- 19 Ocak 2010
- 1.735
- 1.316
- 333
- 40
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #55.261
ben gündüz uyumadığı zmn kucağımda uyuduğunda yatağa koymuyorum. kucakta daha çok uyuyor. bazen de oyun oynarken dalıyorum oyuna çocukta uykusuz kalıyor.Benimkinin de yok kizlar siz mama veriyorsunuz dimi açliktan uyumamazlik yapmiyorlardir dimiii
benimkini tek kat giydiriyorum gene ter oluyor. ufak boy müslin bez mi alsam ne yapsamMetsili bende kullandım bebeğime biogaia dan iyi gelmişti sürekli gaz çıkartıyordu doktorun çok hafif bir ilaç demesine rağmen bebeğimde baya işe yaradı şimdi artık kullanmıyoruz gaz sorunumuz bitti bide ayaklarından çorabı eksik ermiyorum üzerini 2 kat giydiriyorum yarım kol badi üzerine kollu altından da patikli pijama üşürse gaz olur diye korkuyorum gece kalın battaniye ile örtüyorum
Ben içine külotlu çorap giydiriyorum sicacij oluyo bacaklaribenimkini tek kat giydiriyorum gene ter oluyor. ufak boy müslin bez mi alsam ne yapsam
Su an varya sinirden deli olcam. 30dakika uyumamistir toplasan. Boluk porcuk oda. Acmi diorum mama verdim uyumadi. Sallad8m uyumadi . Baska odada emzirdim uyumadi. Saat kac oldu bak hala gayet canli. Vallaahhiiii benim gozlerim gidiyor uyutmaya calismaaktan. Namazlari farzlari zar zor kiliyorum oda kostur kostur..... benimkine ne anason ne rezene kar ediyor. Gülüyorum artık pes ettim:)ben gündüz uyumadığı zmn kucağımda uyuduğunda yatağa koymuyorum. kucakta daha çok uyuyor. bazen de oyun oynarken dalıyorum oyuna çocukta uykusuz kalıyor.
spora başladım 2 gündür alıyom kucağıma onla squat fln yapıyorum bacak indir kaldır derken o ara uyuyor
Nerelerdesin bebis nasilben geldiiiimmmm
Ben içine külotlu çorap giydiriyorum sicacij oluyo bacaklari
Canim benimki tam bir danacik kizim diye giriyo ne yemek yaptinla devam ediyo cok yorgunum cay yaparmisinla devam ediyo o kendine gelene kadar beni uyku basiyo rutinimiz buEslerinizin ilgisi bebek dogduktan sonra degistimi kizlar? Cok yorgun geliyor eve. Bi de bendede bakimsizlik var... eve girince normalde bnle ilgilenirdi simdi kapidan girince kizim nerde diye daliyorhep ilgi sevgi ona. hayir hayir bebegi kiskanmiyorum ama eski ilgiyi istiyorum kendimede bakamiyorum onla ilgilenemiyorum o da hakli.
Ilgilenmiyor da degil. Hakkini yemeyeyim eski ilgiyi bekliyorum oda yok...... eski ilgi dedigim riskli bi gebelikti hep basucumdaydi. Simdi...... ohoooo. ....
Kizlar en guzeli kulotlu corap bende alicam hemenBende aldım oğluma kilotlu çorap giydirip giydirmemekte tereddut ediyorum
Ayyy biri bakimsizmi dedi ben bennnn kaslar orman gobek portlek lazer yapicam vakit yok neyseki annem geldi artik belki bu hafta sonu yapabilirimGunaydin cnm. Nasilmiyim. Cok bakimsizzzz
Evet kizlar ellerini kesfediyo benim kiz parmagini denk getirmeye calisiyo beceremiyo pek o yuzden arada yumruk sokuyoTükürük bezleri bu ay gelişim gösterdiği için salyasi akar ve sonra da diş için akar, ellerini emmesi ilk vücudunda onu tanıdığı için, agizi ile elini, eli ile de diğer eşyaları tanıyacak inşallah, Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
Neden?Bende aldım oğluma kilotlu çorap giydirip giydirmemekte tereddut ediyorum
bizim ufonum fanında var özellik. nezle olduğumuzda araştırmıştım ketılda su kaynattım. sıcak buhar gb olmuyormuş soğuk buhar. kış için peteklerin üzerine kapla su koymayı düşünüyorum bnKızlarrr aranızda buhar makinesi kullanan var mıııı? Var mı tavsiye edebileceğiniz bi marka?? Yada doktoru sakın kullanma diyen var mı???
3. ay kontrollerimiz aynıymış bakalım bizim 4. ay nasıl çıkacak. bn her hün az da olsa dolaba süt sağıp koymaya başladım. bir de mamipower siparişi verdim. diyete başladım süt azalırsa diye.slm kızlar
biz 4. ay aşımızi olduk. kilosu 7.500 boyuda 69 cm olmuş
geçen ay 6.800gr 65 cm di boyu doktor kilosu normal dedi.
sadece kendi sutumu veriyorum. ama artık azaldı gibi
hemsire azar azar yoğurt meyve puresi tatirabilirsin dedi. sizler ne dusunuyorsunuz erken degilmi ek gıda icin
bu arada baya kilo vermisim neredeyse gebelik oncesi kiloma donmusum sadece cok az gobegim kaldi.
hissediyorlar mı ne uyutam da başka bişi yapam diye düşünürken ne sakin durur ne uyur. bn de boşa vakit yaratmaya çalışmıyorum kendime çocuk daha uyumlu. bak oturcam kahve keyfi yapçam demedim 6 da uyudu. telde takılıyorum anca. fırlama bunlar gözü açıyo bni görünce kendi uykuya geçiyor gene çok şükür. görmezse ağlıyor daha çok yoruyor beni. sbh a kdr uyur şimdiSu an varya sinirden deli olcam. 30dakika uyumamistir toplasan. Boluk porcuk oda. Acmi diorum mama verdim uyumadi. Sallad8m uyumadi . Baska odada emzirdim uyumadi. Saat kac oldu bak hala gayet canli. Vallaahhiiii benim gozlerim gidiyor uyutmaya calismaaktan. Namazlari farzlari zar zor kiliyorum oda kostur kostur..... benimkine ne anason ne rezene kar ediyor. Gülüyorum artık pes ettim:)
kaşıkla verirler canım. ya da daha geniş delikli biberon mu alsan.Kizlar cok canim sikiliyo haftaya ise basliyorum ve benin kiz biberon almiyo iki gundur almamak icin curpiniyo napicam ben ya agliycan stresten oneriniz varmi
Neden?
Evet kizlar ellerini kesfediyo benim kiz parmagini denk getirmeye calisiyo beceremiyo pek o yuzden arada yumruk sokuyo benim oglumda aynısı yapıyor birde çakur çukur ses çıkarıyor
hissediyorlar mı ne uyutam da başka bişi yapam diye düşünürken ne sakin durur ne uyur. bn de boşa vakit yaratmaya çalışmıyorum kendime çocuk daha uyumlu. bak oturcam kahve keyfi yapçam demedim 6 da uyudu. telde takılıyorum anca. fırlama bunlar gözü açıyo bni görünce kendi uykuya geçiyor gene çok şükür. görmezse ağlıyor daha çok yoruyor beni. sbh a kdr uyur şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?