- 26 Ağustos 2012
- 665
- 677
- 323
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #55.141
Benimkide ağlıyor ama ben bişey vermedim daha kucağıma alınca sakinleşiyor akşama bakalım ateşlenmezler inşallah.artık yavaşladı sanırım kilo alımları geçen aylara göre 3500 kg 50 cm doğdu bu kontrolde 7.000 kg 64 cm olmuş kızım sizinkinin ölçümleri ne bu ay?Senin bebis kac kg almis bu ay annesi
Demir için damla verdiler bugün sağlık ocağından başlayın dediler ama d vitaminini bile zor veriyorum bunu nasıl alıcak kızım siz başladınızmı?İnek sütüyle tabiki canım :) zaten demir başlayacağız ya bu ay :) o kadar ince düşünme kız :) yoğurttan bişey olmaz :)
kuzuum ben de püre yapıp buzluğa atmayı düşünmüştüm ama annem meyve ve sebzeleri mevsiminde yemesi lazım dedi. yani çileği çilek mevsiminde elmayı elma mevsiminde.Ek gida zamani kisa denk gelecek bebislerin. Meyve olarak muz ve seftaliyle baslamak gerekiyormuss. Kisin seftali yok buzzlukta saklanabilirmi bilgisi olan varmi. Cok merakliyimda ek gida olayina cok heyecanliyim
bizim kontrol 14 ünde merak ediyorum.Merhaba canlarım. Bizim de bugün kontrolümüz vardı. 7.600 gr 68 cm olmuş kızçem. Böbreğinde genişleme vardı onu da sordum, idrar kültürü istedi doktor yine her ay alacakmış aralıktaki ultrasona kadar .15gun sonra yoğurt, elma gibi şeyler verebilirsin dedi. Ama yoğurt verdin mesela 4-5 gün başka şey verme dedi. Böylece alerji falan yaparsa neyin yaptığını biliriz dedi. Gelişimi çok iyi dedi maaşallah :) oturmak istiyor dedi kaldırdı kollarından oturttu falan :) idrarımız da temizse bizden iyisi yok çok şükür:)
ben farmasanal.com dan aldım ertesi günde elime ulaştı, en ucuz ordaydıSevgili anneler Hipp mamayi sagliksitesi diye bir site var ordan almak istiyorum sizce güvenilir mi yada onereceginiz bir site varmı
bende aynen senin gibi yapıyorum doğrusu da o, günde bir kere kaynatmak yeterli çok kaynatmak da biberonun ömrünü kısaltıyorBiberon temizleme fırçası ve temizleme jeliyle önce iyice yıkayıp sonra tencerede kaynatıyorum peçeteyede ters çevirip kurutuyorum biberon emzik onların kapakları herşeyi böyle temizliyorum ama bunu hergün yapıyorum her mamadan sonra değil her mamadan sonra sıcak suyla çalkalıyorum sizin kaynatma sıklığınız ne?
Canım.direk süt vermek zararlı diyorlar yoğurt yapabilirizYa bi de inek sutu zararli diyolar yaa yogurdu neyle mayalayacagiz bizzz. Annem bisey olmaz diyor
Ek gida zamani kisa denk gelecek bebislerin. Meyve olarak muz ve seftaliyle baslamak gerekiyormuss. Kisin seftali yok buzzlukta saklanabilirmi bilgisi olan varmi. Cok merakliyimda ek gida olayina cok heyecanliyim
Ben dondurucuya şeftali ve kırmızı erik koydum cnm kışın da portakal muz elma var zaten bol bol rabbim nasip etsin o günleri.bende dortgozle bekliyorum :)Ek gida zamani kisa denk gelecek bebislerin. Meyve olarak muz ve seftaliyle baslamak gerekiyormuss. Kisin seftali yok buzzlukta saklanabilirmi bilgisi olan varmi. Cok merakliyimda ek gida olayina cok heyecanliyim
bebek maması ile yoğurt yapılabiliyormuş, ben denedim tutmadı; yapan var mı? inek sütünden yoğurda alternatif mantıklı bence
Hiç duymadım canım ama danone ile yoğurt mayalama yapan varbebek maması ile yoğurt yapılabiliyormuş, ben denedim tutmadı; yapan var mı? inek sütünden yoğurda alternatif mantıklı bence
Canım geçmiş olsun öncelikle ben kontrole goturdugumde doktor hanım özel bölgesini açıp içine baktı idrarini yaptığı delik kız çocuklarında kapanabiliyormus kulak copunu kreme sürdü orayı açtı evde benim de ara ara yapmami söyledi yoksa idrar yolu enfeksiyonu oluyormuş istersen bi bak o bölgeye temizle iyiceçok kötüyüm arkadaşlar kızımda yine idrar yolu enfeksiyonu çıktı.. o kadar moralim bozuk ki.. bu üçüncü oluyor neden bu kadar sık tekrarlıyor anlamıyorum doktorda bişey demiyor. böbrekleri temiz çıktı bir de idrar kültürüne bakıcak sonra antibiyotik başlıycaz
bizim kontrol 14 ünde merak ediyorum.
kızlar son sonuçla beraber geçen ayı da yazsanız merak ediyorum valla bn :)
kaç cm, kaç gr artmış
Izmir cnm 27 derece falan gündüz citcitli kolsuz atlet üzerine uzun kol badi altına patiklu yada normal pijama çorap giydiriyorum akşam üzeri balkonda hava aldırmak için çıkarınca üzerine yelek içi tüylüKizlar bulundugunuz yer kac dereceve bebklerinizi nasil giydiriyorsunuz ve üzerlerine ne ortuyorsunuz
Cnm 6kg olmus. 2700dogmustu.Benimkide ağlıyor ama ben bişey vermedim daha kucağıma alınca sakinleşiyor akşama bakalım ateşlenmezler inşallah.artık yavaşladı sanırım kilo alımları geçen aylara göre 3500 kg 50 cm doğdu bu kontrolde 7.000 kg 64 cm olmuş kızım sizinkinin ölçümleri ne bu ay?
Canim 3.ayda 5kg idi tam. Bu ayda tam 6kg olmus. 1 kg almis yani.bizim kontrol 14 ünde merak ediyorum.
kızlar son sonuçla beraber geçen ayı da yazsanız merak ediyorum valla bn :)
kaç cm, kaç gr artmış
Bizim de 27 ekim de asimiz var İnş sorunsuz.geçer.3 aylık kilomuz 7300 67 cmCnm 6kg olmus. 2700dogmustu.
1 yaşina kadar inek sütü yasakbebek maması ile yoğurt yapılabiliyormuş, ben denedim tutmadı; yapan var mı? inek sütünden yoğurda alternatif mantıklı bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?