2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

Arkadaşım sen sağarak veriyordun. Mamaya başlayinca tekrar eski düzende sagacak misin. Fazla sütün ne olacak. Şimdi okuyunca kafam karişti. Ben ek gida vermiyorum ama iki gündür yoğurt tattırdim kaşığın ucuyla onu da zor yuttu zaten yoğurt deneyebilirsin cnm.

Burda arkadaşlar yazmıştı galiba sma mama kilo aldiriyormus diye ama ben kullanmadım cnm.

Bu ay kac gram aldı bebeğin

ben henüz hiç almadım öyle şeyler, e bebekte görmüştüm sadece canım
Mama sandalyesi de almadım, kraft dongi vardı bende, mama sandalyesi olarak da kullanılıyo. Onu denicem bakalım, o da çok hantal ama varken boşyere para vermeyim dedim

Bugün esse de indirim vardı mama TK aldım 27 tl içinde tabak bardak Kaşık Çatal var ben çok beğendim birde minnak minnak tencere aldım granit onlarda indirimdeydi 12 tl aldım

Hennaaaa ben niye para veriyomustum
Ya ben kontrollerini saglik ocaginda degil dogum yaptigim egitim arastirma hastanesinde yaptiriyorum.. Orda doktor recete yazip verdiydi. Neyse saglik olsun.
Bende doktorun yazdigini aldim canim. Saglik ocaginda werilen reflusu olan bebekleri daha da kusturuyomus.
Canim Sma kullan istersen. Cok eski bi marka ve en iyi mama oldugunu okudum bi cok yerde icinde omega3 omega6 war. Ve bi cok vitamin. Ben ilk ay kullanmistim biraz. Ancak bebegin seciciyse Sma yi sewmeyecektir tadi kotu. Aptamil daha tatliymis ablam kullanmis o demisti.

Kizlar cildiracagim cok kotu agliyor apartman ayaga kalkti.. 4.ay asisi zorluk ceken varmi . asidan olabilirmi dun oldu asi bugun mizmizdi surekli. Ama 50 dk dir susturamiyorum sesi gitti bagirmaktan

Aynen sağıyorum yine gündüzleri sütü zorluyorum gece mama vericem. 150gr almış sadece.bi önceki ayda 400 almıştı.

Bebeğim annesütünü bile sevmiyor.onu hiç sewmez ozmn...

Kizlar cildiracagim cok kotu agliyor apartman ayaga kalkti.. 4.ay asisi zorluk ceken varmi . asidan olabilirmi dun oldu asi bugun mizmizdi surekli. Ama 50 dk dir susturamiyorum sesi gitti bagirmaktan
canim calpol ver rahatlasin çocuk canı yandı belli ki. Bizim 4. Ay aşımız rahat geçmişti.

Canım ben piyasada bilinen hemen hemen bütün mamaları kullandım çünkü benim kızım 1 ayda sıkılıyo aynı tattan ve biz her ay ayrı bir marka alıyoruz şuara hipp mama kullanıyoruz biraz pahalı diğerlerine göre ama tek organik mama.smilac ve sma danda çok memnun kaldık dönüşümlü bu üç mamayı kullanıyoruz aptamil ve bebelac gaz ve kabız yaptı bebeğimi her 3-4 saatte bir 150 cc mama veriyorum arada bi öğünde ev yapımı yoğurt yada sebze çorbası(patates,havuç,brokoli,pirinç yada bulgurla),elma havuç püresi başladık işte böyle böyle bu haftada 5 aylık olduk zaten devam edicez üff ne uzun yazdım ama paylaşmak istedim unarım faydası olur ha bide her bebek aynı değil zaten benim kızıma yaptıklarım bunlar iyigeceler

Bu demir ilaci baya karastirmis ortaligı yaa bu arada iyi aksmlar hanimlar benim pasa uyudu bi girip bakayim dedim bizim saglîk ocagindaki hemsirede vegaferon mu nedir ondan verdi ama kullanmadim yarin doktorkontrolumuz var sorup oyle kullanicam veya baska bi kan ilacî isticem benim oglumda risk grubunda hem zayif dogdu hem bende kansizlik var ek gidaya gecermiyiz acaba bi kac kere yogurt meyve suyu az bise de corba tattirdim cok seviyo agliyo bide vermeyince :) ek gidaya ôgun olarak gecen var mi yoksa tattırıyormusunuz kızlar ya ben fazla mama vermek istemiyorum ama suan bile cok vermiyorym 4 saatte bi 120 cc veriyorum ama mama yarîyo mu ne sma veriyorum digerleri icime sinmiyo gecenlerde anneme biraktim omeri sebze corbasi yapmis icirmis bi ôgun onunla durmus mama vermemis acaba hep bu sekil mi yapsam bilrmedim yarın doktora sorucam size de bi danısayım dedim

Ben SMA ve aptamil kullandım kilo aliyor aptamille ..biberon kabul etmedi buyuzden pirinç unuyla 120 cc muhallebi yapıp içine 4 kasik mamayı kattım suan meyve de katıyorum bu hafta sabah avakado akşam muz koyuyorum öğlen sade veriyorum arada emiyor ve yoğurt veriyorum bu ay bitince çorbalara baslicam

Bugün esse de indirim vardı mama TK aldım 27 tl içinde tabak bardak Kaşık Çatal var ben çok beğendim birde minnak minnak tencere aldım granit onlarda indirimdeydi 12 tl aldım
güle güle kullanın canım.. bende esseye gitmek istiyoruuuum :) ama oğluşum hasta, çıkmamam lazım bu havalarda

canım benimki de 2 gündür çok mızmız, çocuk şarkıları dinletiyoruz bi yandan klibini izliyo, azalıyo siniri biraz

Ben almadım mama tkm canım silikon kaşık ve cam kaselerle idare ediyorum

Canım bizde cuma gidicez dra bende tam ayarlıyamadım daha öğünleri birazcık yediriyorum ama doymuyo tekrar mama veriyorum dra bi sorayım nası ayarlıyacağımızı

Çok sağol cnm çok yardımcıoldu.hipp deneyim bende

Bende dwnicrm bakalım muhallebi napacak yiyecek mi bakalım...çok sağol

Gunaydin kızlar. Kızım normalde 10 gibi yatar 2 yada 3 emme ile sbh 7 de uyandırdı. 2 gundur 5 cbkta uyanıyor. Tekrar sallıyorum uyutuyorum. Nasıl bir çözüm yapmam gerek bulamadım.

Gunaydin kızlar. Kızım normalde 10 gibi yatar 2 yada 3 emme ile sbh 7 de uyandırdı. 2 gundur 5 cbkta uyanıyor. Tekrar sallıyorum uyutuyorum. Nasıl bir çözüm yapmam gerek bulamadım.
benimki de öyle bu aralar..
huy yaptı kendine uyanıyo emip uyuması lazım ama auu aaauu edip duruyo resmen melodik bi biçimde..
şarkı söyler gibi
aman diyorum ben de uyumazsa uyumasın yanına yatıyorum fingirdeşiyorum ben de onunla napiim..
bi de çalışıyorum yani ben.
uykusuzluk zorlar beni sanıyodum ama mecbur olunca insan alışıyomuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…