- 9 Haziran 2015
- 892
- 346
- 33
- 40
- Konu Sahibi SirriEyvan
- #55.221
Kizimin eli sürekli ağzinda şapur şupur emiyo salyasi da var diş için erken değil mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim kızında öyle salyası çok.huzursuz geceleri artık.acaba dişmi çıkaracak diye düşünüyorum.kızlar dişler 5 6 aylarda çıkmaya başlar çoğunun.ve diş ishal yapar.ishal oldu diyenler ondanmı acaba.oğlumda diş çıkarırken hiç zorlanmamıştım.anlamamıştım bile.ama kızım sanırım biraz zor çıkaracak.yani anlayacağınız bizleri zorlu 3 yıl bekliyor.dişlerin tamamlanması falan baya uzun:))Kizimin eli sürekli ağzinda şapur şupur emiyo salyasi da var diş için erken değil mi
bende kullanmıcam diyorum ama eşim ısrarcı davranıyo.. Ki mecburum aslında çocuğumu doktora felan getirip götürmem lazım :/Geçmiş olsun canım malesef bizim ülkemizde değişmez bir düzen kadını aşağılamak sıkıstirirlar yol vermezler ikedebir korna basarlar bende bu yüzden sattım arabami ve birdaha kullanmadım seninde dediğin gibi hevesim kırıldı ..![]()
ayy canım çok zor yaa, ama ne güzel annen bakıyomuş. Benim izin bitti ama heyet raporu aldım çünkü bakıcı bakıcak mecburenyaa bi de beni görseydiniz.. annemlerin evinin orda dik bi yokuş var normalde iki kere dinlenip çıkardım dün otobüsten indim tek nefeste çıktım o yokuşu... kuzum teyzesinin kucağında gülüyodu etrafa beni gördü kocaman gülümsedi annem aaa özlemiş anasını bi emzirmeyi dene bakıyım dedi. bi tuttu işte baya uzunca süre bırakmadı..normalde 5 dk emip bırakırdı dün her seferinde en az 15 dk ayrılmadı göğsümden..
4 aylık daha öyle çok anlamaz diyolar ama anlamaz olur mu yaa benim kokum başka gelmez mi ona..
Rabbim biz bebeğinden ayrılıp çalışmak zorunda olan annelere sabır versin..
saol canım benimCok gecmis olsun canim ortalik maganda dolu. Cok sukur ki bsyiniz yokmus. Dikkatli ol cnm
Sizi sorularımla bunaltmaya geldim
1. Bebekleriniz yüz üstü durduğunda başını rahatca kaldırabiliyor mu? (bizimki hiç sevmiyor, başını kaldırıyor ama fazla değil)
2.kızım çook hareketli maşallah. Yavas yavas sağ tarafına dönmeye başladı beceremesede fazla :) Ama nesneleri çok tutmuyor, hemen bırakıyor. Galiba bu aylar için normal her çocuk bir olacak değil ama arada bi kafama takmıyor değilim.
3.Ek gıda için ne düşünüyorsunuz, 6 ayı beklicemisiniz? Ben dolaba meyve pürelerine katmak için biraz şeftali ve mürdüm eriği koydum. Tadını alsın maksat, her sebze meyvenin zamanında yenilmesini düşünüyorum normalde
Ve 4 ay bitsin yavas yavas başlamak istiyorum, doyumluk değil tadımlık olarak tabiki.
4. Bizde kolik durumu yok şükür ama akşam olup hava karardımı uyuyana kadar deli ediyor bizi, bi mızmız bi huysuz oluyor, memnun edemiyoruz ve bu gerçekten bunaltıyor. Neden olabilir gaz dışında? Acaba diyorum gün boyu emiyor, dolayısıyla akşamları süt fazla olmuyor ve doymuyor mu?
ve Biz bu ayın 19unda 4 aylık olcaz inşallahh.
canım bede kestim 2 fin sonra geri başlamadık kapaKizlarr gaz sorunu bendede war 2 gecedir uyuyamiyo bebegim karnina masaj yapiyorum gurultular geliyo. Bide ishal oldu su gbi yapiyo inleye inleye. Saglik ocagindaki hemsire gaz ilacini birakin demisti gerizekali 1 hafta once. Az once kendi doktumuzu aradim anlattim durumu gaz ilacina dewam et cok gazi olmus birakmaman lazimdi bebegin gazli bi bebek dedi vicdan azabi duyuyorum suan. İshali icinde atesini surekli kontrol et 2 gun daha surerse getir bakim dedi. Uykusu ck war yawrumun ama sanciyla uyanip aglama krizine giriyoinsallah enfeksiyon falan degildir
![]()
saol canımGeçmiş olsun canım.
Dikkat ediyorum artik canim. Metsil kullaniyodum ben dr. Dewam et dedi dun werdim biraz rahat yatti sayilor ondanmiymis yazikCnm yediklerinden belki ishal olmuştur. Benim oyle acayip bisey yiyeyim hemen ishal olur duzelir sonra. Bu aralar hafif seyler ye dikkat et. Bizim doktor da 6.aya kadar gaz ilacina devam dedi. Simdi 4aylik bir gun ilacin saatini gecirsem kivraniyor. Sen de devam et. Hangi ilaci kullaniyorsun? Bize zinco acayip iyi geldi. Bilsem en basindan bunu kullanirdim..... dogal yaglardan oluşuyor. Rezene anason fln.
Canim daha birakmicam we saglik ocagina mumkunse zorunlulugun disinda gitmicem sinir ettiler beniCanim evet keske birakmasaydin biz hala devam ediyoruz kakasi sumuksu ve yesilse ebfeksiyon olabilir ki insallah oyle degildir kaplan beycigin cok gecmis olsun
Ay insallah degildir canim. Dr bekleyelim 2 gune toparlamazsa getir dedi niye hemen getir demedi sankiCanim idrar yolu enfeksiyonu olabilir:'(
:))günaydınn..bugün daha iyiyiz sanırım gece 2 defa uyandı prensesim.şimdide uyuyorGunaydin canlarim :) nasilsiniz?
Gunaydin cnm. Nasilmiyim. Cok bakimsizzzzGunaydin canlarim :) nasilsiniz?
Dikkat ediyorum artik canim. Metsil kullaniyodum ben dr. Dewam et dedi dun werdim biraz rahat yatti sayilor ondanmiymis yazik
Canim daha birakmicam we saglik ocagina mumkunse zorunlulugun disinda gitmicem sinir ettiler benikakasi bildigi su gibi sariydi dun gece yesil yapti ama sumuksu degil. Yinede insan tedirgin oluyo insallah bsy olmaz
Ay insallah degildir canim. Dr bekleyelim 2 gune toparlamazsa getir dedi niye hemen getir demedi sanki![]()
Eslerinizin ilgisi bebek dogduktan sonra degistimi kizlar? Cok yorgun geliyor eve. Bi de bendede bakimsizlik var... eve girince normalde bnle ilgilenirdi simdi kapidan girince kizim nerde diye daliyorhep ilgi sevgi ona. hayir hayir bebegi kiskanmiyorum ama eski ilgiyi istiyorum
kendimede bakamiyorum onla ilgilenemiyorum o da hakli.
Ilgilenmiyor da degil. Hakkini yemeyeyim eski ilgiyi bekliyorum oda yok...... eski ilgi dedigim riskli bi gebelikti hep basucumdaydi. Simdi...... ohoooo. ....![]()
Ay sorma canim yaa.. sadece kendim olsa neyse evin hali de icler acisi. Yetisemiyorum hicbir seye... Kizim sağolsun esir aldi beniGunaydin cnm. Nasilmiyim. Cok bakimsizzzz
Hehe :) bizimki dogum yaptigim zaman 2 hafta hep uzerime titriyordu bende lohusa depresyonu olmuştu herseye agliyordum bi haftada 4 kilo vermistim yiyemiyordum hic bisey falan. Duzelince yavas yavas ilgi azaldi simdi yine ilgileniyor ama... rahatsiz oluyor tabi ev daginik ben daginik. Zaten yorgun geliyor eve. Beraber yemek yiyemiyoruz vs. Normal yani ne yapalim artik 1-2 sene idare edicez. :)Eslerinizin ilgisi bebek dogduktan sonra degistimi kizlar? Cok yorgun geliyor eve. Bi de bendede bakimsizlik var... eve girince normalde bnle ilgilenirdi simdi kapidan girince kizim nerde diye daliyorhep ilgi sevgi ona. hayir hayir bebegi kiskanmiyorum ama eski ilgiyi istiyorum
Ilgilenmiyor da degil. Hakkini yemeyeyim eski ilgiyi bekliyorum oda yok...... eski ilgi dedigim riskli bi gebelikti hep basucumdaydi. Simdi...... ohoooo. ....![]()
kız nası duruyorsun git de bir kan tahlili yaptırsanaaa :)Ay sorma canim yaa.. sadece kendim olsa neyse evin hali de icler acisi. Yetisemiyorum hicbir seye... Kizim sağolsun esir aldi beni
Simdi bi de ikinci hamilelik korkusu sardı iyice 1 ay oldu neredeyse adet olmayali geçen ay test yapmistim negatif çıktı ama hala adet olamadım kafamda deli sorular...![]()
Korkumdan bir de utancimdan gidemiyorum acikcasikız nası duruyorsun git de bir kan tahlili yaptırsanaaa :)
Bende sonunda ilk adetimi görmüş bulunuyorum, ama umduğum gibi foşur foşur olmadı :) o sayede zayıflarım die hayal etmiştim de :)
Tünaydin cnm anca yazabildim.Dün 4 aylık asimizi olduk çok sukur ateş yapmadı. Uyurken biraz ağrısı oldu calpol verdim gece rahat uyudu kızımGunaydin canlarim :) nasilsiniz?
bizde oyleyiz canım selamun aleykum aleykum selam hoopp kızına hemen. Olsun varsın büyüyünce bebisler gene ilgi bize kayacakEslerinizin ilgisi bebek dogduktan sonra degistimi kizlar? Cok yorgun geliyor eve. Bi de bendede bakimsizlik var... eve girince normalde bnle ilgilenirdi simdi kapidan girince kizim nerde diye daliyorhep ilgi sevgi ona. hayir hayir bebegi kiskanmiyorum ama eski ilgiyi istiyorum
Gecmis olsun kuzuya :) biz 15inde olacagiz. 2tane mi asi oluyorlar bu ay :)Tünaydin cnm anca yazabildim.Dün 4 aylık asimizi olduk çok sukur ateş yapmadı. Uyurken biraz ağrısı oldu calpol verdim gece rahat uyudu kızım
bizde oyleyiz canım selamun aleykum aleykum selam hoopp kızına hemen. Olsun varsın büyüyünce bebisler gene ilgi bize kayacak![]()
5'li karma, pnömokok, rotavirüsGecmis olsun kuzuya :) biz 15inde olacagiz. 2tane mi asi oluyorlar bu ay :)
Rota istege bagliydi sanirim, degil mi? Sağol canım :)Merhaba kızlar. N'aber?
5'li karma, pnömokok, rotavirüs