2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

Bende bebişim yanına uzanarak emziriyorum gece uykusuna öyle geçiyor adam beni öyle Görüyor utanıyorum hiç çekiciliğimiz kalmadı
Bende oyle hele sacimi basimi bazen ben baktigimda hayret ediyorum onceden ne bakar
Canim ben civilden aldim kumasida guzel boydan tulum hemde 27 tl ye. Ben normalde bebegime zara dan yada panco dan aliyodum. Hic herek yokmus okadar para wermeye. Yakin diye kosup almistim artik arada gider alirim sende ugra bence.

Kizlar bugun doktora gittik malum bel agrim fazlaydi. Sonunda gittik kan werdim film cektirdim sonuc bel yapisikligiymis yani omurgamizda 5 tane disk olmasi gerekirken benim 4 taneymis ve bi tanesi yanlamasinaymis 1000 kisiden 1 inin amca boyle olurmus dogustanmis size dicegim ihmal etmeyin gosterin kendinizi bel agrisi onemli cunku allah koruaun bize bsy olsa bebeklerimize kimse bizden iyi bakamaz

yakın var mı magazası bakim

Bunlar çok güzelmiş bende bakayım

Biraz pahalı sanki :) ben de civilden alıyorum genelde, hiç de sıkıntı yaşamadım, 20-30 tl arası en fazla, tavsiye ederim int den de söyleyebilirsin
Oğluma byrmlık için aldığım 80 liralık kıyafetin bayramd küçük gelmesi sonucu artıkkıyafete çok para vermemeye karar verdim :)
kesinlikle katılıyorummmm
Saç baş meselesine gelince oğlum bile saçıma bakarken gülmeye başladı yaa :) nolcak bu halimiz

çok geçmiş olsun cnm. umarım ağrıların geçer

Kzlar ogluma artk sutum ytmio glba aksma hc sutum klmio annmlrdym o sutle bskuvi ypip verio biberonda.yksa uyumuo szce napmlym devam sutu alp aksmlri verm mi

Kzlar ogluma artk sutum ytmio glba aksma hc sutum klmio annmlrdym o sutle bskuvi ypip verio biberonda.yksa uyumuo szce napmlym devam sutu alp aksmlri verm mi

Biskuvi mi veriyosunuz ? Süt ne sütü , inek sütü degildir umarim. 1 yasindan once cok zararli inek sutu. Ve biskuvi icin de cok erken.Kontrole goturdugunde doktor gelisimi icin ne dedi ? Eger gelisimi gerideyse mama onerir zaten doktor.

Çok geçmiş olsun cnm

Emzirme sütyenleri yayvan gösteriyor göğüsleri ben toparlayıcı sütyen aldım daha iyi duruyor
bende alicam da bulamadım yaa netten mi aldin

canım napıyosunuz siz?? İnek sütü ilk bi sene kesinlikle verilmemeli. Bisküvide de bisürü katkı maddesi var süt ve yumurta Da var. Sütünü artırmaya çalış olmuyosa devam sütü yani mama ver..

Selam kızlar. Nasılsınız? Umarım her şey yolundadır.
Biz de pek yolunda değil. son 5 gündür kızım deli gibi ağlıyor gözlerinden yaş geliyor canı çok acıyor ve neden olduğunu bilemiyorum o kadar çok ağlıyor ki canı çok acıyor kendini geriye atıyor...
Ne yapacağımı bilmiyorum

Aaaa geçmiş olsun canım. Canım enfeksiyon olabilir. Kulaklarında ağrı olabilir. Ellerine bak yüzüne gidiyor mu kulaklarını ovusturuyor mu belki bi işaret verebilir sana . Gaz demiyorum zaten o hep var. Kıyamam çok üzüldüm valla. Tez zamanda iyileşir inşaallah. Sende panik yapma geçici bunlar canım düzelecek inşaallah. Ama çok aglıyorsa ihmal etme drye götür tatlım.

Arkadaslar bizde de burun tıkanıklığı var. Sanırım yukarda bir yerler tıkalı sinüsleri yani. Çünkü burun delikleri açık ama nefes alamıyor çocuğum uykusu bölünüyor. Ne yapmalıyım. Fizyolojik serum ve Aspiratör dışında. O uyuyamayınca içim gidiyor yarı uyur yarı uyanık garibim burnu tıkalı. Bu arada saçim başım dağınık diye yazmış arkadaşlar. Valla bende berbat durumdayım isede başladım. Kuaföre gideceğim bu hafta öyle niyetlendim. Eşime gelince kanka olduk odalar bile ayrı ben bebekle yatıyorum. Evde malum annemde var. Bide kilolar olduğu gibi kaldı 14 kilo fazla var. Sözün özü eşime hiç cazip gelecek bi görüntü kalmadı. Kendimi sevmez oldum. Yani şu kilolar gideydi bi iyiydi. Valla moralim sıfır. Ya kızlar ciddi ciddi üzülüyorum artık görüntümë eşimlede hiç bi paylaşımımız kalmadı. Ev sanki Otel bende Otel görevlisiyim. Çok uzuyor bu durum beni. Ben eşime bir şey teklif etmessem ondan teklif gelmiyor. Mesela hadi gel bizle haber seyret diyorum öyle geliyor yoksa tek başına vakit geçiriyor film izliyor. Çok sıkıldım bu durumdan.

Canim geçmiş olsun. Yazdıklarında da haklısın. Bir bebeğe en iyi annesi bakar.

doktor ne dedi canım? Götürmediyseniz muhakkak götürün bence bian evvel

evde annenin olması etkiler muhakkak.. Ama en azından yatak odanızı cazip hale getir, bide ben yatak ve oda ayırmaya çok karşıyım.. Böyle şeylerde araya soğukluk girerse devam ediyo, oyüzden hiç uzamadan bikaç girişimde bulun.. Kiloyu dert etme, zamanla gidicek zaten. Kilolu ama çook seksi kadınlarda var sonuçta :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…