2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Tesekkür ederim canım cok saol allah kızlarını sana bagıslasın rabbim .yaa cok korkuyorum pozitifi gördüm ama kan degerlerini göremedim diye icimde süphe oldu ...

onceki hamileligimde 45 kilo almistim.cok ama cok korkuyorum.hic bulantim olmuyo.ilk aydan basliyorum kilo almaya.onceki hamileligimden hala 20 kilo fazlaligim var.90 kiloyum.

Olsun cnm slkma canini bu seni yildirmaain tam.aksina dahada guc versin vardir hersey de bir hayir olana kadar dewa InsaAllah benim de içimde bir umutsuzluk var bu ay sanki bir daha ki ay olucakmis gibi ama ne bilim hayirlisi neyse o olsun
Bende de o var ben bu ay asilama düşünüyorum. Bi regl oluyum bakalim dr ne dycek ewet pes etmiycm devam edicem ama cok yiliyorum bazen tukendigimi düşünüyorum

Haaa aynn hosgwlirler sen kac senedir istyrdun tanısalım mı?

tabıkı cnm bı aksılık cıkmazsa 9 ay burdayız ıns. ben bırsen 3 senedir ıstıyorduk cok sukur allahım nasıp ettı nasıl mutluuyum anlatamam..senın bı cocugun var glıba

testi ne zaman yaptırdın cnm adet gününden önce mi, adet gününden sonra mı? Bir de geç döllenme olmuş olabilir, o sebeple de düşük olmuş olabilir, olumlu düşün...

adet gunumden once ogrendım hmıle oldugumu baş donmesı ve yuksek tnsıyonla acıle gıttım hamıle oldugumu ogrendım ..bugun testı tekrarladım cok sukur ıkı katı artmıs..

Bende de o var ben bu ay asilama düşünüyorum. Bi regl oluyum bakalim dr ne dycek ewet pes etmiycm devam edicem ama cok yiliyorum bazen tukendigimi düşünüyorum

merhaba cnm asla tukenme bende 3 sene bekledım cok zorlu bı surectı ama hıc umudumu kaybetmedım hep dua ettım ck sukur mevlam nasıp ettı..inş sanada en yakın zamanda nasıp eder

merhaba anneler..
bende hamile olduğumuz dün öğrendim. Allah isteyen herkese nasip eder.

Neler Hissediyorsunuz Çok Merak ediyorum?

merhaba cnm hoşgeldın aramıza..ben çok mutluuyumm havalarda uçuyorum resmen

merhaba anneler..
bende hamile olduğumuz dün öğrendim. Allah isteyen herkese nasip eder.

Neler Hissediyorsunuz Çok Merak ediyorum?

Merhaba canim
Bende gecen sali ogrendim hamile oldugumu cumaya kdr anca kendime geldim olayi kavramam uzun surdu mutluluktan uctum resmen daha yeni yeni normale dondu psikolojim

Allah hepimize sag salim kucagimiza almayi nasip etsin :)

Mrblar.bende adetimden 2gun once ogrendim evde testle,bgn yine yaptim ve poztitif:)ama hala pek sevinemedik carsmba randevm var tahlil icn.3ay oncede dusuk yaptim kurtaj oldum.cok tedrgnm o yuzden.ilk bebegim olacak.herkesi tebrik ediorum darisi isteyenlern basina:)

Cok saolcnm insallah bize de nasip olur bende 3.5 yil oldu zamani var demekki. Bebisin hayirli olsun rabbim guzelce kucagina versin amin

hayırlı olsun cnm, Allah tamamına erdirsin...

merhaba arkadaşlar inşallah bende 2015 haziran annesi olurum. bugün hamile olduğumu öğrendim benimki 2. tüp bebek denememde oldu inşallah rabbim nasip eder. bhcg 282 çıktı son adet 1 eylül
hayırlı olsun tatlım aramıza hoşgeldin, inş hepimiz sağlıklı bir hamilelik geçiririz.

merhaba arkadaşlar inşallah bende 2015 haziran annesi olurum. bugün hamile olduğumu öğrendim benimki 2. tüp bebek denememde oldu inşallah rabbim nasip eder. bhcg 282 çıktı son adet 1 eylül
hoşgeldın canım..sağlıklı bı gebelık geçirmemiz dileği ile...:)

Allah tamamnına erdirsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…