- 15 Şubat 2014
- 1.322
- 1.276
- 158
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #55.241
Galiba, aşı takvimine göre öyle gözüküyor, rotavirüsün ilk dozu yaptırmamıştım.Rota istege bagliydi sanirim, degil mi? Sağol canım :)
Artik olmuyor o canim imzayi yalniz pro uyeler kullana bilirmişHamilelik takvimi gibi, altta bebeklerin kaç ay ay ve gün olan etiketlerini yapsak, kuzuların gelişimi daha kolay takipleşilebilir düşüncesindeyim.
Diğer topiklerde denk geldiğimde de rastladığım; ayın başındaki ile sonundaki arasında 25-30 gün oluyor, bakıyorsun gün sayısı küçük olan anne, vay benimkinin kilosu niye az, vay benimki niye bu hareketi yapamıyor deyip aynı durumu bekleyebiliyor. Ya da sürekli seninki kaç günlük soruları olmuş.
Hııh buldum seni, daha önce yazdıklarında sana yazmak istemiştim, vakit bulamamıştım. Bebeğin kolik olduğu için iki bebek, (benim tespitime dayanarak) yengeç burcuda olduğundan üç bebek eziyetiyle büyüyor. 2010 haziran sonlu bir kızım var, oğlumda haziran ortalı, aralarında bayağı fark var enerjimi tüketme açısından. Kızım üç bebek eziyetiyle büyüdü diyebilirim. Tabi ki her bebek farklı bir mizaca sahip amaa koliklik ve yengeç burcu olması yabana atılamaz bir gerçeklik. Şimdi bakınca üçüz bir bebek büyütebilirdim aynı enerjiyle, Çok şükür bu günlere. Kızım okullu oldu. Kaliteli bir zaman yok onlar için, her anı takdir edilerek geçirmeye ve anne ilgisiyle büyümeye çalışan bir çocuk. Frekansını yakalarsan anlaşmak kolay, aynı frekansta olunmayınca çalışan anne için, çok zor büyütülen çocuklar yengeç burçları çocukları.Tabikide hersey onlar icin.. Zaten ne demisler onemliolan kaliteli zaman gecirmek insaallah bunu basarabiliriz.. Buyudukce off yorgunum git basimdan tv izle falan filan demeden buyuturuz..
Evet 2 tane bcktan cnmGecmis olsun kuzuya :) biz 15inde olacagiz. 2tane mi asi oluyorlar bu ay :)
korkuttun gözümü ya :) duygusal, tatlı dilden anlayan, ana kuzusu tipler olarak duymuş ve mutlu olmuştum benHııh buldum seni, daha önce yazdıklarında sana yazmak istemiştim, vakit bulamamıştım. Bebeğin kolik olduğu için iki bebek, (benim tespitime dayanarak) yengeç burcuda olduğundan üç bebek eziyetiyle büyüyor. 2010 haziran sonlu bir kızım var, oğlumda haziran ortalı, aralarında bayağı fark var enerjimi tüketme açısından. Kızım üç bebek eziyetiyle büyüdü diyebilirim. Tabi ki her bebek farklı bir mizaca sahip amaa koliklik ve yengeç burcu olması yabana atılamaz bir gerçeklik. Şimdi bakınca üçüz bir bebek büyütebilirdim aynı enerjiyle, Çok şükür bu günlere. Kızım okullu oldu. Kaliteli bir zaman yok onlar için, her anı takdir edilerek geçirmeye ve anne ilgisiyle büyümeye çalışan bir çocuk. Frekansını yakalarsan anlaşmak kolay, aynı frekansta olunmayınca çalışan anne için, çok zor büyütülen çocuklar yengeç burçları çocukları.
Tükürük bezleri bu ay gelişim gösterdiği için salyasi akar ve sonra da diş için akar, ellerini emmesi ilk vücudunda onu tanıdığı için, agizi ile elini, eli ile de diğer eşyaları tanıyacak inşallah, Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsinBenim kızında öyle salyası çok.huzursuz geceleri artık.acaba dişmi çıkaracak diye düşünüyorum.kızlar dişler 5 6 aylarda çıkmaya başlar çoğunun.ve diş ishal yapar.ishal oldu diyenler ondanmı acaba.oğlumda diş çıkarırken hiç zorlanmamıştım.anlamamıştım bile.ama kızım sanırım biraz zor çıkaracak.yani anlayacağınız bizleri zorlu 3 yıl bekliyor.dişlerin tamamlanması falan baya uzun:))
Evet canım rotavirüs isteğe bağlı Biz üçüncü ayın bitiminde ilk dozunu yaptırdık beşinci ayın bitiminde ikinci dozu yaptıracağız ama sağlık ocağında değil özelde yaptırdım. zaten sağlık ocağında yapmıyorlar bildiğim kadarıylaRota istege bagliydi sanirim, degil mi? Sağol canım :)
bende o takvimdan istiyorum ya eskiden ne kadar güzel yapıyorduk Şimdi yapamıyoruzHamilelik takvimi gibi, altta bebeklerin kaç ay ay ve gün olan etiketlerini yapsak, kuzuların gelişimi daha kolay takipleşilebilir düşüncesindeyim.
Diğer topiklerde denk geldiğimde de rastladığım; ayın başındaki ile sonundaki arasında 25-30 gün oluyor, bakıyorsun gün sayısı küçük olan anne, vay benimkinin kilosu niye az, vay benimki niye bu hareketi yapamıyor deyip aynı durumu bekleyebiliyor. Ya da sürekli seninki kaç günlük soruları olmuş.
Canım maşallah Bebiş ne kadar güzel kilo almış bana Doktor yavaş yavaş ek gıda verebilirsin dedi ben alışsın diye vericem zaten biz de birlikte yemek istiyor Bazı şeylerin tadına baktırıyorumslm kızlar
biz 4. ay aşımızi olduk. kilosu 7.500 boyuda 69 cm olmuş
geçen ay 6.800gr 65 cm di boyu doktor kilosu normal dedi.
sadece kendi sutumu veriyorum. ama artık azaldı gibi
hemsire azar azar yoğurt meyve puresi tatirabilirsin dedi. sizler ne dusunuyorsunuz erken degilmi ek gıda icin
bu arada baya kilo vermisim neredeyse gebelik oncesi kiloma donmusum sadece cok az gobegim kaldi.
Benimde Profilde var ama keşke buraya da yapabilsekArtik olmuyor o canim imzayi yalniz pro uyeler kullana bilirmiş
Ben de bebegime yaptim sadece profil bilgilerime girsen gore bilirsin
Hııh buldum seni, daha önce yazdıklarında sana yazmak istemiştim, vakit bulamamıştım. Bebeğin kolik olduğu için iki bebek, (benim tespitime dayanarak) yengeç burcuda olduğundan üç bebek eziyetiyle büyüyor. 2010 haziran sonlu bir kızım var, oğlumda haziran ortalı, aralarında bayağı fark var enerjimi tüketme açısından. Kızım üç bebek eziyetiyle büyüdü diyebilirim. Tabi ki her bebek farklı bir mizaca sahip amaa koliklik ve yengeç burcu olması yabana atılamaz bir gerçeklik. Şimdi bakınca üçüz bir bebek büyütebilirdim aynı enerjiyle, Çok şükür bu günlere. Kızım okullu oldu. Kaliteli bir zaman yok onlar için, her anı takdir edilerek geçirmeye ve anne ilgisiyle büyümeye çalışan bir çocuk. Frekansını yakalarsan anlaşmak kolay, aynı frekansta olunmayınca çalışan anne için, çok zor büyütülen çocuklar yengeç burçları çocukları.
Ikinciyi suan dusunemiyorum bileeee. Ben hic adet gormedim allah korusun yaaaaAy sorma canim yaa.. sadece kendim olsa neyse evin hali de icler acisi. Yetisemiyorum hicbir seye... Kizim sağolsun esir aldi beni
Simdi bi de ikinci hamilelik korkusu sardı iyice 1 ay oldu neredeyse adet olmayali geçen ay test yapmistim negatif çıktı ama hala adet olamadım kafamda deli sorular...
Ne 2ci miIkinciyi suan dusunemiyorum bileeee. Ben hic adet gormedim allah korusun yaaaa
Lilypie diye bi siteden bebegine uygun yapiyorsun sonra kopyalayim hesab bilgilerine yapistirProfilinizde nası yapıyorsunuz?
Evet ben de sinir oldum ne guzel eskiden olurmus bizim sansimiz isteEvet canım rotavirüs isteğe bağlı Biz üçüncü ayın bitiminde ilk dozunu yaptırdık beşinci ayın bitiminde ikinci dozu yaptıracağız ama sağlık ocağında değil özelde yaptırdım. zaten sağlık ocağında yapmıyorlar bildiğim kadarıyla
bende o takvimdan istiyorum ya eskiden ne kadar güzel yapıyorduk Şimdi yapamıyoruz
Canım maşallah Bebiş ne kadar güzel kilo almış bana Doktor yavaş yavaş ek gıda verebilirsin dedi ben alışsın diye vericem zaten biz de birlikte yemek istiyor Bazı şeylerin tadına baktırıyorum
Benimde Profilde var ama keşke buraya da yapabilsek
Daisypath de var kişisel bilgilerinde altta mesaj yazma alanına yapıştır cnmLilypie diye bi siteden bebegine uygun yapiyorsun sonra kopyalayim hesab bilgilerine yapistir
Aynen öyleler. Çok merhametli, çok yardım sever (kendi isteği zaman, ben isteyince bir afra bir tafra) ama anneye yapışık yaşamak istiyorlar, anne her şeyi(üstünü giydirme, ayakkabısını giydirme, yemeğini yedirme) yapsın istiyor. En azından yeğenim ve benim kız öyle. Yemeğini halen biz yediyoruz. Nasıl bir ustalıkla beceriyor ve kendi işlerini bize yaptırıyor anlatamam. Her seferinde değişik bir taktik. Çok güzel bizi terbiye ediyor falla hemde çoğu zaman çaktırmadan. İstemediği hiç bir şeyi bir saatte konuşsam asla yaptıramıyorum.korkuttun gözümü ya :) duygusal, tatlı dilden anlayan, ana kuzusu tipler olarak duymuş ve mutlu olmuştum ben
5 yaş var. Sürekli takdir edilmek istiyor benim kuzu. Poh pohlanmayı herkes isterde, her harekette istiyor. Dışarıda oynamak yerine evde anneyle vakit geçirmeyi tercih ediyor. Resim ve videoları olmasa hep kızımı ağlarken hatırıma geliyor. Tabi bende çok kafamı vererek ilgilenip, yetemedim de çocuğa. Şu varki bazı çocuklar hevesli olur belli şeyler yapmaya, ben yapacam edecem der, bunlarda sürekli arkasında haydi haydi deyip iteklemek gerekiyor.Waaoow guzel tespit valla tsk ederim cnm:)) uc bebek olsa bu kadar yorulurdum:) babasida yengec evet evcimen merhametli duygusal ama cook zor bi adam buda babasi kilikli zor anlasacaz bende koc burcuyum... 6 yas mi var cocuklar arasinda senin..
yıldız durumunu nasıl anlıyorsunuz?Ek gıda konusunda bebeginize gore davranin eğer ki iştahı varsa ve verdiğiniz şeylere atiliyorsa bence beşinci ayda hafif başlayın benim iki oğlum var birincisi iştahı vardı yiyeceklere karşı başladım önce yoğurtla sevmişti, bu oğlum anne sütü nü çok seviyor baslamiyacagim zaten bu oglumda süt allerjisi çıktı benim için zor ama onun için daha da zor olacak Allah yardımcımız olsun herşey onların iyiliği için benim küçük oğlum kilolu(kilosu 90 persentil) ama allerjisi var demek oluyor ki kilo sağlık demek değilmiş , ama buna da çok şükür ayrıca nazar açısından da sıkıntı, yeni öğrendim yıldızı da düşük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?