- 19 Ocak 2010
- 1.735
- 1.316
- 333
- 40
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #54.881
bu marka iyi diyorlar bundan söyledim.Emzirme sütyenleri yayvan gösteriyor göğüsleri ben toparlayıcı sütyen aldım daha iyi duruyor
çocuk yerine kendine süt yapıcı şeyler al. çocuğa mama harici çok şey alerji olmasına sebep. süt yumurta domates birsürü şeye ömür boyu alerji olur. mama harici bişi vermeKzlar ogluma artk sutum ytmio glba aksma hc sutum klmio annmlrdym o sutle bskuvi ypip verio biberonda.yksa uyumuo szce napmlym devam sutu alp aksmlri verm mi
adamların ömür boyu tip kg takıntılı olduklarını sanmıyorum. çok takma kafana bebişle takıl. bnde adam evdeyken daralıyorum. kahveye mi gitsen diyorumArkadaslar bizde de burun tıkanıklığı var. Sanırım yukarda bir yerler tıkalı sinüsleri yani. Çünkü burun delikleri açık ama nefes alamıyor çocuğum uykusu bölünüyor. Ne yapmalıyım. Fizyolojik serum ve Aspiratör dışında. O uyuyamayınca içim gidiyor yarı uyur yarı uyanık garibim burnu tıkalı. Bu arada saçim başım dağınık diye yazmış arkadaşlar. Valla bende berbat durumdayım isede başladım. Kuaföre gideceğim bu hafta öyle niyetlendim. Eşime gelince kanka olduk odalar bile ayrı ben bebekle yatıyorum. Evde malum annemde var. Bide kilolar olduğu gibi kaldı 14 kilo fazla var. Sözün özü eşime hiç cazip gelecek bi görüntü kalmadı. Kendimi sevmez oldum. Yani şu kilolar gideydi bi iyiydi. Valla moralim sıfır. Ya kızlar ciddi ciddi üzülüyorum artık görüntümë eşimlede hiç bi paylaşımımız kalmadı. Ev sanki Otel bende Otel görevlisiyim. Çok uzuyor bu durum beni. Ben eşime bir şey teklif etmessem ondan teklif gelmiyor. Mesela hadi gel bizle haber seyret diyorum öyle geliyor yoksa tek başına vakit geçiriyor film izliyor. Çok sıkıldım bu durumdan.
Caniiim yapma sakiiinnn... inek sutu bebeklerin bagirsaklari icin cok agir bi besin, sakin verme devam sutu yani mama kullanmalisin ona da doktor gozetiminde baslamalisin.. Bebe biskuvisini ds kendin yiyebilirsin sut arttirmada cok etkili ben denedim ordan biliyorum ve surekli de yiyorum..Kzlar ogluma artk sutum ytmio glba aksma hc sutum klmio annmlrdym o sutle bskuvi ypip verio biberonda.yksa uyumuo szce napmlym devam sutu alp aksmlri verm mi
Ufff bizim de aynen boyle yaa pazar gununden beri bi acayip hal icinde cocugum.. Onceden gunduz gulerdik oyun oynardik ama bi kac gundur ne oluyo anlamiyorum surekli agliyo uyumadigi zamanlarda, gaz gibime geliyo gaz cikarinca ya da kucaga alinca sakinlesiyo ama ya gaz degilse mesela baska daha onemli bi sıkıntısı varsa ve ben anlamiyosam? Doktora goturunce aglar bu bebek biseycigi yok diyolar..gerci bu sfer goturmedim ama..Selam kızlar. Nasılsınız? Umarım her şey yolundadır.
Biz de pek yolunda değil. son 5 gündür kızım deli gibi ağlıyor gözlerinden yaş geliyor canı çok acıyor ve neden olduğunu bilemiyorumo kadar çok ağlıyor ki canı çok acıyor kendini geriye atıyor...
Ne yapacağımı bilmiyorum
Burun sorunu bende var canım bazen 3 te bazen 5 te ağlamaya başlıyor dediğin gibi görünürde bişey yok uyumadan temizliğinde yapıyorum aslında ama yine tikaniyor tuzlu su yaptım sprey in içine koydum onu sıkıyorum sütümü damlattiyorum daha etkili sanki birde zeytin yağı okudum nette kulak çubuğuna damlatıp temizledikten sonra burnuna gezdiriyorum çubuğu 3 4 gündür yapıyorum gece uyanmiyor ama 6 7 gibi kalktığında tıkalı oluyor yine burnu temizliyorum sutumle yada tuzlu suyla. .yağın faydası oldu sanki yani ..Eş olayina gelince bizimki bana taşra yapıyor bişey paylasamiyoruz konusamiyoruz diye ben evden kovaliyorum adamı hadi sen git biraz hava al kahveye falan takıl diyeArkadaslar bizde de burun tıkanıklığı var. Sanırım yukarda bir yerler tıkalı sinüsleri yani. Çünkü burun delikleri açık ama nefes alamıyor çocuğum uykusu bölünüyor. Ne yapmalıyım. Fizyolojik serum ve Aspiratör dışında. O uyuyamayınca içim gidiyor yarı uyur yarı uyanık garibim burnu tıkalı. Bu arada saçim başım dağınık diye yazmış arkadaşlar. Valla bende berbat durumdayım isede başladım. Kuaföre gideceğim bu hafta öyle niyetlendim. Eşime gelince kanka olduk odalar bile ayrı ben bebekle yatıyorum. Evde malum annemde var. Bide kilolar olduğu gibi kaldı 14 kilo fazla var. Sözün özü eşime hiç cazip gelecek bi görüntü kalmadı. Kendimi sevmez oldum. Yani şu kilolar gideydi bi iyiydi. Valla moralim sıfır. Ya kızlar ciddi ciddi üzülüyorum artık görüntümë eşimlede hiç bi paylaşımımız kalmadı. Ev sanki Otel bende Otel görevlisiyim. Çok uzuyor bu durum beni. Ben eşime bir şey teklif etmessem ondan teklif gelmiyor. Mesela hadi gel bizle haber seyret diyorum öyle geliyor yoksa tek başına vakit geçiriyor film izliyor. Çok sıkıldım bu durumdan.
akıllandılar ya. bnm ki dik durmak isteyince çığlık. pozisyon değişmek istediğinde. meme istemediğindeCaniiim yapma sakiiinnn... inek sutu bebeklerin bagirsaklari icin cok agir bi besin, sakin verme devam sutu yani mama kullanmalisin ona da doktor gozetiminde baslamalisin.. Bebe biskuvisini ds kendin yiyebilirsin sut arttirmada cok etkili ben denedim ordan biliyorum ve surekli de yiyorum..
Ufff bizim de aynen boyle yaa pazar gununden beri bi acayip hal icinde cocugum.. Onceden gunduz gulerdik oyun oynardik ama bi kac gundur ne oluyo anlamiyorum surekli agliyo uyumadigi zamanlarda, gaz gibime geliyo gaz cikarinca ya da kucaga alinca sakinlesiyo ama ya gaz degilse mesela baska daha onemli bi sıkıntısı varsa ve ben anlamiyosam? Doktora goturunce aglar bu bebek biseycigi yok diyolar..gerci bu sfer goturmedim ama..
Selam kızlar. Nasılsınız? Umarım her şey yolundadır.
Biz de pek yolunda değil. son 5 gündür kızım deli gibi ağlıyor gözlerinden yaş geliyor canı çok acıyor ve neden olduğunu bilemiyorumo kadar çok ağlıyor ki canı çok acıyor kendini geriye atıyor...
Ne yapacağımı bilmiyorum
Akıntı belki rahatsız eder onu kuzum gotur sen doktora hiç bekleme benceGunaydin bu aradaa, yaaaa bi de kizlar asıl ne icin girdigimi unuttum. Benim oglumun gozu akiyo bi haftadir falan.. Sutumden damlatiyorum bi kac saat iyi akmiyo ama sonra yine akmaya basliyo sari sari hatta bazen yesil.. Napiyim ben bugun de devam ederse goturucem acile.. Aglamasinin bununla bi alakasi var midir ki?
Caniiim yapma sakiiinnn... inek sutu bebeklerin bagirsaklari icin cok agir bi besin, sakin verme devam sutu yani mama kullanmalisin ona da doktor gozetiminde baslamalisin.. Bebe biskuvisini ds kendin yiyebilirsin sut arttirmada cok etkili ben denedim ordan biliyorum ve surekli de yiyorum..
Ufff bizim de aynen boyle yaa pazar gununden beri bi acayip hal icinde cocugum.. Onceden gunduz gulerdik oyun oynardik ama bi kac gundur ne oluyo anlamiyorum surekli agliyo uyumadigi zamanlarda, gaz gibime geliyo gaz cikarinca ya da kucaga alinca sakinlesiyo ama ya gaz degilse mesela baska daha onemli bi sıkıntısı varsa ve ben anlamiyosam? Doktora goturunce aglar bu bebek biseycigi yok diyolar..gerci bu sfer goturmedim ama..
yha kilosu gyt iiyide aksm 6dan snra sutum klmio nerdeyse saat basi emio bni cicibeyi kndm yim ins fydasi olur olmzsa devam sutu vercm ac klmasn kuzumCaniiim yapma sakiiinnn... inek sutu bebeklerin bagirsaklari icin cok agir bi besin, sakin verme devam sutu yani mama kullanmalisin ona da doktor gozetiminde baslamalisin.. Bebe biskuvisini ds kendin yiyebilirsin sut arttirmada cok etkili ben denedim ordan biliyorum ve surekli de yiyorum..
Bnm blli sutum glmio bninkide bikereden ck glsn istyo ee aksma anca ceke ceke azck glnce begnmio sipa:)Benimki de akşamlari ağlayarak emiyor hem emmek istiyor hem de emerken ağliyor anlamadim yanii
Arkadaslar bizde de burun tıkanıklığı var. Sanırım yukarda bir yerler tıkalı sinüsleri yani. Çünkü burun delikleri açık ama nefes alamıyor çocuğum uykusu bölünüyor. Ne yapmalıyım. Fizyolojik serum ve Aspiratör dışında. O uyuyamayınca içim gidiyor yarı uyur yarı uyanık garibim burnu tıkalı. Bu arada saçim başım dağınık diye yazmış arkadaşlar. Valla bende berbat durumdayım isede başladım. Kuaföre gideceğim bu hafta öyle niyetlendim. Eşime gelince kanka olduk odalar bile ayrı ben bebekle yatıyorum. Evde malum annemde var. Bide kilolar olduğu gibi kaldı 14 kilo fazla var. Sözün özü eşime hiç cazip gelecek bi görüntü kalmadı. Kendimi sevmez oldum. Yani şu kilolar gideydi bi iyiydi. Valla moralim sıfır. Ya kızlar ciddi ciddi üzülüyorum artık görüntümë eşimlede hiç bi paylaşımımız kalmadı. Ev sanki Otel bende Otel görevlisiyim. Çok uzuyor bu durum beni. Ben eşime bir şey teklif etmessem ondan teklif gelmiyor. Mesela hadi gel bizle haber seyret diyorum öyle geliyor yoksa tek başına vakit geçiriyor film izliyor. Çok sıkıldım bu durumdan.
En faZla 15-20 dk zaman geçiriyor halıda sonra sıkılıyor ben maymunu pusetine taktım Ayakları hizasına geliyor tekmelemeyi çok seviyor. Sen daha uygun almışsın ben 150tl aldımSeninki 3 aylik lti sanirim canim. Nasil seviyomu oyun halisini.
Benim aldigimda 139 du simdi 149 olmus fiyati
boynerden deneyerek aldım miss claire marka çok beğendim göğüsler sıkı olursa toparlanmasıda daha kolay olurÇok geçmiş olsun cnm
bende alicam da bulamadım yaa netten mi aldin
Aslında annenin yanında olması durumunu kullanabilirsin kendine daha fazla zaman ayırabilirsin eşinle arada Çıkın gezin. Benim öyle şansım yok oğlum hala kendi başına zaman geçirmiyor sürekli kucakta iki günde bir bir saat anneme bırakıyorum spora gidiyorum onun dışında evde biri olursa atıyorum görümcem kaynanam bebeği uyuttuktan sonra eşimle hemen çıkıyoruz zaman geçiriyoruz iyi geliyor.Arkadaslar bizde de burun tıkanıklığı var. Sanırım yukarda bir yerler tıkalı sinüsleri yani. Çünkü burun delikleri açık ama nefes alamıyor çocuğum uykusu bölünüyor. Ne yapmalıyım. Fizyolojik serum ve Aspiratör dışında. O uyuyamayınca içim gidiyor yarı uyur yarı uyanık garibim burnu tıkalı. Bu arada saçim başım dağınık diye yazmış arkadaşlar. Valla bende berbat durumdayım isede başladım. Kuaföre gideceğim bu hafta öyle niyetlendim. Eşime gelince kanka olduk odalar bile ayrı ben bebekle yatıyorum. Evde malum annemde var. Bide kilolar olduğu gibi kaldı 14 kilo fazla var. Sözün özü eşime hiç cazip gelecek bi görüntü kalmadı. Kendimi sevmez oldum. Yani şu kilolar gideydi bi iyiydi. Valla moralim sıfır. Ya kızlar ciddi ciddi üzülüyorum artık görüntümë eşimlede hiç bi paylaşımımız kalmadı. Ev sanki Otel bende Otel görevlisiyim. Çok uzuyor bu durum beni. Ben eşime bir şey teklif etmessem ondan teklif gelmiyor. Mesela hadi gel bizle haber seyret diyorum öyle geliyor yoksa tek başına vakit geçiriyor film izliyor. Çok sıkıldım bu durumdan.
Birde Aklımda termale gidip bir gece kalma hayalim var şöyle saunaya gireyim havuzunda takılayım güzel bir kese masaj bir gecede deliksiz uyku... Off of.... Aklım bebekte kalır muhakkak ama çok ihtiyacım var. Şöyle bir tazelensem kendime gelsem sonra tam gaz devamArkadaslar bizde de burun tıkanıklığı var. Sanırım yukarda bir yerler tıkalı sinüsleri yani. Çünkü burun delikleri açık ama nefes alamıyor çocuğum uykusu bölünüyor. Ne yapmalıyım. Fizyolojik serum ve Aspiratör dışında. O uyuyamayınca içim gidiyor yarı uyur yarı uyanık garibim burnu tıkalı. Bu arada saçim başım dağınık diye yazmış arkadaşlar. Valla bende berbat durumdayım isede başladım. Kuaföre gideceğim bu hafta öyle niyetlendim. Eşime gelince kanka olduk odalar bile ayrı ben bebekle yatıyorum. Evde malum annemde var. Bide kilolar olduğu gibi kaldı 14 kilo fazla var. Sözün özü eşime hiç cazip gelecek bi görüntü kalmadı. Kendimi sevmez oldum. Yani şu kilolar gideydi bi iyiydi. Valla moralim sıfır. Ya kızlar ciddi ciddi üzülüyorum artık görüntümë eşimlede hiç bi paylaşımımız kalmadı. Ev sanki Otel bende Otel görevlisiyim. Çok uzuyor bu durum beni. Ben eşime bir şey teklif etmessem ondan teklif gelmiyor. Mesela hadi gel bizle haber seyret diyorum öyle geliyor yoksa tek başına vakit geçiriyor film izliyor. Çok sıkıldım bu durumdan.
aynı hayali bende kuruyorum ama burda bebeğimi bırakcak kimsem yok, olsa da bırakamam zaten. Daha hiç ayrılmadık nereye gitsek beraberiz, anca beraber kanca beraber :))Birde Aklımda termale gidip bir gece kalma hayalim var şöyle saunaya gireyim havuzunda takılayım güzel bir kese masaj bir gecede deliksiz uyku... Off of.... Aklım bebekte kalır muhakkak ama çok ihtiyacım var. Şöyle bir tazelensem kendime gelsem sonra tam gaz devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?