2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
ya kizlar garip ama benim bebegim 7. aydan beri emmiyordu. simdi on bucuk aydayiz. ve kizim durmadan meme istemeye başladı gunde 4 5 defa. tabi sut damla damla kalmış. acaip bi bebek :)))
ay inş benim oğlan da öyle yapar.sonradan emer.benim eşim de 10-11 aylıkken bırakmış sonra tekrar emmiş taki 6-7 yaşına kadar :)
@zumruduankakusu canım yarın deneyeyim. günde 3 defa sağıyorum.sabahları çok erken kalkıyor o zaman kaşıkla içiriyorum.bir öğüne ancak yetiyor.inş. tekrar emer.
denizzeynep yok canım ya parfüm felan kullanmıyorum yalnız son 3 aydır adet döneminde eskisine oranla daha çok kanama oluyor. acaba ondan mı rahatsız oluyor ki?

PaytiPo çok geçmiş olsun canım.nasıl korunmak gerekiyormuş acaba biliyor musun?
Aslinda her cocuk mutlaka gecirirmis ama cogunda hafif belirti verip iyilesiyormus omur boyu bagisiklik kazaniyormus geciren. Ama bizdeki degerler cok yuksekmis hepatit B de olabilir dedi(

Asi Yaptirmak ve temizlige dikkat edilmeli . cocugu herkes opmesin ve alt degistikten sonra eller yikanmali

cok geçmiş olsun canım ins tahmin edildigi gibi değildir

Çok geçmiş olsun canım

Kızlar cuma oglenden beri kizimin atesi yuksek aksam 39.9u gorduk acille gidiyoruz kan idrar tahlili yapildi temiz cikti calpol ve dolven yazip gonderiyorlar. Bogaznda hafif kizariklik var diyolar klamoks bid verdiler bugun 2.dozu kullandik. Ates dusurucunun etkisi gecince yine yukseliyo. Allahim cok kotu durumdayiz.. Bi bogazda hafif kizariklik bu kadar ates yapar mi. Allahim sifa versin tum hasta kuzucuklara iclerinde benim yavruma da cok zor cocuklarin hastaligi

A
Allahim şifa
versin İnsallah canım

çok geçmiş olsun canım.benim Türkiyedeki hastane tecrübem artık hiç bir doktora güvenmemek gerektiğini öğretti.eğer hastalık devam ediyorsa bir başka hastane ve doktora gitmelisin bence. Tabi kişiden kişiye hastalık etkisi de değişebiliyor. ama tedbirli olmakta fayda var.

cnm gecmis olsun. Diş çıkarıyor olabilir mi. annem ust ve arka dişler cok zor çıkar demişti.

Merhaba arkadaşlar. uyku problemi yeni derdimiz.... gece yarim saatte bir uyanmalar. kalkip 2 saat aglamalar.... takatim kalmadi artikkk. ne yapmam lazim beslenmede mi sikinti var acaba nedir çözemedim. gündüz mu uyutmayayim bilemedim. gece 11 de uyur ve defalaeca kalkar. meme emmez biberon almaz. tasiniriz defalarca oturma odasina. sallayip dururum. dun okadar uyumadiki 1 saat salladim. ve bukadar sallanmanin zararıni düşündüm vicdan azabi cektim. başka bi uyutma yontemi yok cunku meme olmadifi icin. siain bebeklerin uykusu nasil gunduz ve gece deliksiz mi. ne yapmam lazim lutfen fikir verin......

Ayn
öyleyiz canım bizde boynum bir haftadr tutuldu.bütün gece emzik niyetine beni emiyo uyku diye bisey kalmadı artik

Bende gece cokmu acikiyo. Diye düşünmeye başladım gecede mama versemmi kararsizim.aç mi yoksa dişinden mi bilmiyorum

Bende gece cokmu acikiyo. Diye düşünmeye başladım gecede mama versemmi kararsizim.aç mi yoksa dişinden mi bilmiyorum
canim beneginin gunduz beslenme miktarlarini yazarmisin. ben emzirmiyorum cocugu aç mi bırakıyorum acaba. istahsizda.. 3 saatte bir veriyorum nerdeyse. verincede bi kaseye yakin yiyor. yani zorla yediriyorum cizgi filmle falan. yoksa hayatta yemez

Kızlar cok sukur ki atesimiz dustu bugun de vucudunda hafif kizariklar olmaya basladi 6.hastalikmis bi kac gun icinde kizariklarda dokuntu olup gecicekmis. Adını ilk defa duydugum acemi bi anne olarak etesle ilk imtihanimizdi cok sükür geldi geçti.. Aklınızda olsun 3 gun ile 5 gun arası nedeni bulunamayan ateş ates dustukten sonrada vucutta dokuntuler oluyor. Malesef biz bu aşamada acildeki dr yüzünden gereksiz yere antibiyotik kullanmis olduk

Canım benim kızda çok iştah.bütün gece emiyo sonra 11 gibi bi daha ikisini birden emzryrm 1 gibi 5 tane bisküvi sutle ezip yedryrm arada bi emer saat 6 gibi bi kase çorba.yine emer gece de 10 gibi muhallebi .oda bi çay bardağını az
Benim kız çok iştahs daha 8 kilo

evt cnm istahsizmis baya. sevdigi yiyecekleri bulmaya calis onlara yonel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…