2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kizimin eli sürekli ağzinda şapur şupur emiyo salyasi da var diş için erken değil mi
Benim kızında öyle salyası çok.huzursuz geceleri artık.acaba dişmi çıkaracak diye düşünüyorum.kızlar dişler 5 6 aylarda çıkmaya başlar çoğunun.ve diş ishal yapar.ishal oldu diyenler ondanmı acaba.oğlumda diş çıkarırken hiç zorlanmamıştım.anlamamıştım bile.ama kızım sanırım biraz zor çıkaracak.yani anlayacağınız bizleri zorlu 3 yıl bekliyor.dişlerin tamamlanması falan baya uzun:))

bende kullanmıcam diyorum ama eşim ısrarcı davranıyo.. Ki mecburum aslında çocuğumu doktora felan getirip götürmem lazım :/

ayy canım çok zor yaa, ama ne güzel annen bakıyomuş. Benim izin bitti ama heyet raporu aldım çünkü bakıcı bakıcak mecburen

Cok gecmis olsun canim ortalik maganda dolu. Cok sukur ki bsyiniz yokmus. Dikkatli ol cnm
saol canım benim

canım bede kestim 2 fin sonra geri başlamadık kapa

Geçmiş olsun canım.
saol canım

Dikkat ediyorum artik canim. Metsil kullaniyodum ben dr. Dewam et dedi dun werdim biraz rahat yatti sayilor ondanmiymis yazik
Canim evet keske birakmasaydin biz hala devam ediyoruz kakasi sumuksu ve yesilse ebfeksiyon olabilir ki insallah oyle degildir kaplan beycigin cok gecmis olsun
Canim daha birakmicam we saglik ocagina mumkunse zorunlulugun disinda gitmicem sinir ettiler beni kakasi bildigi su gibi sariydi dun gece yesil yapti ama sumuksu degil. Yinede insan tedirgin oluyo insallah bsy olmaz
Canim idrar yolu enfeksiyonu olabilir:'(
Ay insallah degildir canim. Dr bekleyelim 2 gune toparlamazsa getir dedi niye hemen getir demedi sanki

Kizlaaaaarrrr bebegimin disi sismiisss üst kopek disleri. Üst Dis etleri beyazzz tecrubeli annelerr napicamm nezaman cikarr?????

Eslerinizin ilgisi bebek dogduktan sonra degistimi kizlar? Cok yorgun geliyor eve. Bi de bendede bakimsizlik var... eve girince normalde bnle ilgilenirdi simdi kapidan girince kizim nerde diye daliyor hep ilgi sevgi ona. hayir hayir bebegi kiskanmiyorum ama eski ilgiyi istiyorum kendimede bakamiyorum onla ilgilenemiyorum o da hakli.

Ilgilenmiyor da degil. Hakkini yemeyeyim eski ilgiyi bekliyorum oda yok...... eski ilgi dedigim riskli bi gebelikti hep basucumdaydi. Simdi...... ohoooo. ....

Metsili bende kullandım bebeğime biogaia dan iyi gelmişti sürekli gaz çıkartıyordu doktorun çok hafif bir ilaç demesine rağmen bebeğimde baya işe yaradı şimdi artık kullanmıyoruz gaz sorunumuz bitti bide ayaklarından çorabı eksik ermiyorum üzerini 2 kat giydiriyorum yarım kol badi üzerine kollu altından da patikli pijama üşürse gaz olur diye korkuyorum gece kalın battaniye ile örtüyorum

Benim koca da hep benden ilgi bekler

Gunaydin cnm. Nasilmiyim. Cok bakimsizzzz
Ay sorma canim yaa.. sadece kendim olsa neyse evin hali de icler acisi. Yetisemiyorum hicbir seye... Kizim sağolsun esir aldi beni
Simdi bi de ikinci hamilelik korkusu sardı iyice 1 ay oldu neredeyse adet olmayali geçen ay test yapmistim negatif çıktı ama hala adet olamadım kafamda deli sorular...

Hehe :) bizimki dogum yaptigim zaman 2 hafta hep uzerime titriyordu bende lohusa depresyonu olmuştu herseye agliyordum bi haftada 4 kilo vermistim yiyemiyordum hic bisey falan. Duzelince yavas yavas ilgi azaldi simdi yine ilgileniyor ama... rahatsiz oluyor tabi ev daginik ben daginik. Zaten yorgun geliyor eve. Beraber yemek yiyemiyoruz vs. Normal yani ne yapalim artik 1-2 sene idare edicez. :)

kız nası duruyorsun git de bir kan tahlili yaptırsanaaa :)
Bende sonunda ilk adetimi görmüş bulunuyorum, ama umduğum gibi foşur foşur olmadı :) o sayede zayıflarım die hayal etmiştim de :)

Kızlarrr aranızda buhar makinesi kullanan var mıııı? Var mı tavsiye edebileceğiniz bi marka?? Yada doktoru sakın kullanma diyen var mı???

kız nası duruyorsun git de bir kan tahlili yaptırsanaaa :)
Bende sonunda ilk adetimi görmüş bulunuyorum, ama umduğum gibi foşur foşur olmadı :) o sayede zayıflarım die hayal etmiştim de :)
Korkumdan bir de utancimdan gidemiyorum acikcasi esim de iyice alisti hamilelik fikrine kizim kardes mi gelicek deyip deyip duruyor
Olduysa yapacak birsey yok tabi Allahtan hayirlisi, ama olmasa sevinirim tabii

Gunaydin canlarim :) nasilsiniz?
Tünaydin cnm anca yazabildim.Dün 4 aylık asimizi olduk çok sukur ateş yapmadı. Uyurken biraz ağrısı oldu calpol verdim gece rahat uyudu kızım
bizde oyleyiz canım selamun aleykum aleykum selam hoopp kızına hemen. Olsun varsın büyüyünce bebisler gene ilgi bize kayacak

Gecmis olsun kuzuya :) biz 15inde olacagiz. 2tane mi asi oluyorlar bu ay :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…