2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Cnm yaa cok gecmis olsunn.... bende ates nobetindeyim. Allah sifa versin yavrucaklara... ayaklari fln cok sicak tut...

Yaaa cok duygusallastim

Canım idrarından belli olur derken ? Sık mı idrar yapması gerekiyor. Bu arada akşama kadar emzirdim şu anda sutum yok salata yedim bol bol soda rezene içtim kar etmiyor
Evet canım sık idrar yaparsa doyuyormus.ben sütümün azaldığını hissettigim günler humana-stil tea iciyorum.ben de işe yariyor dene istersen.eczanelerde satiliyor.sütün olacak yok diye düşünme azalmistir belki emzirdikce gelecek.su iç durmadan.3 litre.ben senin yaşadigin sıkıntıyı bi kac kez yaşadim ve sonra normale döndü emin ol senin de normale dönecek.

Ek gida zamani kisa denk gelecek bebislerin. Meyve olarak muz ve seftaliyle baslamak gerekiyormuss. Kisin seftali yok buzzlukta saklanabilirmi bilgisi olan varmi. Cok merakliyimda ek gida olayina cok heyecanliyim
Canım püre yapıp Buzluca mi atsam diye dusunuyorum ama ne kadar sağlıklı olur ki bendede heyecan sar şimdiden yemek terminalini araştırıyorum

Ay canım okurken bende Ağladım çok dokundu içime. Rabb im sabır versin .
37derece ates mi oluyor kizlarr. Cok sicakti cani yavrumun... ilac verdim. Ilactan sonra cubuk atesolcerle koltukaltindan 37 cikti. Of bu gece bana uyku yok (((
canım korkma Ateş'i 37.5 olursa wer ilacı. Sık sık kontrol et. Islak bez yapıp Alnına da koyabilirsin ama alnındaki ateş muhtemelen vücudundan bi tık daha azdır

maşallah canım koca kız olmuş yarencik :) peki oturmak istiyor ama oturtma gibi bişey dedi mi? Bem artık taşıyamıyorum kollarım kopuyo oyüzden hep oturtuyorum kucağıma, millet de erken Dio iyice arada kaldım
Bide yoğurt inek sütü ile olabilirmiş, peynirde. Mayalandığı için yani. Ama bulabiliyosak en güzeli keçi sütüymüş

Kızlar benim canım çok sıkkın bgn, küçük bi trafik kazası yaptım şükür bizde bişi yok, ama karşımdaki dallamanın sırf bayanım die beni sıkıştırması ve kaza yapmama sebep olması çok canımı sıktı, insanın hevesini kırıyorlar iyice

37.5 i gecerse ateş yani 38 ve sonrasi olursa endişelen şu an atesi yok.insallah da yükselmez.aşının ertesi günü benim oğlum cok huysuzdu ateş cikmadi ama huysuzluğu coktu.ağrisi vardi galiba biraz dinlensin uyusun diye calpol verdim yarim cay kaşiği.iyi geldi.sonraki gün normale döndü.insallah sen de rahat atlatirsun.aşi gecesi ben de uyuyamadim saat başi ölçtüm gec
Süt

Geçmiş olsun canım malesef bizim ülkemizde değişmez bir düzen kadını aşağılamak sıkıstirirlar yol vermezler ikedebir korna basarlar bende bu yüzden sattım arabami ve birdaha kullanmadım seninde dediğin gibi hevesim kırıldı ..

bizim kontrol 14 ünde merak ediyorum.
kızlar son sonuçla beraber geçen ayı da yazsanız merak ediyorum valla bn :)
kaç cm, kaç gr artmış
Kilosu 7.000 gr dı, 7.600 olmuş, boyu da sanırım 63 cmdi. Fazla ölçtü kadın gibi geldi bana durmadı bizim kız çünkü. Sağlık ocağında 15inde ölçülecek bi daha, tam 1 ay olmadı son ölçümden beri. Her ay 1 kg alırdı bu ay az aldı bizim hanım. Ama doktor çok iyi dedi ayına göre.
Birde bizim kız bu ara bizim yediklerimize ilgi duymaya başladı :)

Biz oldum olası oturtuyoruz canım. Alıştı bizim kız da tabi yatmayı oldum olası sevmiyordu zaten. :) Doktor oturt ve ya oturtma demedi, açıkçası sormak da aklıma gelmedi o an malesef...

canım geçmiş olsun. trafikte öküz çok bizim ülkemizde..

Yaaa cok duygusallastim

Ay canım okurken bende Ağladım çok dokundu içime. Rabb im sabır versin .

yaa bi de beni görseydiniz.. annemlerin evinin orda dik bi yokuş var normalde iki kere dinlenip çıkardım dün otobüsten indim tek nefeste çıktım o yokuşu... kuzum teyzesinin kucağında gülüyodu etrafa beni gördü kocaman gülümsedi annem aaa özlemiş anasını bi emzirmeyi dene bakıyım dedi. bi tuttu işte baya uzunca süre bırakmadı..normalde 5 dk emip bırakırdı dün her seferinde en az 15 dk ayrılmadı göğsümden..
4 aylık daha öyle çok anlamaz diyolar ama anlamaz olur mu yaa benim kokum başka gelmez mi ona..
Rabbim biz bebeğinden ayrılıp çalışmak zorunda olan annelere sabır versin..

Anlamaz mi cnm. .. allah sabir versin calisanlara. Ben seneye nasil birakcam deyip dusunup duruyorum. Simdi senin icin eminim katkatt zordur. Ama 3 aylikken bırakan cok arkadasimda oldu. Sen annenin orda olduguna cok sukretmelisin. Arkadasim 3 aylik bebegini krese bırakıyordu. O zor is bak...

Dun gece benim kizin basinda durr durr canim cikti. Sukurler olsun atesi cok yukselmeden atlattik. Tabi bacak agrisindan cok agliyordu dayanamayip calpol verdim. O da atesi dusursu sanirim. Gece iki defa kaka yapti hic yapmazdi. Bi de ensesine kadar tasirdi ki sormayi annesine is cikarcak ya.... atlattik elhamdülillah asi olayini. Darisi size.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…