- 20 Aralık 2014
- 5.166
- 3.307
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
- #55.181
Olcmeden ilac vermistim cnm. Ilacin dusurmus hali 37idi. Neyseki atlattikçok değil cnm dr bna 38 i görmeden ilaç verme demişti ilaçsız düşmüştü soyunca
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olcmeden ilac vermistim cnm. Ilacin dusurmus hali 37idi. Neyseki atlattikçok değil cnm dr bna 38 i görmeden ilaç verme demişti ilaçsız düşmüştü soyunca
benim aksamlari kolik saati oldugu icin ben akaamustu beste veriyorum hergun canim bes damla cay kaaigina akitiyorumHerkese iyi aksaar arkadaşlar malum okullar açıldı ve biz öğretmen arkadaslarin temposu başladı oglumdq bu pazartesi 4 aylık oldu ve ayrildik iş yüzünden.cok zormus gerçektenbenim kayınvalidem bakiyo annesi bakanlar ne kadar sanslisiniz bi bilseniz elh kayinvalidemde torunu soncta iyi bakar ama anne gibi olur mi işte:/ ya arkadaşlar bu biogaia damlayi kullnalara bisey sorcamda eşim dün aldı buz kalıbıyla getirdi damlayi eve sonra bende dolaba koydum acmadik henuz açtıktan sonra oda sıcaklığında saklanabilir diyo ama anlamadım yarın sabah baslicam hep aynı ssaatte verilince etkili oluyor muhabbeti okumuştum doğru mu 5 damla direk ağzına mi yoksa mamaya falan mi damlatcam kullananlar cevaplarsa sevinirim şimdiden tesekkurler
bende gribim gecmesin diye surekli ellerimi yikiyorum opup sevmiyorum mecburen mecbur kalmadikca kucagima almiyorumçok kötüyüm kızlar grip olmuşum boğazlarım mahfoldu.. bebeğime geçiricem diye ödüm patlıyo ona geçmemesi için ve çabuk atlatmak için napmalıyım
Cok gecmis olsun canim ortalik maganda dolu. Cok sukur ki bsyiniz yokmus. Dikkatli ol cnmKızlar benim canım çok sıkkın bgn, küçük bi trafik kazası yaptımşükür bizde bişi yok, ama karşımdaki dallamanın sırf bayanım die beni sıkıştırması ve kaza yapmama sebep olması çok canımı sıktı, insanın hevesini kırıyorlar iyice
![]()
Boyu kac cm canim bide tam olarak kac aylik? Benimkide dorudurust emmek istemiyo acikcasi ama ben biraz zorluyorum. Emince 5 dk emiyo ben mememi agzina dayamasam 4 yada 5 saat acliktan aglamiyo denedim. Bide kusuyo. Sana tawsiyem az emsede sıksık wer. Benimkide biberon kabul etmiyo sagip werdim ògürüyo. Bide kili alimi aile hekimindeki hemsire aylik 400gr 800 gr arasi almasi cok normal demistikizlar masallah ya bebisleriniz ne guzel 7 -8 kilo olmuslar benim oglum daha 5800 cok zayif dogdugunda 3400 du zaten 3 ayda bu kadar alldi hic emmek istemiyo mama veriyorum onu da aalmiyo agliyo bagiriyo tukuruyo gorseniz ne yapacagimi sasirdim nutrigen istah surubu veriyorum sutum vardi ama emmeye emmeye azalmaya basladi tavsiyeniz varmi
Bizim de ilk oyle bi muhabbet vardi 0 yastan alan bi kres var ama neyse ki annem kiyamadi ben cok agladim anne birakamam lutfen 2 yasinda olsa tamam ama bu daha cok kucuk derdini anlatamaz ki diye konustum birakmam zaten dedi cok sukur..Anlamaz mi cnm. .. allah sabir versin calisanlara. Ben seneye nasil birakcam deyip dusunup duruyorum. Simdi senin icin eminim katkatt zordur. Ama 3 aylikken bırakan cok arkadasimda oldu. Sen annenin orda olduguna cok sukretmelisin. Arkadasim 3 aylik bebegini krese bırakıyordu. O zor is bak...
Bizimki de haftaya bakalim biz nasil geciricez , kolaycacik geciririz atlatiriz insallah..Dun gece benim kizin basinda durr durr canim cikti. Sukurler olsun atesi cok yukselmeden atlattik. Tabi bacak agrisindan cok agliyordu dayanamayip calpol verdim. O da atesi dusursu sanirim. Gece iki defa kaka yapti hic yapmazdi. Bi de ensesine kadar tasirdi ki sormayiannesine is cikarcak ya.... atlattik elhamdülillah asi olayini. Darisi size.
Emmese bile sağ canim mutlaka sagdikca sut uretimi artar gogus bosaldikca vucut otomatikman uretim yapma ihtiyaci hissediyomus..kizlar masallah ya bebisleriniz ne guzel 7 -8 kilo olmuslar benim oglum daha 5800 cok zayif dogdugunda 3400 du zaten 3 ayda bu kadar alldi hic emmek istemiyo mama veriyorum onu da aalmiyo agliyo bagiriyo tukuruyo gorseniz ne yapacagimi sasirdim nutrigen istah surubu veriyorum sutum vardi ama emmeye emmeye azalmaya basladi tavsiyeniz varmi
Bacaklari çok mu ağrio canim koldan yok dimi yine canli virüs mü verceklerkiDun gece benim kizin basinda durr durr canim cikti. Sukurler olsun atesi cok yukselmeden atlattik. Tabi bacak agrisindan cok agliyordu dayanamayip calpol verdim. O da atesi dusursu sanirim. Gece iki defa kaka yapti hic yapmazdi. Bi de ensesine kadar tasirdi ki sormayiannesine is cikarcak ya.... atlattik elhamdülillah asi olayini. Darisi size.
Bana da öyle olmuştu gazdan oluyor benceSelam kızlar.benim kız 2 3 gecedir doğrudüzgün uyumuyor.hersaat başı kalkıyor.emziriyorum yatırıtorum hemen açıyo gözleri mızırdanıyor dalamıyor bir türlü.heleki bu gece hiç uyumadı doğrudürüst.yarım yamalak uyudu.şuan sersem gibiyim.şimdi uyuttum.inşallah biraz uyurda bende dinlenirim uyurum biraz.sizce neden böyle oldu.gece 2 3 kez kalkıyordu normalde.kalksada emip uyuyordu hemen.sizdede böyle olan varmı.kıvranıyor sürekli.karnı sert şu gazdan kurtulamadık bi türlü off.
cnm çok geçmiş olsun insanı araba kullanmaktan sogutuyor bunla yaaKızlar benim canım çok sıkkın bgn, küçük bi trafik kazası yaptımşükür bizde bişi yok, ama karşımdaki dallamanın sırf bayanım die beni sıkıştırması ve kaza yapmama sebep olması çok canımı sıktı, insanın hevesini kırıyorlar iyice
![]()
yaa bi de beni görseydiniz.. annemlerin evinin orda dik bi yokuş var normalde iki kere dinlenip çıkardım dün otobüsten indim tek nefeste çıktım o yokuşu... kuzum teyzesinin kucağında gülüyodu etrafa beni gördü kocaman gülümsedi annem aaa özlemiş anasını bi emzirmeyi dene bakıyım dedi. bi tuttu işte baya uzunca süre bırakmadı..normalde 5 dk emip bırakırdı dün her seferinde en az 15 dk ayrılmadı göğsümden..
4 aylık daha öyle çok anlamaz diyolar ama anlamaz olur mu yaa benim kokum başka gelmez mi ona..
Rabbim biz bebeğinden ayrılıp çalışmak zorunda olan annelere sabır versin..
Dun gece benim kizin basinda durr durr canim cikti. Sukurler olsun atesi cok yukselmeden atlattik. Tabi bacak agrisindan cok agliyordu dayanamayip calpol verdim. O da atesi dusursu sanirim. Gece iki defa kaka yapti hic yapmazdi. Bi de ensesine kadar tasirdi ki sormayiannesine is cikarcak ya.... atlattik elhamdülillah asi olayini. Darisi size.
Canım önemli olan bebeğin sağlığı kilo ölçüt değil bence. Şimdi bebkler daha mideleri yeni alisiyor herşeye. Zamanla büyüdüklerinde hap hup yickler inşallahkizlar masallah ya bebisleriniz ne guzel 7 -8 kilo olmuslar benim oglum daha 5800 cok zayif dogdugunda 3400 du zaten 3 ayda bu kadar alldi hic emmek istemiyo mama veriyorum onu da aalmiyo agliyo bagiriyo tukuruyo gorseniz ne yapacagimi sasirdim nutrigen istah surubu veriyorum sutum vardi ama emmeye emmeye azalmaya basladi tavsiyeniz varmi
Cnm bnce gaz...... bnmkininde gazi cok olunca oyle yapiyor. Zinco damla bize cooook iyi geldi. Doktor 3kere 4damla ver dedi. Baktin ise yaramiyor 6damla ver. Oda olmadi 8damlaya çıkar dedi. Bilgin olsun Allah kolaylik versin. .... annelik sabir isi.Selam kızlar.benim kız 2 3 gecedir doğrudüzgün uyumuyor.hersaat başı kalkıyor.emziriyorum yatırıtorum hemen açıyo gözleri mızırdanıyor dalamıyor bir türlü.heleki bu gece hiç uyumadı doğrudürüst.yarım yamalak uyudu.şuan sersem gibiyim.şimdi uyuttum.inşallah biraz uyurda bende dinlenirim uyurum biraz.sizce neden böyle oldu.gece 2 3 kez kalkıyordu normalde.kalksada emip uyuyordu hemen.sizdede böyle olan varmı.kıvranıyor sürekli.karnı sert şu gazdan kurtulamadık bi türlü off.
Bacaklard qgrisi cok oldu. Kol yok. Iki bacak.Bacaklari çok mu ağrio canim koldan yok dimi yine canli virüs mü verceklerki
Biz de de gunduz uykusu sıfır. ..... iki saat bile degil. Uyusa sukrediyorum dusun...Bizimkide bi aksam anlattiginizgibi bi aksamda uyuyor ama 2 3 saatte uyaniyor tabi en azindan aglamadan emip yatiyo ole olunca ama uyumadimi cok zor ya bizim ginduz uykumuzda yok toplasaniz 2 saat anca gunduz napocam bilmiyorum android gibiyim artik
Cnm 3.ayda kilosu neydi. Kac gr almis oluyorr. Bu aradains kolay atlatirsiniz surekli kontrolde ol bu gece. Ben saat kurdumKızlar bizde 4. Ay aşımızı bugün olduk. Fazla aglamadi çok şükür. Eve gelirken uyudu . ateşimiz yok şimdilik. Nesemiz yerinde.agrida yok. 66 boy 7200 kilo ölçüler sağlık ocağında. Bu arada kucaktan kendini atmaya başladı
Birde değişik sesler çıkarıyoruz birkaç gündü r![]()
3.ayda 6300dü cnm. Evet kontrol ediyorum sürekli. İnş çıkmaz 900 gr almış bu ayCnm 3.ayda kilosu neydi. Kac gr almis oluyorr. Bu aradains kolay atlatirsiniz surekli kontrolde ol bu gece. Ben saat kurdum