2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Her gün yarim saat öne kaydir yavaş yavaş alişir bu aydaki bebeklet maksimum 1.5 saat ayakta kalabiliyorlarmiş sonra mizmizlaniyorlar koçahu uyku düzeni oku istersen
Bda en fzla 2 saat aykta druyodu snra ytydu nasl 3 ay bitti daha uzun sure uyank bde bknmk istiyo etrfaa knsuo aguluo srkli laf istyo

mrb arkadaşlar. hamileliğimde beklenen adet tarihim 1 haziran olduğu için burayadaydım belki hatırlayanınız vardır. ama oğluşum 2 gün önce annesini babsını görmek istedi 30 mayısta geldi yanımıza :)) nasılsınız. bebişleriniz nasıl, iyidir inş
oğluşum 2 güün sonra 4 aylık olacak. 2 haftadır benim omzumu kendi kolunu emiyo ama morartıyo. o derece yani. günde 2 3 sefer falan. benim omzum önemli değil ama kolunu emince çekmeye çalışıyorum ağlıyo. cekmeyincede sonra morarmış görünce üzülüyorum. bi tanıdık havuç bi tanıdık yeşil soğan ver eline diyo. bulunduğum yerde 1 tane devlet hastanesi var ve hijyen değil 1 defa rutin kontrole gitmiştm odada 15 bebek çocuk vardı hepsi hasta. sağlam çocugu hasta ederim diye gitmek istemiyorum ama 2 gün sonra asm ye soracagım.
sizin bu konu hakkında fikriniz varsa paylaşırsanız sevinirim

endless-summer canim evet 29 mayista dogum yaptim. Ben aylari 30 gunden hesapliyorum bugun 123 u gun olmus .:) bazi aykar 31 cekiyor. Malum subat genelde 28 :) sevgilerin yaptigi binprogram varya hani ondan yaptim ben de kizimla kendimize.
Bu ay renkleri ayirt etmeye baslayacaklarnid o yuzden renkli seylere onem verin

prenses444 benim kixim 1.5 saattr bi uyuyor diyordum dmek doğruymus. Bu arada.gece uykumuz uzamaya basladi. Tam uykuya gece 12 de yatiyordu. Simdi 10 da yatiyor

Kızlar bir haftadır çok sıkıntılıyım bugün tam üç ayımızı doldurduk bir haftadır gece uykularımız bozuldu Öncesinde akşam 9 da uyuyordu gece 2 yada 3 gibi emziriyordum birdaha 5 te uyanıyordu 6:30 7 gibi de güne başlıyorduk bir haftadır uyutuyorum 15 dk sonra mızmızlanıyor tekrar pış pış la uyutuyorum sonra en fazla yarım saat uyuyor tekrar Uyanıyor tüm gece en fazla bir saat Aralıksız uyuyor bütün gece başındayım ne oldu böyle anlamadım ya Artık okadar bitkinimki sinirlerim gergin eşimle çok güzel uyumumuz vardı iki gündür herşeye tartışır olduk şimdide küsüz. Bir haftadır uyku düzeni normale dönmedi bundan sonra böylemi olacak. Neden böyle oldu ne yapabilirim fikri olan varmı

mrb canım bizde 4 aylık sayılırız. ben oyun halısını 2 buçuk aylıkken aldım. erken diyodum ama tam amanıymış. bazı bebekler oyun halısını sevmez diyolardı ama benim oğlum çok sevdi. 3 aylıkken dönmeye başladı halı sayesinde, çünkü maymunun peşinden gitmeye çalışıyodu :) ilk yastıktan kaymaya başladı sonra dönmeye. ellerini çok güzel kontrol etmeye başladı maşallah. maymunun kuyruğundan yukarı asıyorum yastıktan kayınca yüzüne değmesin diye ama benim akıllım bacağından çekip aşağı alıyo, yanağını sıkıyo ayaklarını ısırıyo. onun haricinde beşiğindeki dönenceyi max 10 15 seviyo. arkadaşım 5 aylıktan sonra dönmeye daha sık başlayınca ilgisi azalıyor demişti ama daha bilemiyorum o zamanı.bizim gündüz uykumuz yok ama gece uykumuz düzenli çok şükür. gündüzleride sabah esneme sporuyla başlarız ve emzirme aralarında bi ingilizce çocuk şarkıları bi türkçe çocuk şarkıları dinleriz. gündüzden emmeden önce 10 15 dk uyur. uyanınca bana rüyasını anlatır. bende öyle mi oldu oğlum,sen ne yaptın peki derim :) bu yazdıklarım çok güzel şeyler ama beni görmezse çok ağlıyo. oyun halısında güzel oynarsa sorun yok ama canı sıkılmaya başlarsa ve onun haricinde sürekli gözgöze olacağız. bu arada balonla oynamayıda çok seviyo. hatta balonu görünce kahkaha atıyo. birde zeka kartları olurmuş. onu araştırıyorum. onlardan alacağım inş

Anladim canim
Evet araba kirmizi diye bakiyor ona cingirak mingirk pek sevmiyor iyi ki oyun halisi almamisim sevmiyor benim oglan

havalar etkiliyor bnce :) adam bayramda evdeydi düzen değişti. misafir bile gelse uyku değişiyor.
adamla uyum da bozuluyor biz yorulunca. çocuklar daha da şirinleşti ama gittikçe yorucu. kaçtır yatırfilm izleyelim diyor bn de uyuyakalıyorum bir de bnm bebiş akşam ezanından sonra yatıyor. gerçi bn yatırıp kalkmak isteyince çocukta kalkıyor. fırlama uyanıyor gözü açıyor bni görüp gene yatıyor. göremezse çığlık
düşün adam kaç akşam yrmek yaptı hep artık 12 leri görünce sırayla ye dedim. en sonunda artık hiç beraber yiyeceğiz diye bekleme dedim. böle bişi için beklemek bile geriyor insanı. bebiş öncelikli valla bundan sonra daha relaks olmamız lazım. biz rahatken bebişte rahat oluyor sıkıntı çıkartmıyor

hangi model marka aldın oyun halısını değişik modeller var

selam hatunlar nasılsınız görüşmeyeli,
Biz iyiyiz şükür.

Gecen hafta içi kızım 3 gün boyunca doğru düzgün emmedi, emerken ağlayıp durdu. çok zordu gerçekten.
Dayanamayıp dr.a götürdüm, meğer boğazında hafif bi enfeksiyon varmış, ates falan yapmadığı için bilememişiz.
İlaç verdi ve artık emmelerimiz düzeldi enfeksiyon gectiği için çok şükür.

Bu arada benimde instagram hesabım yagmur.uygr olarak aratıp eklerseniz sevinirim

daraltmayan eşarp aramalarım devam ediyor. bunun da siparişi eçtim bekliyorum.
m.modanisa.com/jersey-penye-sal-siyah--rabia-z.html

YouTube'da "Rabia Z ile Pratik Şık Şal Bağlama Modeli" videosunu izleyin -

Cnm bdncr gazdandir. Bnm kizda oyle oluyo gazi olunca. Olmayinca rahat uyuyo

prenses444 benim kixim 1.5 saattr bi uyuyor diyordum dmek doğruymus. Bu arada.gece uykumuz uzamaya basladi. Tam uykuya gece 12 de yatiyordu. Simdi 10 da yatiyor
Beninki de öyle 1.5 saatten sonra yoruluyorlar kedi gibi sesler çikariyo benimki anliyorum uykusunun geldiğini benimki de 9 da yatiyor ama ben 8 olsun istiyorum bakalim

Cnm gunduz uykusu kac dk yada saat.. Yarim saatten fazla uyumuyor gunduz
Periyotlar halinde canim. 11 de , 2 de , 5 de uyuyor. En az 40 en fazla 1 saat canim..geçen aradaki 11 uykusunu uyuyamamisti.3 saat uyudu mesela.
Gazi vardır kuzum oyle oldu mu yarım saatten fazla uyuyamiyorlar.

Bugün annem geldi boyu uzamış siması da değişmiş diyor belkide boyu uzuyor ağrımı yapıyor acaba umarım geçici bir dönemdir yoksa bu tempoya can dayanmaz. Birde spor salonuna başlamıştım şimdide çocuğun uyku düzeni bozuldu. Havalar Değişti bende nasıl giydireceğimi şaşırdım hava bir Açıyor bir kapalı hasta etmeden atlarsak geçiş Dönemi'ni

Bende bebişim yanına uzanarak emziriyorum gece uykusuna öyle geçiyor adam beni öyle Görüyor utanıyorum hiç çekiciliğimiz kalmadı

Cnm bdncr gazdandir. Bnm kizda oyle oluyo gazi olunca. Olmayinca rahat uyuyo
Ben şimdiye kadar gaz ilacı kullanmadım bir ara rezene Çayı veriyordum şimdi onuda denedim artık içmiyor diliyle itiyor biberonu. Bu hafta üç ay kontrolümüz var bakalım doktorumuz ne söyliycek belki gaz ilacı verir. Birde bu ay Sünnet düşünüyorduk şu durumda doğru olurmu bilmiyorum

sorma. çok terliyordu hava serin gene terliyor ince giydirince soğuk. valla hasta olmazlar inş. ben tulum bakıyorum almam lazım. en rahatı tulum boydan fermuarlı ve zıbın.
www.cartersoshkosh.com.tr/product.aspx/unisex-bebek-kategoriler-tulumlar-layette-bebek-2li-tulum-888510753681

www.cartersoshkosh.com.tr/product.aspx/erkek-bebek-kategoriler-tulumlar-erkek-bebek-tulum-1pc-888510828556

bakim bu tarz ucuz bulurum inş. olmadı bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…