2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Benimde hic biseyim yok bulanti hic yok. Sadece fena siskinlik ve herseyi yiyorum. Bide belagrisi cok feci.
Cuma gunu keseyi gorurmuyum acaba ? Biz hic kmseye soylemedik annelerimize bile. Keseyi gormeden emin olamiyorum. Ilk aydan hemen olmasi sanki heran kotu bisey olcakmis gibi hissediyorum

şu anda hiç bişey hissetmiyorum sadece akıntım var bide adet olcakmışım gibi şişlik. bulantı falan yok

kese gozukten sonra başlıyormus bulantılar..

cnm aynı benımde belım cok agrıyor adet olcak gıbı hafıf sancılarım var akıntım bugun baya yogunlastı..değerın kactı cnm 1500 olmadan kese gozukmuor

sağol tatlım canım ben adetin 2. günündeyim 2 yılı geçkin bebek istiyorum ama gelmedi kuzum
bu ay soğan kürü yapacağım bakalım hayırlısı

gelır ınsallah cnm benımde 3. senede geldı..bu ay ovulasyon testı almıstım ınternetten sende ıstersen al onunla dene..inşallah gelırsın aramıza

Evet bende ovulasyon testi kulandim ama aslinda dikkat etmedim neden diceksiniz yumurtlama gununde banyoda oldu ve ondan sonrada ben ustdeydm yani anlicaginiz iliskiyo gorev olarak degil zevk alarak yapmak belkide onemli........ allahim hayirlisini versin insallah

Benim pazartesi degerim 851 di. Ozaman cuma gorulebilir ......

soğan kürü ile o testi alacağım bakalım nasip bu ay son kez deneyeceğim olursa olur olmazsa artık yaşımda geçiyor o yüzden tek evladıma sarılıp rabbime dua edeceğim onun sağlığı ve tüm çocukların sağlığı için

senın degerın baaya yuksekmıs cnm gözükebilir cuma günü

olur cnm ınsallah olmazsada yılma bı doktora gözük cnm..yasın kac buarada..allah ogluna uzun omur versın

slm kızlar benim günüm geçeli dördüncü gün bugün kan testi sonucu 313 değer düşük gibi perşembe tekrarlamayı düşünüyorum kızlar sizin değerleriniz nedir ben temmuzda kimyasal geçirdim ve şubatta da kürtaj olmuştum kalp durması sebebiyle şu an yine kimyasal olmasından korkuyorum sağlıkla gelsin de hayırlısı bakalım.Bu arada 2015 haziran annesi olmayı bekleyen bu güzel anne adaylarıma şimdiden kolaylıklar diliyorum rabbim evlatlarımızı bizlere bağışlasın.

olur cnm ınsallah olmazsada yılma bı doktora gözük cnm..yasın kac buarada..allah ogluna uzun omur versın

dr gittim arkadaşım artık yıldım 37 yaşındayım allah razı olsun rabbim cümlemize evladlarımıza hayırlı ömürler versin

merhaba cnm hosgeldın aramıza..degerın gayet ıyı bence benım ılk ogrendıgımde 44 du şimdi 117 ye çıktı..kimyasal gebelık nsl olmustu

Arkadaşlar doktor progesteron değerlerinize baktı mı? Gebelikte progesteron hormonu da çok önemli görev üstleniyor. Aklınızda bir şüphe kalmasın, doktorunuza sorarak baktırabilirsiniz.

Canım medinella,
Ne guzel aynıymısız bni doktor pzartesi cgrdı kese icin sizin peki

bayramdan sonraki pazartesi mi cnm?Ben henüz dr a görünmedim, sadece özel bir hastanede kan verdim hamile olup olmadığımı anlamak için, daha görünmez diye gitmedim, ben de bayramdan sonra gitmeyi düşünüyorum.

ben de cnm, baya iştahlıyım, daha ilk zamanlardan hemen kilo almasak bari...

Gittim canım heyacandan gorunmedi pazartesi dedi grnsün inşallah cok korkuyorum bu arada bas dönmen belirtilerin var mı?benim kasık agrılarım azaldı seninkiker ..

ben de cnm, baya iştahlıyım, daha ilk zamanlardan hemen kilo almasak bari...

Bayramda şehir dışına çıkacak mısınız? Biz gebelik durumunu bilmeden önce bayram için şehir dışına çıkmayı planlıyorduk, yaklaşık 5 saatlik bir mesafe, sizce vazgeçsem mi, bir zararı olur mu kızlar gebeliğe?

Tesekkür ederim canım cok saol allah kızlarını sana bagıslasın rabbim .yaa cok korkuyorum pozitifi gördüm ama kan degerlerini göremedim diye icimde süphe oldu ...

Korkma cnm InsaAllah hayirlisiyla bebeeginin kalp atsini cinsiyetini herseyi sirasiyla gorursun ve en sonunda hayirkisiyla kucagina alirsin bebisini bu arada cnm benim bir oğlum birde kizim var bende delilik ikiside var ama 3.cuyu cok istiorum bakalim nasip olucakmi

insallah hamilesindir.Guzel haberlerini bekliyoruz

InsaAllah cnm bakakim yarin regligunum ama ben erkenden test yapicam persembe yi bekliyemicem haber veririm hayirli bakalim ne olucak

Bende de o var ben bu ay asilama düşünüyorum. Bi regl oluyum bakalim dr ne dycek ewet pes etmiycm devam edicem ama cok yiliyorum bazen tukendigimi düşünüyorum

Hayirlisi olsun hakkinda cnm InsaAllah asilamaya kalmadan bir dahaki ay kendiliginden hale kalirsin rabbimden umut kesilme rabbim gonlune gore versin InsaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…