- 26 Ağustos 2012
- 665
- 677
- 323
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #55.121
Teşekkür ederim canım aldım bende başladım ama birazını kustu onunda napıcam bilmiyorum. ben evolvia kullanıyorum hep. Gayette memnunum tavsiye ederim canım. Şuan piyasadaki en iyi mama olduğunu söyledi eczacı arkadaşım da.
Sma ilk kullandığımız mama onuda kustu smilac verdik iyiydi bisüre sonra onuda kusmaya başladı şimdi evolvia aldık bakalım bu nasıl olucakreflü olabilir canım. mama vereceksen sma veya hipp combiotic organik mamalarından birini al. aptamil cok gaz yapıyor ve pek kilo aldırmıyor besleyiciliği zayıf diğer ikisine göre.
onu da kusarsa hipp deneyin. organic olan tek mama.Sma ilk kullandığımız mama onuda kustu smilac verdik iyiydi bisüre sonra onuda kusmaya başladı şimdi evolvia aldık bakalım bu nasıl olucak
Tmm canım bide onu deneyeyim bi eczacı reflüsü varsa hep aptamil ar alman lazım dedi kusmayı önleyeci mama öyle şey olurmu ki?onu da kusarsa hipp deneyin. organic olan tek mama.
işkur sitesinden online başvurdum bn. ptt ye yatıyor. ama ilk bi ay içinde başvurmazsan başvurmadığın sürenin maaşı düşüyormuş.Kızlar işsizlik maaşı için başvuran ve almaya Başlayan vAr mı? Başvurmak için neler yapmak gerekiyor?
Cnm evet var öyle. Bnm bebek de ishal olmuştu aptamil hn diye ishal olan bebekler icin mama kullandikTmm canım bide onu deneyeyim bi eczacı reflüsü varsa hep aptamil ar alman lazım dedi kusmayı önleyeci mama öyle şey olurmu ki?
Biz sma kullaniyoruz. Ilk icmelerinde kusuyorlar aliskin olmadiklarindan . Bi iki defadan sonra tadina alisiyorlar. Dr alisir demiştiTeşekkür ederim canım aldım bende başladım ama birazını kustu onunda napıcam bilmiyorum
Canım içini ferah tut. Kilo demek sağlık demek değil. Bugün hastanede bi bebek gördüm 9 aylık ve sadece 6kgmış. Çok canlı bakıyordu ama ve çok şirindi. İnşallah birşey çıkmaz bebeğinde :)Kızlar bebegim hala daha 5 buçuk kilo civarlarinda hic istahi yok bugun 4 aylık olduk. Doktora goturucem 2:20 fe randevumuz var. Korkuyorum arkadaslar dualarinizi bekliyorum
Peki ne kadar süre kullandınız sürekli o mamayı mı verdiniz?sizinde aşınız vardı değilmi bugün?çok ağladımı,bizimki bastı çığlığı çok ağladı yavrum çok rotavirüsde midesini bulandırdı onuda zorla damlattılar inşallah ateşi çıkmazCnm evet var öyle. Bnm bebek de ishal olmuştu aptamil hn diye ishal olan bebekler icin mama kullandik
Yazmışsın canım zaten yeni gördüm ewet bizimkide önceki aşılarda böyle değildi hin olmaya başladılar :)4.ay Aşimizi olduk. Ay kizlar eskisi gibi degil artik bizimkiler akillandilar onu gordum. Bacaklarini tutunca igneden degilde korkutu anladi bisey yapacagimizi ondan ağladı yavrucakk. Gozleriyle yalvardi baka baka ayyy cok zor yaaa......simdilik atesimiz yok inşallah gecede olmaz. Bu gece nobetteyim basindaa.
6 kg olmus tam bebegim. Bu ay da 1 kg almiss. Ben daha dusuk aliyorlar diye biliyordum. Bizden bukadar annişler
Mama veriyomusun cnm sutun yetmiyor mu acabaKızlar bebegim hala daha 5 buçuk kilo civarlarinda hic istahi yok bugun 4 aylık olduk. Doktora goturucem 2:20 fe randevumuz var. Korkuyorum arkadaslar dualarinizi bekliyorum
Maşallah cnm ne güzel buyuyor bebisler. Yani 4.ayda mi ek gidaya baslatacakmisMerhaba canlarım. Bizim de bugün kontrolümüz vardı. 7.600 gr 68 cm olmuş kızçem. Böbreğinde genişleme vardı onu da sordum, idrar kültürü istedi doktor yine her ay alacakmış aralıktaki ultrasona kadar .15gun sonra yoğurt, elma gibi şeyler verebilirsin dedi. Ama yoğurt verdin mesela 4-5 gün başka şey verme dedi. Böylece alerji falan yaparsa neyin yaptığını biliriz dedi. Gelişimi çok iyi dedi maaşallah :) oturmak istiyor dedi kaldırdı kollarından oturttu falan :) idrarımız da temizse bizden iyisi yok çok şükür:)
Xnm ishal mamaisini sadecebi kutu kullandik. Simdi sma kullaniyoruz gayet iyi.Peki ne kadar süre kullandınız sürekli o mamayı mı verdiniz?sizinde aşınız vardı değilmi bugün?çok ağladımı,bizimki bastı çığlığı çok ağladı yavrum çok rotavirüsde midesini bulandırdı onuda zorla damlattılar inşallah ateşi çıkmaz
Senin bebis kac kg almis bu ay annesiYazmışsın canım zaten yeni gördüm ewet bizimkide önceki aşılarda böyle değildi hin olmaya başladılar :)
Ya bi de inek sutu zararli diyolar yaa yogurdu neyle mayalayacagiz bizzz. Annem bisey olmaz diyorMerhaba canlarım. Bizim de bugün kontrolümüz vardı. 7.600 gr 68 cm olmuş kızçem. Böbreğinde genişleme vardı onu da sordum, idrar kültürü istedi doktor yine her ay alacakmış aralıktaki ultrasona kadar .15gun sonra yoğurt, elma gibi şeyler verebilirsin dedi. Ama yoğurt verdin mesela 4-5 gün başka şey verme dedi. Böylece alerji falan yaparsa neyin yaptığını biliriz dedi. Gelişimi çok iyi dedi maaşallah :) oturmak istiyor dedi kaldırdı kollarından oturttu falan :) idrarımız da temizse bizden iyisi yok çok şükür:)
İnek sütüyle tabiki canım :) zaten demir başlayacağız ya bu ay :) o kadar ince düşünme kız :) yoğurttan bişey olmaz :)Ya bi de inek sutu zararli diyolar yaa yogurdu neyle mayalayacagiz bizzz. Annem bisey olmaz diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?