- 20 Kasım 2015
- 522
- 1.305
- 113
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #59.001
canım benimki de 3 gece boyunca böyleydi. bi dün gece rahat uyudum. sonuç dişi çıkmış kuzunun :)Kızlar bu aralar uyku kalmadı hiç gece kızım ha bire emmek istiyo
Düzgün uykuya hasret kaldım
Var mı böyle olan dişten mi acaba yoksa hava değişiminden mi ki
Ay İnsallah çabuk geçer canım valla durum vahim boynum tutulmuş bide kafami hiç kipirdatamiyrmcanım benimki de 3 gece boyunca böyleydi. bi dün gece rahat uyudum. sonuç dişi çıkmış kuzunun :)
senin kuzunun da dişidir :)
İyiz canım sen nasılsın bu aralar pek huysuz kızım idare ediyoruz isteKizlar merhabalar nasilsiniz bebisler nasillar
aynen ben de öyle düşünüyorum. ilk göz ağrısı, yerini kimse tutamaz.Bide bende şöyle bi düşünce var sizde de varmı yoksa bende mi gariplik var
Kızım ilk çocuğum benim
Ve sanki kardeşi olunca kızıma haksızlık olmus gibi bi düşünce var
Kafamdan çıkmıyor bu düşünce
Benimki artik disari cikmak istiyor 2 saatimizi parkta geciriyoruz. Surunuyor yuvarlaniyor pis pasak icinde eve donuyoruz.Kızlar bebisler le ne gibi oyunlar oynuyorsinuz
Bide bende şöyle bi düşünce var sizde de varmı yoksa bende mi gariplik var
Kızım ilk çocuğum benim
geçmiş olsun canım, bi de onu düşün ne kadar acı çekiyor küçücük haliyleAy İnsallah çabuk geçer canım valla durum vahim boynum tutulmuş bide kafami hiç kipirdatamiyrm
gündüz bakıcısıyla parka gidiyor, salıngaca biniyor.Kızlar bebisler le ne gibi oyunlar oynuyorsinuz
Bide bende şöyle bi düşünce var sizde de varmı yoksa bende mi gariplik var
Kızım ilk çocuğum benim
evet canım emmek istemiyor.kafasını çevirip ağlıyor.bu sabah uyku sersemi parmağında süt sağıp denedim parmağımı emdi.hemen memeyi yanaştırdım ağzına aldı çekti süt gelince ağlamaya başladı.sanırım bir nedenden dolayı memeden tiksinmiş ne yapacağımı hiç bilmiyorum.sağıyorum ama gittikçe azalıyor.west2606 canım ben ekim ayından beri çalışıyorum ve günde eskiden iki kere şimdi bi kere sağma fırsatım oluyo gün içinde emziremiyorum yani ama tabi ki sütte azalmalar oluyo zaman zaman... Senin bebeğin emmiyo diye okumuştum bi yorumunda hala öyle mi?
canım sen hangi şehirdesin.ben haziranın 26sında doğum yaptım.ankaradayım.soğuktu. o yüzden her ihtimale karşı 2 tane Tulumun olsun.zaten bebekler ilk doğduklarında vücut ısılarını dengeleyemiyorlar. bol bol yelek olsun.emzirme ye kaldırınca giydirirsin.havalar ısınınca da bir bez bir yelek uyutursun.sıcaklarda üstünü örtmek için pike tarzı bir şey al.ben çok ihtiyaç duymuştum.aklıma bu kadar geldi.hayırlusıyla yavrunu kucağına alırsın umarım.Merhaba anneler, nasılsınız? Benim de normal şartlar altında bu haziranda doğumum var. İlk gebeliğim bu. Alışveriş işini çok abartmadık diye düşünüyorum. Ama yeni doğan bebekler haziran itibariyle ne giyerler? Nasıl kalınlıkta şeyler giyer, neler almalıyım?
Bu aralar memeye dusuyolar galiba canım benim kızda pek duskun değildi.şimdi mimi mimi diye yanıma geliyor ha bir eya kizlar garip ama benim bebegim 7. aydan beri emmiyordu. simdi on bucuk aydayiz. ve kizim durmadan meme istemeye başladı gunde 4 5 defa. tabi sut damla damla kalmış. acaip bi bebek :)))
Canım parfüm falan kullanıyor musun belki ondan rahat siz olmuştur kuzucukevet canım emmek istemiyor.kafasını çevirip ağlıyor.bu sabah uyku sersemi parmağında süt sağıp denedim parmağımı emdi.hemen memeyi yanaştırdım ağzına aldı çekti süt gelince ağlamaya başladı.sanırım bir nedenden dolayı memeden tiksinmiş ne yapacağımı hiç bilmiyorum.sağıyorum ama gittikçe azalıyor.
Canım benim kızda haziran 14 de doğdu küçüktü .bi bady iki kat kıyafeti ve bi yelek giydryrdumMerhaba anneler, nasılsınız? Benim de normal şartlar altında bu haziranda doğumum var. İlk gebeliğim bu. Alışveriş işini çok abartmadık diye düşünüyorum. Ama yeni doğan bebekler haziran itibariyle ne giyerler? Nasıl kalınlıkta şeyler giyer, neler almalıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?