- Konu Sahibi SirriEyvan
-
inşallah cnm hakkında haırlısı olsun..nezaman bat tarıhın belırtın varmı
şu anda hiç bişey hissetmiyorum sadece akıntım var bide adet olcakmışım gibi şişlik. bulantı falan yok
Benimde hic biseyim yok bulanti hic yok. Sadece fena siskinlik ve herseyi yiyorum. Bide belagrisi cok feci.
Cuma gunu keseyi gorurmuyum acaba ? Biz hic kmseye soylemedik annelerimize bile. Keseyi gormeden emin olamiyorum. Ilk aydan hemen olmasi sanki heran kotu bisey olcakmis gibi hissediyorum
sağol tatlım canım ben adetin 2. günündeyim 2 yılı geçkin bebek istiyorum ama gelmedi kuzum
bu ay soğan kürü yapacağım bakalım hayırlısı
Evet bende ovulasyon testi kulandim ama aslinda dikkat etmedim neden diceksiniz yumurtlama gununde banyoda oldu ve ondan sonrada ben ustdeydm yani anlicaginiz iliskiyo gorev olarak degil zevk alarak yapmak belkide onemli........ allahim hayirlisini versin insallah
Benim pazartesi degerim 851 di. Ozaman cuma gorulebilir ......
soğan kürü ile o testi alacağım bakalım nasip bu ay son kez deneyeceğim olursa olur olmazsa artık yaşımda geçiyor o yüzden tek evladıma sarılıp rabbime dua edeceğim onun sağlığı ve tüm çocukların sağlığı için
olur cnm ınsallah olmazsada yılma bı doktora gözük cnm..yasın kac buarada..allah ogluna uzun omur versın
slm kızlar benim günüm geçeli dördüncü gün bugün kan testi sonucu 313 değer düşük gibi perşembe tekrarlamayı düşünüyorum kızlar sizin değerleriniz nedir ben temmuzda kimyasal geçirdim ve şubatta da kürtaj olmuştum kalp durması sebebiyle şu an yine kimyasal olmasından korkuyorum sağlıkla gelsin de hayırlısı bakalım.Bu arada 2015 haziran annesi olmayı bekleyen bu güzel anne adaylarıma şimdiden kolaylıklar diliyorum rabbim evlatlarımızı bizlere bağışlasın.
Canım medinella,
Ne guzel aynıymısız bni doktor pzartesi cgrdı kese icin sizin peki
selamm kızlarr hepimize hayırlı olsun inşallah güzel bi hamilelik geçiririz..doktor benı bayramdan sonra cagırdı keseyı görmek için..
nasılsınızz bulantınız fln varmı ben suan cok iştahlıyım
Gittim canım heyacandan gorunmedi pazartesi dedi grnsün inşallah cok korkuyorum bu arada bas dönmen belirtilerin var mı?benim kasık agrılarım azaldı seninkiker ..bayramdan sonraki pazartesi mi cnm?Ben henüz dr a görünmedim, sadece özel bir hastanede kan verdim hamile olup olmadığımı anlamak için, daha görünmez diye gitmedim, ben de bayramdan sonra gitmeyi düşünüyorum.
ben de cnm, baya iştahlıyım, daha ilk zamanlardan hemen kilo almasak bari...
Gittim canım heyacandan gorunmedi pazartesi dedi grnsün inşallah cok korkuyorum bu arada bas dönmen belirtilerin var mı?benim kasık agrılarım azaldı seninkiker ..
Benim kalp ritmim cok fazla atıyor boyle bir sorunu olan var mı?cnm ben de şu an pek belirti yok, sadece iştahım arttı biraz...
Benim kalp ritmim cok fazla atıyor boyle bir sorunu olan var mı?
Hergün yatyrm canım ama iştrkendini çok dinleme cnm, rahat bırak biraz...
Tesekkür ederim canım cok saol allah kızlarını sana bagıslasın rabbim .yaa cok korkuyorum pozitifi gördüm ama kan degerlerini göremedim diye icimde süphe oldu ...
insallah hamilesindir.Guzel haberlerini bekliyoruz
Bende de o var ben bu ay asilama düşünüyorum. Bi regl oluyum bakalim dr ne dycek ewet pes etmiycm devam edicem ama cok yiliyorum bazen tukendigimi düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?