2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Benimkinin de yok kizlar siz mama veriyorsunuz dimi açliktan uyumamazlik yapmiyorlardir dimiii
ben gündüz uyumadığı zmn kucağımda uyuduğunda yatağa koymuyorum. kucakta daha çok uyuyor. bazen de oyun oynarken dalıyorum oyuna çocukta uykusuz kalıyor.
spora başladım 2 gündür alıyom kucağıma onla squat fln yapıyorum bacak indir kaldır derken o ara uyuyor

benimkini tek kat giydiriyorum gene ter oluyor. ufak boy müslin bez mi alsam ne yapsam

Su an varya sinirden deli olcam. 30dakika uyumamistir toplasan. Boluk porcuk oda. Acmi diorum mama verdim uyumadi. Sallad8m uyumadi . Baska odada emzirdim uyumadi. Saat kac oldu bak hala gayet canli. Vallaahhiiii benim gozlerim gidiyor uyutmaya calismaaktan. Namazlari farzlari zar zor kiliyorum oda kostur kostur..... benimkine ne anason ne rezene kar ediyor. Gülüyorum artık pes ettim:)

Canim benimki tam bir danacik kizim diye giriyo ne yemek yaptinla devam ediyo cok yorgunum cay yaparmisinla devam ediyo o kendine gelene kadar beni uyku basiyo rutinimiz bu

Evet kizlar ellerini kesfediyo benim kiz parmagini denk getirmeye calisiyo beceremiyo pek o yuzden arada yumruk sokuyo

Kizlar cok canim sikiliyo haftaya ise basliyorum ve benin kiz biberon almiyo iki gundur almamak icin curpiniyo napicam ben ya agliycan stresten oneriniz varmi

Kızlarrr aranızda buhar makinesi kullanan var mıııı? Var mı tavsiye edebileceğiniz bi marka?? Yada doktoru sakın kullanma diyen var mı???
bizim ufonum fanında var özellik. nezle olduğumuzda araştırmıştım ketılda su kaynattım. sıcak buhar gb olmuyormuş soğuk buhar. kış için peteklerin üzerine kapla su koymayı düşünüyorum bn

3. ay kontrollerimiz aynıymış bakalım bizim 4. ay nasıl çıkacak. bn her hün az da olsa dolaba süt sağıp koymaya başladım. bir de mamipower siparişi verdim. diyete başladım süt azalırsa diye.

hissediyorlar mı ne uyutam da başka bişi yapam diye düşünürken ne sakin durur ne uyur. bn de boşa vakit yaratmaya çalışmıyorum kendime çocuk daha uyumlu. bak oturcam kahve keyfi yapçam demedim 6 da uyudu. telde takılıyorum anca. fırlama bunlar gözü açıyo bni görünce kendi uykuya geçiyor gene çok şükür. görmezse ağlıyor daha çok yoruyor beni. sbh a kdr uyur şimdi

Kızlar bebeğimi bugün zor uyuttum sabahtan beri uyumadı doğru dürüst. Sizler gibi salladım memede uyutmayı denedim biraz yordum yine olmadı dedim biraz calpol vereyim calpolu verir vermez meme verdim saniyesinde uyudu derdi neydi anlamadım beni bugün çıldırttı resmen uyuyunca da vicdan azabı çektim resmen

Vallahi kimse benim kadar çekmemiştir, herkes bizden kaçar olmuştu ama bu sefer kararlıydım. aglamalari dişlerini sıkarak zaman zaman dinledim sanki biraz terbiye oldu gibi inan kucağımda hoppala yapmaktan kollarim titrerdi şimdi gene yapıyor ama daha az, biraz sabırla aglasını dinle derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…