- 20 Aralık 2014
- 5.166
- 3.307
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #59.041
süt veriyor musun bilmiyorum ama benim.kiz hic sut icmediginden sıcak sekerli sute ekmek ici dogruyorum. yiyor. deneyebilirsin. biskuvisi ni arttir ne bilim cizgi film oyuncak falan. bide ben ayagima uzatip yediriyorum. tv.ye baktiriyorum mecbur. yoksa aslaaaaaa yemez . corbalafindan tereygini eksik etme kilo alsin diyeCanım benim kızda çok iştah.bütün gece emiyo sonra 11 gibi bi daha ikisini birden emzryrm 1 gibi 5 tane bisküvi sutle ezip yedryrm arada bi emer saat 6 gibi bi kase çorba.yine emer gece de 10 gibi muhallebi .oda bi çay bardağını az
Benim kız çok iştahs daha 8 kilo
her yedigine ekmek ici eklemeye çalışCanım benim kızda çok iştah.bütün gece emiyo sonra 11 gibi bi daha ikisini birden emzryrm 1 gibi 5 tane bisküvi sutle ezip yedryrm arada bi emer saat 6 gibi bi kase çorba.yine emer gece de 10 gibi muhallebi .oda bi çay bardağını az
Benim kız çok iştahs daha 8 kilo
Ekmek yutmuyo ki canım bi gormem lazim. Sadece sabh kahvaltıda eline veriyorum.yoksa çorbanın içinde faln kesinlikle yemiyo putur gelse çıkarıyor.her yedigine ekmek ici eklemeye çalış
Merhaba arkadaşlar. uyku problemi yeni derdimiz.... gece yarim saatte bir uyanmalar. kalkip 2 saat aglamalar.... takatim kalmadi artikkk. ne yapmam lazim beslenmede mi sikinti var acaba nedir çözemedim. gündüz mu uyutmayayim bilemedim. gece 11 de uyur ve defalaeca kalkar. meme emmez biberon almaz. tasiniriz defalarca oturma odasina. sallayip dururum. dun okadar uyumadiki 1 saat salladim. ve bukadar sallanmanin zararıni düşündüm vicdan azabi cektim. başka bi uyutma yontemi yok cunku meme olmadifi icin. siain bebeklerin uykusu nasil gunduz ve gece deliksiz mi. ne yapmam lazim lutfen fikir verin......
Çok geçmiş olsun Eğer sütün varsa burnuna bikaç damla süt sağ o Zaman çekersin yada kendi hapşırıp çıkarır ben zorlandığımda öyle yapıyorumKızımin ateşi var bugun.yarım saat kadar önce yediklerini kustu.ağzından ve burnundan küstü.burnunu temizlemek istiyorum ama birini bir turlu cekemiyorum.burnunda birşey kalmış olabilir mi yemek artığı falan
Fizyolojik siktim.ama.kar etmediÇok geçmiş olsun Eğer sütün varsa burnuna bikaç damla süt sağ o Zaman çekersin yada kendi hapşırıp çıkarır ben zorlandığımda öyle yapıyorum
Bi ara benimki de aynı şeyi yaptı 3-5 gün annem hemen hamilemisin sen çocuk durduk yere neden emmek istemez diye pimpiriklendi hemen gittim test aldım Malum zaten bebişim süpriz oldu bana 2.yi yüreğim kaldırmaz sonuç şimdi cok cok emiyoevet canım emmek istemiyor.kafasını çevirip ağlıyor.bu sabah uyku sersemi parmağında süt sağıp denedim parmağımı emdi.hemen memeyi yanaştırdım ağzına aldı çekti süt gelince ağlamaya başladı.sanırım bir nedenden dolayı memeden tiksinmiş ne yapacağımı hiç bilmiyorum.sağıyorum ama gittikçe azalıyor.
Canim sicak corbaya ekmek icini ezmeden cunku yapis yapis oluyor. ufalayarak ekle ezme karıştırma beklet. eriyor icinde nerdeyse. azar azar ekle de sonra arttir. benim kiz da cok kati sevmezzz... ins yer seninkide cnmEkmek yutmuyo ki canım bi gormem lazim. Sadece sabh kahvaltıda eline veriyorum.yoksa çorbanın içinde faln kesinlikle yemiyo putur gelse çıkarıyor.
cnm sence 1 saat boyunca sallanmak zarar vermezmi. bi de bnm kiz hizli hizli istiyor malesefBende gunduz hep salliyorum ne zarari varki sallamanin...
allab sifa versin cnm anlamadim sende mi olabilirmis. inşallah temiz cikar tahlillerKizlar bebeeki hasta olanlara cook gecmis olsun. Rabbim hepsine sifa versin..
Ben cok uzgunum karaciger yetmezligi olabilir dedi doktor. Tedavisi yokmus. Haftaya tekar tahlil istedi.
Mesajimi Okuyan bizim icin sifa dilesin Rabbimden guzel temiz yureklerinizle...
Canım havalar biraz tuhaf dikkat edin üşüyebiliyor kuzucuklar inan dışarda görüyorum hemen küçücük çocuklara şort kısa kol giydirip çıkartan annnelrimiz var ama sizin sıkıntınız dişten de olabilir geçmiş olsun takip edip doktora götürebilirdi. CnmKızımin ateşi var bugun.yarım saat kadar önce yediklerini kustu.ağzından ve burnundan küstü.burnunu temizlemek istiyorum ama birini bir turlu cekemiyorum.burnunda birşey kalmış olabilir mi yemek artığı falan
Sanırım ikiside var bizde.doktora goturdum peditus ver agirasirsa gene gel dediCanım havalar biraz tuhaf dikkat edin üşüyebiliyor kuzucuklar inan dışarda görüyorum hemen küçücük çocuklara şort kısa kol giydirip çıkartan annnelrimiz var ama sizin sıkıntınız dişten de olabilir geçmiş olsun takip edip doktora götürebilirdi. Cnm
canım benim oğlum gece deliksiz uyuyor.biliyorsunuz zaten memeyi kendi kesti.12 saat uyuyor.ama karnını uyumadan 1 saat önce çok iyi doyuruyorum. Geçen ay doktora gittiğimizde hiç kilo almadığını öğrenmiştik.Dr iştah açıcı bir damla verdi adı tetrazinc. Bir öğünde 200 ml lik kaseden 2 kase çorba içiyor. Yarım saat sonra meyveli ya da ekmekli yoğurt yiyor.üstüne versem yarım meyve de yiyor.isterseniz Dr danışıp bu ilacı kullanabilirsiniz.uyku problemi büyük ihtimalle diştendir. Ben bi tane bebek hamağı dikti. Bildiğin çingene beişiğinin biraz modifiye edilmiş hali.uyutmakta zorlanınca onda sallıyorum. Bi de bu aylarda ayrılık korkusu da olabiliyor.Merhaba arkadaşlar. uyku problemi yeni derdimiz.... gece yarim saatte bir uyanmalar. kalkip 2 saat aglamalar.... takatim kalmadi artikkk. ne yapmam lazim beslenmede mi sikinti var acaba nedir çözemedim. gündüz mu uyutmayayim bilemedim. gece 11 de uyur ve defalaeca kalkar. meme emmez biberon almaz. tasiniriz defalarca oturma odasina. sallayip dururum. dun okadar uyumadiki 1 saat salladim. ve bukadar sallanmanin zararıni düşündüm vicdan azabi cektim. başka bi uyutma yontemi yok cunku meme olmadifi icin. siain bebeklerin uykusu nasil gunduz ve gece deliksiz mi. ne yapmam lazim lutfen fikir verin......
cnm cok tesekkur ederim mutlaka danisacagim doktora:)canım benim oğlum gece deliksiz uyuyor.biliyorsunuz zaten memeyi kendi kesti.12 saat uyuyor.ama karnını uyumadan 1 saat önce çok iyi doyuruyorum. Geçen ay doktora gittiğimizde hiç kilo almadığını öğrenmiştik.Dr iştah açıcı bir damla verdi adı tetrazinc. Bir öğünde 200 ml lik kaseden 2 kase çorba içiyor. Yarım saat sonra meyveli ya da ekmekli yoğurt yiyor.üstüne versem yarım meyve de yiyor.isterseniz Dr danışıp bu ilacı kullanabilirsiniz.uyku problemi büyük ihtimalle diştendir. Ben bi tane bebek hamağı dikti. Bildiğin çingene beişiğinin biraz modifiye edilmiş hali.uyutmakta zorlanınca onda sallıyorum. Bi de bu aylarda ayrılık korkusu da olabiliyor.
Cok hizli olmasada salliyorum 20 30 dakka boyunca..cnm sence 1 saat boyunca sallanmak zarar vermezmi. bi de bnm kiz hizli hizli istiyor malesef
Bebegimde canim karaciger enzimleri cok yuksek cikti.allab sifa versin cnm anlamadim sende mi olabilirmis. inşallah temiz cikar tahliller
Tsk ederim insaallah duzelirMerhaba kızlar.. Aylar sonra şifremi girip okudum biraz.PaytiPo çok geçmiş olsun. Rabbim şifa versin. Bebikler 10 aylık oldu bile. Sağlıkla büyüsünler inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?