• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Ahaha:KK70:ben dugun gunu adet oldum iyimi
Daha 3 gun vardi ama oldum
Sen dusun bizi 5 gun anca dayana bildik:KK70:
Off çok fena ya bende düğüne denk gelmesin diye doktora gittim hapa başladım benimde öncesinde olmuştu hatta düğünde son günü falandı sanki :KK70:valla o yüzden hiç hoşlanmıyoruum adet olmaktan:KK12:

bende sabırsızlıkla adet olmayı bekliyorum spiral taktırmak için ;)

canım doktorum 3 aydan sonra sab simplexi kullanma artık dedi, bio gaia prebiyotik olduğu için onu 6 aya kadar kullanabilirsin dedi

canım spiral adetliyken mi takılıyor yoksa ilk adet bitince mi doktorum bana o konuda pek bişey demedi de bende düşünmemiştim spirali ama belki taktırabilirim
yakın arkadaşımın spiral kaymıştı hamile kalmadı ama çok kanaması olmustu hatta kan değerleri de çok düşmüştü kız yanımda bayılacaktı az daha ondan korkuyorum birazda ya:KK57:
. kızlar sprial taknmak için adetli olmaya gerek yok hamile olmasığınızı ispatlamanız yeterli. Yani eşle 7 gün ilişkiye girmeden gitmek gerekiyo aile planlama bürosuna. Kan testi bcgh testi yapıyolar ve hemen takıyolar sonuçlar uygunsa.adetliyken gitmenin anlamı yok yani hamile olmadığınızdan emin olmak için öyle soyluyo olabilirler ama sonuçta üstüne görme diye de bişey var en sağlamı kan testi. Ben öyle yaptırdım 45 gunluklen falan. Gayette rahatım tavsiye ederim

lutfen acil yardim bebegim 1.5 aylik dun geceden beri su gibi kusuyo ishal deyil ateside yok nrolabilir fiskirir gibi deyil agzina birikiyor oyle kusuyo sanki

canım spiral adetliyken mi takılıyor yoksa ilk adet bitince mi doktorum bana o konuda pek bişey demedi de bende düşünmemiştim spirali ama belki taktırabilirim
yakın arkadaşımın spiral kaymıştı hamile kalmadı ama çok kanaması olmustu hatta kan değerleri de çok düşmüştü kız yanımda bayılacaktı az daha ondan korkuyorum birazda ya:KK57:
Evet canım bazılarına yaramıyor bende 10 gün adet görüyorum 1 yıl sonrasında kan deherlerim çok düşüyor halsiz kalıyorum ben 1 yıl sonra cikarttirip 2 3 ay hap kullanıyorum sonra yine taktiriyorum benim için işkence yani ama herkeze böyle olumuyormuş birde hormonlu spiral var ama sağlık ocağı Dr bana önerme di oda kesiyomus kanamayı

lutfen acil yardim bebegim 1.5 aylik dun geceden beri su gibi kusuyo ishal deyil ateside yok nrolabilir fiskirir gibi deyil agzina birikiyor oyle kusuyo sanki
Korkulacak bişey olduğunu sanmıyorum canım endişe etme.seni fazla emiyorsa fazlalığı çıkartıyodur.fışkırır derecede olmadıkça problem olmaz.farklılık görürsen doktora götür tabiki.biz 3.5 aylık olduk kusmalarımız hala bitmedi:)

Kızlar kızım birkaç gündür farkediyorum yabancı biri yani sürekli görmediği biri yüzüne bakıp konuştuğunda başlıyor ağlamaya:)hemde ne ağlama.sanırım yabancılıyor artık başkalarını.sizdede böyle olan varmı yoksa benim kızmı cazgır:)

Bebegiyle firsat bulup kuaföre sac boyatabilen babayigit varmii. :) birinden cesaret almak istiyorum daaaaa. Roflemi yapmak icin .:) ama kizim cok cilgin yaa:((

. kızlar sprial taknmak için adetli olmaya gerek yok hamile olmasığınızı ispatlamanız yeterli. Yani eşle 7 gün ilişkiye girmeden gitmek gerekiyo aile planlama bürosuna. Kan testi bcgh testi yapıyolar ve hemen takıyolar sonuçlar uygunsa.adetliyken gitmenin anlamı yok yani hamile olmadığınızdan emin olmak için öyle soyluyo olabilirler ama sonuçta üstüne görme diye de bişey var en sağlamı kan testi. Ben öyle yaptırdım 45 gunluklen falan. Gayette rahatım tavsiye ederim
Canim aciyor mu spiral taktirirken?adetliyken gidilmesinin sebebi rahmin aşaGida olmasi ve kolay takilabilmesi

Kızlar kızım birkaç gündür farkediyorum yabancı biri yani sürekli görmediği biri yüzüne bakıp konuştuğunda başlıyor ağlamaya:)hemde ne ağlama.sanırım yabancılıyor artık başkalarını.sizdede böyle olan varmı yoksa benim kızmı cazgır:)
Bizim kiz dedesine yapti onu, hem de ne ağlama ama ya etini koparmislar gibi :D

Bebegiyle firsat bulup kuaföre sac boyatabilen babayigit varmii. :) birinden cesaret almak istiyorum daaaaa. Roflemi yapmak icin .:) ama kizim cok cilgin yaa:KK43:(
Ben 3 aydır kaş aldırmaya gidemedim bile :D benim kuafor çarşıda, aslinda yakinlarda var baska kuaforler ama cesaret edemiyorum. Yarin arkadasim gelecek belkim bi cesaret giderim onunla :)

112 yi arayıp dr la görüşmek isterseniz dr la konuşabilirsiniz. bebek konu olunca net yerine her konuda dr a götürmek lazım

Bence midesini usutmustur doktora götürmekte fayda var.
bizimde yabancı biri olduğu zaman bakıp bakıp suratını dönüveriyor:KK55:

Aranızda bebeği babacı olan varmı. Geçen akşam eşim ise gidecek uyutmadi adamı. Odaya gelince eşim, gülüyor ona ,gidince basiyor yaygarayi adam uykusuz ise gitti yaa. Bugünde öyle yaptı 2 saat ağladı eşim işte. Zor uyuttum yaa karnı tok gazı çıktı banyo yaptı. Çığlık çığlığa bir gorseniz

Evet canım bazılarına yaramıyor bende 10 gün adet görüyorum 1 yıl sonrasında kan deherlerim çok düşüyor halsiz kalıyorum ben 1 yıl sonra cikarttirip 2 3 ay hap kullanıyorum sonra yine taktiriyorum benim için işkence yani ama herkeze böyle olumuyormuş birde hormonlu spiral var ama sağlık ocağı Dr bana önerme di oda kesiyomus kanamayı
Of ya kadin olmak ne zormus gercekten hepsi ayri dert valla hap kullansan süte geçer zaten ara vermek lazim spiral ya kayar yada kanama yapar iğneyi zaten doktorum hiç onermedi pufff:110:

Of ya kadin olmak ne zormus gercekten hepsi ayri dert valla hap kullansan süte geçer zaten ara vermek lazim spiral ya kayar yada kanama yapar iğneyi zaten doktorum hiç onermedi pufff:110:
Süte geçmeyen hap çıkmış kızlar. Tanıdık bi doktordan bilgi aldım. Crazetta ismi. Doktorunuza bi danışın gene hap kullanmak isterseniz.

Aa bak bu ilişki olayını hiç duymadım ben canim ya o zaman adet dönemini beklemeye gerek yokmuş ama ışte benim doktor da hepsini anlattı en son esin korunsun dedi:KK22:ne yap et korun çat diye hamile kalirsin süt falan korumaz dedi hatta ben kontrole gittiğimde bekleyen bi kadın vardı kucağındaki çocuk en fazla 7-8ayliktir yine hamileymiş ne yapcaz bilmem demişti doktor:KK20:

Back
X