2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
süt veriyor musun bilmiyorum ama benim.kiz hic sut icmediginden sıcak sekerli sute ekmek ici dogruyorum. yiyor. deneyebilirsin. biskuvisi ni arttir ne bilim cizgi film oyuncak falan. bide ben ayagima uzatip yediriyorum. tv.ye baktiriyorum mecbur. yoksa aslaaaaaa yemez . corbalafindan tereygini eksik etme kilo alsin diye

her yedigine ekmek ici eklemeye çalış

Merhaba kızlar siz ve bebisleriniz iyisiniz inş biz 10.ayımızı 22snde bitirdik çok şükür 3.5 aylıkken ilk dişimiz çıktı şuan 5 tane var fakat devamı gelmedi bu ara çok huzursuz geceler i sık uyanıyor galiba dişten dolayi. 9.Ayda emeklemeye başladık beklemiyordum tutunup kalkıyoruz çok rahat koltukta sıralama daha olmad i emziriyorum günlük yoğurt çorba bizlerde ne yiyorsak tadına baktiriyorum mama vermiyorum kilomuz 11 boyumuz 75.5 bu ay doktora götürmedim o yüzden normal mi bilemedim dede baba mama arada anni diyoruz abi demeyi öğrendi bu ara bay bay caak yapiyoruz öpücük atiyoruz cee ee kendiside yapıyor ilk adım ayakkabısı aldım fakat ayakta durdurmuyoruz anında çıkartıyor nasıl alışacak bilmiyorum parka alıştı park dediğim anda bay bay yapıyor sallanma hareketi yapıyor işi gücü bırakıp götürüyorum napalim bizlerde durum böyle zaman su gibi geçiyor geçen yıl bu zamanlar hazırlık yapıyorduk rabbim isteyen herkese nasip etsin çok şükür bizleri seçtikleri icin

Kızımin ateşi var bugun.yarım saat kadar önce yediklerini kustu.ağzından ve burnundan küstü.burnunu temizlemek istiyorum ama birini bir turlu cekemiyorum.burnunda birşey kalmış olabilir mi yemek artığı falan

Bende gunduz hep salliyorum ne zarari varki sallamanin...

Kizlar bebeeki hasta olanlara cook gecmis olsun. Rabbim hepsine sifa versin..

Ben cok uzgunum karaciger yetmezligi olabilir dedi doktor. Tedavisi yokmus. Haftaya tekar tahlil istedi.
Mesajimi Okuyan bizim icin sifa dilesin Rabbimden guzel temiz yureklerinizle...

Çok geçmiş olsun Eğer sütün varsa burnuna bikaç damla süt sağ o Zaman çekersin yada kendi hapşırıp çıkarır ben zorlandığımda öyle yapıyorum

Bi ara benimki de aynı şeyi yaptı 3-5 gün annem hemen hamilemisin sen çocuk durduk yere neden emmek istemez diye pimpiriklendi hemen gittim test aldım Malum zaten bebişim süpriz oldu bana 2.yi yüreğim kaldırmaz sonuç şimdi cok cok emiyo

Ekmek yutmuyo ki canım bi gormem lazim. Sadece sabh kahvaltıda eline veriyorum.yoksa çorbanın içinde faln kesinlikle yemiyo putur gelse çıkarıyor.
Canim sicak corbaya ekmek icini ezmeden cunku yapis yapis oluyor. ufalayarak ekle ezme karıştırma beklet. eriyor icinde nerdeyse. azar azar ekle de sonra arttir. benim kiz da cok kati sevmezzz... ins yer seninkide cnm

allab sifa versin cnm anlamadim sende mi olabilirmis. inşallah temiz cikar tahliller

Canım havalar biraz tuhaf dikkat edin üşüyebiliyor kuzucuklar inan dışarda görüyorum hemen küçücük çocuklara şort kısa kol giydirip çıkartan annnelrimiz var ama sizin sıkıntınız dişten de olabilir geçmiş olsun takip edip doktora götürebilirdi. Cnm

Sanırım ikiside var bizde.doktora goturdum peditus ver agirasirsa gene gel dedi

canım benim oğlum gece deliksiz uyuyor.biliyorsunuz zaten memeyi kendi kesti.12 saat uyuyor.ama karnını uyumadan 1 saat önce çok iyi doyuruyorum. Geçen ay doktora gittiğimizde hiç kilo almadığını öğrenmiştik.Dr iştah açıcı bir damla verdi adı tetrazinc. Bir öğünde 200 ml lik kaseden 2 kase çorba içiyor. Yarım saat sonra meyveli ya da ekmekli yoğurt yiyor.üstüne versem yarım meyve de yiyor.isterseniz Dr danışıp bu ilacı kullanabilirsiniz.uyku problemi büyük ihtimalle diştendir. Ben bi tane bebek hamağı dikti. Bildiğin çingene beişiğinin biraz modifiye edilmiş hali.uyutmakta zorlanınca onda sallıyorum. Bi de bu aylarda ayrılık korkusu da olabiliyor.

Merhaba kızlar.. Aylar sonra şifremi girip okudum biraz. PaytiPo çok geçmiş olsun. Rabbim şifa versin. Bebikler 10 aylık oldu bile. Sağlıkla büyüsünler inşallah.

cnm cok tesekkur ederim mutlaka danisacagim doktora:)

cnm sence 1 saat boyunca sallanmak zarar vermezmi. bi de bnm kiz hizli hizli istiyor malesef
Cok hizli olmasada salliyorum 20 30 dakka boyunca..
allab sifa versin cnm anlamadim sende mi olabilirmis. inşallah temiz cikar tahliller
Bebegimde canim karaciger enzimleri cok yuksek cikti.

Merhaba kızlar.. Aylar sonra şifremi girip okudum biraz. PaytiPo çok geçmiş olsun. Rabbim şifa versin. Bebikler 10 aylık oldu bile. Sağlıkla büyüsünler inşallah.
Tsk ederim insaallah duzelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…