annesi olurum. bugün hamile olduğumu öğrendim benimki 2. tüp bebek denememde oldu inşallah rabbim nasip eder. bhcg 282 çıktı son adet 1 eylül
Amin canım teşekkür ederim. Seninde hayırlı olsun sağ salim kavuşalım inşallahHayırlı olsun cnm, Allah tamamına erdirsin...
Teşekkür ederim canım. Inşallah hamilesindir. Adet gelmezCanım hayırlı olsun.benim sat tarihi 31 agustos hala adet olmadım acaba hamilemizin.
hayırlı olsun tatlım aramıza hoşgeldin, inş hepimiz sağlıklı bir hamilelik geçiririz.merhaba arkadaşlar inşallah bende 2015 haziran annesi olurum. bugün hamile olduğumu öğrendim benimki 2. tüp bebek denememde oldu inşallah rabbim nasip eder. bhcg 282 çıktı son adet 1 eylül
hoşgeldın canım..sağlıklı bı gebelık geçirmemiz dileği ile...:)merhaba arkadaşlar inşallah bende 2015 haziran annesi olurum. bugün hamile olduğumu öğrendim benimki 2. tüp bebek denememde oldu inşallah rabbim nasip eder. bhcg 282 çıktı son adet 1 eylül
Canım medinella,Hayırlı olsun cnm, Allah tamamına erdirsin...
Allah tamamnına erdirsin :)merhaba cnm asla tukenme bende 3 sene bekledım cok zorlu bı surectı ama hıc umudumu kaybetmedım hep dua ettım ck sukur mevlam nasıp ettı..inş sanada en yakın zamanda nasıp eder
merhaba cnm hoşgeldın aramıza..ben çok mutluuyumm havalarda uçuyorum resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?