- 15 Nisan 2015
- 1.611
- 1.227
- 53
- 33
- Konu Sahibi SirriEyvan
- #54.781
Benimde belim felaket agriyo napicagimi sasirdim doktora mi gitsem napsamAnneler 2 gündür müthiş bir baş dönmem vardı sarhoş gibiydim hele yere eğilip kalktigimda tekrar yere düşüyorum o derece yani hiç geçmedi 1 dk bile durmadı korktum eşimin ısrarı na rağmen Dr gitmedim hemen ilk gün demir kalsiyum ve d vitamini almaya başladım ve şuan baş dönmem yok denecek kadar azaldı sanırım vitaminsiz kalmışım bunu vitaminlerinize dikkat edin diye yazdım kızlar kesinlikle ihmal etmeyin ben ara ara kullanıyordum artik ihmal etmem...

Amin canim benim. Annecigine Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun. Benim babamda bypass oldu 4 yil once sonrasinda damar tikanikligi oldu ritmi bozuluyo hemen. Insallah iyi olur tum hastalara Rabb im sifa wersinİyi bayramlar canım Allah şifa versin geçmiş olsun bende annemi kalpten kaybettim ne kadar zor olduğunu biliyorum Allah birdaha yaşatmasin babacina uzun ömürler versin İNŞALLAH. ...
Tesekkur ederim canim benim.Geçmiş olsun canım. Kurbaninizi da Allah kabul etsin.
Amin canim benim insallah. Ewet mutlu oldu walla gorunce :)Çok geçmiş olsun canım, kaplan beyi görünce ileşmiştir dedesi :) Allah bidaha yaşatmasın tatlım