• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kizlar yardımm kızımın dilinde dun farkettim mavimsi gibi olmus boya gibi sabah baktim yoktu bisey gecmis gibiydi yine oyle oldu yedigi biseyden mi acaba yaa

Evet var ama boyayack seyler degil cnm baktim hepsine
Alla alla.yiyeceklerinden niye mavi olsun.muhtemelen agziba soktuğu biseyden aliyotdur diye düşünüyorum. İyice bi karıştır oraları bebek bu bizim bulamadiklarimizi buluyorlar masallah:))

Selam kızlAr nasılsınız bebiişler nasıl? YaZmadım epeydir...

Yürüteç mi o da nee:63:
şaka bi yana benim oğlan artık hiç yürüteçi istemiyo koyacağımı anlayınca basıyo çığlığı :D zapt edemiyorum, ille inecek tutuna tutuna sıralıycak evi komple :D
Gelişmeleri yazayım ben de epeydir yazmadım...
Bizle beraber her yemeği yiyo tabi bazıları hariç alerjikler domates yumurta akı gb henüz veremiyorum korkumdan ama deneme için verdiğimde de açıkçası çok ağır reaksiyonlar göstermiyo.
İki altta diş vardı ocakta çıkmıştı. Üst sağ kesicimiz de patladı üç gün önce onunla uğraştık bu kez ateş yapmadı çok şükür ama inanılmaz huysuzdu. Patlayınca rahatladı.
Emekliyo bi aydır falan, tutunarak kalkıyo artık ayakta tay tay yapıyo ellerini bırAkıp oyuncaklarıyla oynuyo eskiden düşerdi arkaya doğru şimdi daha bilinçli hareket ediyo.
Anne, ınne, annenne, baba, dede, gel, mama diyo.
Ellerini bir bir bir yapıp sonra kendini alkışlıyo.
Aferim diyince alkış yapıyo.
Bebeklerden ziyade büyük kızlara kur yapıyo :D benim arkadaşlarımdan falan bahsediyorum mesela bi utanıyo ellerini kavuşturup kafasını öne eğiyo sonra çapkın çapkın bakıyo kısacası gördüğü herkesi kendine aşık ediyo benim eşşolum :D
Bizde böyle durumlar sizlerdene var ne yok?

Ay bu kafayı öne eğme hepsinde var demek benim kızda yapiyo bayılıyorum onu oyke görünce
Benim kızım felaket iştahsızlık buna çözüm bulabilen varmı
Kaşığı görünce dil otomatik dışarda hiç katı bisey kabul etmiyo

Yürüteç mi o da nee:63:
şaka bi yana benim oğlan artık hiç yürüteçi istemiyo koyacağımı anlayınca basıyo çığlığı :KK70: zapt edemiyorum, ille inecek tutuna tutuna sıralıycak evi komple :KK70:
Gelişmeleri yazayım ben de epeydir yazmadım...
Bizle beraber her yemeği yiyo tabi bazıları hariç alerjikler domates yumurta akı gb henüz veremiyorum korkumdan ama deneme için verdiğimde de açıkçası çok ağır reaksiyonlar göstermiyo.
İki altta diş vardı ocakta çıkmıştı. Üst sağ kesicimiz de patladı üç gün önce onunla uğraştık bu kez ateş yapmadı çok şükür ama inanılmaz huysuzdu. Patlayınca rahatladı.
Emekliyo bi aydır falan, tutunarak kalkıyo artık ayakta tay tay yapıyo ellerini bırAkıp oyuncaklarıyla oynuyo eskiden düşerdi arkaya doğru şimdi daha bilinçli hareket ediyo.
Anne, ınne, annenne, baba, dede, gel, mama diyo.
Ellerini bir bir bir yapıp sonra kendini alkışlıyo.
Aferim diyince alkış yapıyo.
Bebeklerden ziyade büyük kızlara kur yapıyo :KK70: benim arkadaşlarımdan falan bahsediyorum mesela bi utanıyo ellerini kavuşturup kafasını öne eğiyo sonra çapkın çapkın bakıyo kısacası gördüğü herkesi kendine aşık ediyo benim eşşolum :KK70:
Bizde böyle durumlar sizlerdene var ne yok?
Kilo durumu nasıl canim

Kilo konusu iyi kuzum benim oğlan hep üst sınıra yakındı yani iştahsızlık konusunda yardımcı olamayacağım malesef. Ama şu var mesela ben çalışıyorum annem bakıyo oğlana, herşeyi herkesten yiyo ama benden yemiyo. Beni direkt kocaman bi meme olarak görüyo zaar :D biberonda annemne verirse alıyo benden almıyo suyu bile babası içiriyo.

Kilo konusu iyi kuzum benim oğlan hep üst sınıra yakındı yani iştahsızlık konusunda yardımcı olamayacağım malesef. Ama şu var mesela ben çalışıyorum annem bakıyo oğlana, herşeyi herkesten yiyo ama benden yemiyo. Beni direkt kocaman bi meme olarak görüyo zaar :KK70: biberonda annemne verirse alıyo benden almıyo suyu bile babası içiriyo.
Supersin canim:KK70: bilmiyorum nasıl çözüm bulacam kızım zayıf sekiz kilo bile degil

Canım benim doktorun ne diyo kilosuna?
Bebiş düşünen var mı demişsin ben düşünmüyorum hiç hiç hiç hem de :KK12:

Su an.iş sebebiyle küçük bi ilcedeyim.düzgün bi doktora bile gitmiyrz
Aşıdan asiya hemşire bile düzgün bakmıyor

sinaz sinaz napıyon bacıgardaaaaşş :D
Gözetliyon gördüm gördümmm

Back