2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kızlar bu aralar uyku kalmadı hiç gece kızım ha bire emmek istiyo
Düzgün uykuya hasret kaldım
Var mı böyle olan dişten mi acaba yoksa hava değişiminden mi ki
canım benimki de 3 gece boyunca böyleydi. bi dün gece rahat uyudum. sonuç dişi çıkmış kuzunun :)
senin kuzunun da dişidir :)

aynen ben de öyle düşünüyorum. ilk göz ağrısı, yerini kimse tutamaz.
Biz oğlumla mafin kabına topları koyup tekrar almaca oynuyoruz. akşamları da kovalamaca. Bazen topları yuvarlayıp takip ediyor.

Kızlar bebisler le ne gibi oyunlar oynuyorsinuz
Benimki artik disari cikmak istiyor 2 saatimizi parkta geciriyoruz. Surunuyor yuvarlaniyor pis pasak icinde eve donuyoruz.

Cocuk ilk iki yil annenin sevgisine dokunmasina ilgisine cok muhtacmis. Ilk iki yil anneye doymasi gelisimi ve ozguveni icin cok faydaliymis. O yuzden en az iki yil derler hep.Ama gel gorki ikiz ucuz dorduz olan anneler ne yapsin veya kaza ile ikinci erken olan anneler.

Bu ayni 6 ay anne sutu bebegin gelisimi ve sagligi icin cok onemli gibi bisey sutu olmayan kadin naapsin hasta ve gelisimsiz bebegi olacagi anlamina mi gelir. Degil elbet.

Annenin psikolojisi neye hazirsa oyle olsun. Biraz psijoloji biraz hissiyat biraz bilim ve en onemlisi nasip... Herkesin hakkinda hayirlisi olsun..

Ay İnsallah çabuk geçer canım valla durum vahim boynum tutulmuş bide kafami hiç kipirdatamiyrm
geçmiş olsun canım, bi de onu düşün ne kadar acı çekiyor küçücük haliyle

Kızlar bebisler le ne gibi oyunlar oynuyorsinuz
gündüz bakıcısıyla parka gidiyor, salıngaca biniyor.
ce-e oynuyoruz.
top yuvarlıyoruz birbirimize.
çak çak diyince elimin içine vuruyor.
oyuncak bebekte ya da bluzundaki figürlerin gözünü "aaa gözü varmış" diyince gözlerini oyuyor :):)
oyuncaklarıyla oynuyor. hatta (oyuncak ya da değil) yeni bir şey görünce o şeyle çok konuşuyor. en son evde hiç girmediği bir odada bir sandalyeyi ilk defa gördü. yarım saat sandalyeyle konuştu :))

anne-kız azıcık deliymişiz

ben de düşünüyorum aynısını. sanki küçük olan bebeğimi kimse sevmiycek herkes yine kızımı sevecek gibime geliyor.

Merhaba anneler, nasılsınız? Benim de normal şartlar altında bu haziranda doğumum var. İlk gebeliğim bu. Alışveriş işini çok abartmadık diye düşünüyorum. Ama yeni doğan bebekler haziran itibariyle ne giyerler? Nasıl kalınlıkta şeyler giyer, neler almalıyım?

west2606 canım ben ekim ayından beri çalışıyorum ve günde eskiden iki kere şimdi bi kere sağma fırsatım oluyo gün içinde emziremiyorum yani ama tabi ki sütte azalmalar oluyo zaman zaman... Senin bebeğin emmiyo diye okumuştum bi yorumunda hala öyle mi?

evet canım emmek istemiyor.kafasını çevirip ağlıyor.bu sabah uyku sersemi parmağında süt sağıp denedim parmağımı emdi.hemen memeyi yanaştırdım ağzına aldı çekti süt gelince ağlamaya başladı.sanırım bir nedenden dolayı memeden tiksinmiş ne yapacağımı hiç bilmiyorum.sağıyorum ama gittikçe azalıyor.

P
canım sen hangi şehirdesin.ben haziranın 26sında doğum yaptım.ankaradayım.soğuktu. o yüzden her ihtimale karşı 2 tane Tulumun olsun.zaten bebekler ilk doğduklarında vücut ısılarını dengeleyemiyorlar. bol bol yelek olsun.emzirme ye kaldırınca giydirirsin.havalar ısınınca da bir bez bir yelek uyutursun.sıcaklarda üstünü örtmek için pike tarzı bir şey al.ben çok ihtiyaç duymuştum.aklıma bu kadar geldi.hayırlusıyla yavrunu kucağına alırsın umarım.

west2606 canım burda okumuştum galiba mehtap yapmıştı toprak sürmeyi denesen göğsüne? İşe yaramıştı sanırım
Emmediğinde de süt bırakma göğsünde sağ dolaba at nimet sonuçta
ayy allah yardımcın olsun valla çok zor benim oğlum 15-20 günlükken bi grev yapmıştı memeyi almıyodu ne zorlanmıştım sağ ver sağ ver dedim olmıcak bu böyle uyurken emzikle biberonla başta kandıra kandıra tekrar başlatmıştım zorla evet biraz manyak bi anası var oğlumun

ya kizlar garip ama benim bebegim 7. aydan beri emmiyordu. simdi on bucuk aydayiz. ve kizim durmadan meme istemeye başladı gunde 4 5 defa. tabi sut damla damla kalmış. acaip bi bebek :)))
Bu aralar memeye dusuyolar galiba canım benim kızda pek duskun değildi.şimdi mimi mimi diye yanıma geliyor ha bir e

Canım parfüm falan kullanıyor musun belki ondan rahat siz olmuştur kuzucuk

Canım benim kızda haziran 14 de doğdu küçüktü .bi bady iki kat kıyafeti ve bi yelek giydryrdum
2.5 kilo doğdu.çoğunluk çok hafif şekilde kundak yaptım minik olunca tutması zor oliyordu

Kizlar bebegi hepatit A geciren var mi..yuksek ates ve ishalle Acile gittik test yapildi enzimler yuksek cikti hepatit A dan supheleniyolar pazartesi ayrintili test yapilcak. Ailecek hastayiz bu arada bulasiciymis bu hastalik. 5 gun serum verdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…