• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kızlar bebeği hala emeklemeyen varmı.benim kızım sadece donuyo veya geri gidiyo
Canım benim kızda 9.ayında emekledi hiç beklenmedik bir anda oluyor babası emeklememiş ona çekmiştir diye düşünüyorduk koltuğa tutunup kalkıyor kumanda delisi onu görünce her türlü ulaşıyor sende sevdiği bir şeyi yere köy ona ulaşmasını sağla sabret emekler ya da direk yürür

emeklemedigine sukret bence cnm valla bi dakikam bos gecmiyor hep pesimde tuvalete bile gidemiyorum :mad: ins senin kizinda bi kereden yurumeye kalkar vakti gelince
Evet canım hepsi nim zorluğu ayrı
Benim kizimda bu aralar aşırı huysuz eskiden kendi kendine oyalanirdi.bu aralar hep mızmız çok stres oldum ben de

Merhaba hanımlar,nasılsınız? bebişler nasıl?
biz geçen ay hiç kilo almamıştık,bugün sağlık ocağına gittik.bebeğim 22 günde 350 gr almış. iyi mi sizce hala persentilde %25 de görünüyor.normalde kaç gr alması gerekiyor biliyor musunuz?

biz geçen ay hiç kilo almamıştık,bugün sağlık ocağına gittik.bebeğim 22 günde 350 gr almış. iyi mi sizce hala persentilde %25 de görünüyor.normalde kaç gr alması gerekiyor biliyor musunuz?
bence 350gr gayet iyi bu aylar için cnm. bnm kiz kac aydır ayni malesef. ..

M mehtapmhtp88 canım benim garibime giden o kadar yemek yediği halde az kilo alması. mesela bu sabah 3 yumurta sarısı, bir yemek kaşığı kadar peynir,4 tane zeytin, 1 dilim ekmek,yarım kase yoğurt yedi.ben bile o kadar kahvaltı yapmıyorum.

M mehtapmhtp88 canım benim garibime giden o kadar yemek yediği halde az kilo alması. mesela bu sabah 3 yumurta sarısı, bir yemek kaşığı kadar peynir,4 tane zeytin, 1 dilim ekmek,yarım kase yoğurt yedi.ben bile o kadar kahvaltı yapmıyorum.
ya bunlari yedi ala ala 350gr.mmi aldi bu tosun :))))) maşallah diyeyim. cnm cok hareketlendiler yediklerini hemen yakiyorlar bence. bur dakika durduklari yok...... bi de bu arada 3 yumurta sarisi agir gelmiyormu bebise. gun icinde et tuketiyorsa 1 yumurta sarisini gun aşırı vermek gerekiyormus hattaaa... yani oyle okudumm .
ya nasil yedi okadar vallaa okuyunca güldüm :KK70: varmi bi yontemi benimki hala agiz kilitleme modunda. senin dedigin damlayi da hala doktora soramadim.

Yediklerini okurken gözlerim portledi :)) benimki nerdeyse hiç kahvaltı yapmaz.ama gün içinde güzel yer.uç ayda 1 kilo almis

Benim kizimda bugün doktra goturdim bi buçuk ayda 300 gram almış doktrda polivit diye vitamin verdi. Kullanan varmı
Boyu iyi 75 cm.daha 7900 kilosu

Kaç kilo canım oğlun m
.erkekti demi bebisin

Back